Translate

ΕΔΩΣΑΝ ΣΚΛΗΡΕΣ ΚΑΙ ΝΙΚΗΦΟΡΕΣ ΜΑΧΕΣ / VIDEO: Γάλλοι εθελοντές μαχητές πολεμούν από τις τάξεις των ρωσόφωνων στην Ουκρανία

Την  παρουσία Γάλλων πατριωτών εθελοντών στο πλευρό των δυνάμενων των ρωσοφώνων αναφέρει σε ρεπορτάζ του το φιλοδυτικό και καθεστωτικόUkraine Today το οποίο έχει έδρα το Κίεβο και ξεκίνησε τη λειτουργία του στις 24 Αυγούστου του 2014.
Όπως αναφέρει στο ρεπορτάζ του ο ουκρανικός τηλεοπτικός σταθμός τουλάχιστον 4  Γάλλοι εθελοντές –τους οποίους δεν παραλείπει να περιγράψει βέβαια ως ακραίους δεξιούς και νεοναζί- πολεμούν στο πλευρό των δυνάμεων αυτοάμυνας των επαναστατημένων επαρχιών της Α. Ουκρανίας.
Στο ρεπορτάζ αναφέρεται πως οι τέσσερεις Γάλλοι εθελοντές πριν να εισέλθουν στην Ουκρανία παρέμειναν για 2 εβδομάδες περίπου στην περιοχή του Ροστόβ πριν ξεκινήσουν να μάχονται με τις δυνάμεις αυτοάμυνας.
Μάλιστα στο ρεπορτάζ αναφέρεται ότι οι Γάλλοι έλαβαν εκπαίδευση εκεί πριν εισέρθουν στην Ουκρανία, πλην όμως αργότερα του περιγράφει ως έμπειρους μαχητές κάτι που φυσικά αναιρεί την ανάγκη για εκπαίδευση.
Ένας εξ αυτών είναι ο αλεξιπτωτιστής Victor Alfonso Lenta o οποίος είχε υπηρετήσει συνολικά 5 χρόνια με το3ο Σύνταγμα πεζοναυτών μια από τις επίλεκτες δυνάμεις του γαλλικού Στρατού.  
Ο ίδιος αναφέρει πως αναμένει την άφιξη κξαι άλλων Γάλλων εθελοντών ακόμη και εθελοντών από τη Σερβία δίνοντας μάλιστα και αριθμό 20 ατόμων. Ένα άλλο εθελοντή ο οποίος αναφέρεται ως Michael Takahasi το δίκτυο τον περιγράφει ως υποστηρικτή του  «δικτάτορα» Bashar Al Assad (οπότε γίνεται αντιληπτή η και η γραμμή του τηλεοπτικού σταθμού).
Στο ερώτημα γιατί οι Γάλλοι αυτοί εθελοντές πολεμούν στο πλευρό των ρωσοφώνων ο τηλεοπτικός σταθμός βγάζει βέβαια το δικό του συμπέρασμα αναφερόμενος στο κίνημα Eurasienne το οποίο βέβαια δεν παραλείπει να χαρακτηρίσει πάντα ως φασιστικό επειδή απλά δεν επιθυμεί την Ε.Ε. όπως είναι τώρα και αντιστέκεται στην παγκοσμιοποίηση. Όποιος είναι αντίθετος με την ΝΤΠ  είναι…  βεβαία «φασίστας».
Μάλιστα στο ίδιο ρεπορτάζ αναφέρεται πως πολλοί ξένοι μεταξύ των οποίων Σέρβοι και «νέο-ναζί» πολεμούν στην Ουκρανία στο πλευρό των δυνάμεων αυτοάμυνας. Βέβαια εάν το συγκεκριμένο κανάλι θέλει να δει τους πραγματικούς ναζί δεν έχει παρά να κοιτάξει προς την πλευρά του Κιέβου.
Άσχετα με το ότι λέει το ουκρανικό που ξεκίνησε την λειτουργία του όπως αναφέρθηκε στις… 24 Αυγούστου, το κύμα εθελοντών από ξένες χώρες οι οποίοι σπεύδουν στην Ουκρανία για να πολεμήσουν υπερ των ρωσοφώνων αυξάνεται διαρκώς με εντυπωσιακούς αριθμούς και είναι το αντιστάθμισμα απέναντι  στους μισθοφόρους της Academi  και στους πράκτορες  της CIA και του FBI.                                              defencenet

Σχόλια

Τεχνική υποστήριξη, κατασκευή ιστοσελίδας: Charles Bukowski(7SPY), e-mail: spy7ross7@gmail.com