Translate

ΕΚΤΑΚΤΗ ΕΙΔΗΣΗ !! - ΕΡΧΟΝΤΑΙ ΣΦΟΔΡΟΙ ΑΝΕΜΟΣΤΡΟΒΙΛΟΙ !!




Μπορεί να σας φαίνεται περίεργο, αλλά όντως ανεμοστρόβιλοι καθώς και υδροστρόβιλοι, αναμένεται να παρατηρηθούν στην χώρα μας την επόμενη εβδομάδα και κυρίως την Δευτέρα, την Τρίτη και την Τετάρτη, δηλαδή στις αρχές Σεπτεμβρίου.



Το να συναντήσει κάποιος ανεμοστρόβιλο στην χώρα μας είναι σπάνιο, εξίσου όμως σπάνιο είναι να συναντήσει κάποιος και υδροστρόβιλο. Τα τελευταία όμως χρόνια, τα φαινόμενα αυτά όταν έρχονται ακραία καιρικά φαινόμενα, τα οποία συνοδεύονται από θυελλώδεις ανέμους, συναντώνται αρκετά συχνά, ιδιαίτερα σε νησιά του νότιο Αιγαίο και στο Ιόνιο πέλαγος.

Ας δούμε όμως και σε ποιες περιοχές θα παρατηρηθούν αυτά τα φαινόμενα. Υδροστρόβιλοι και πιθανοί ανεμοστρόβιλοι θα παρατηρηθούν από τις 1 ως και τις 3 Σεπτεμβρίου, σε νησιά του Ιονίου πελάγους, σε νησιά του νότιου Αιγαίου και κυρίως στις Κυκλάδες και την δυτική Κρήτη, αλλά και σε περιοχές της δυτικής και ανατολικής Πελοποννήσου και πιθανότατα και σε περιοχές της ανατολικής Θεσσαλίας και της ανατολικής Στερεάς Ελλάδας που βρίσκονται κοντά στην θάλασσα.

Οι άνεμοι που θα πνέουν στην χώρα μας, θα περιστρέφονται κυκλικά γύρω από τον εαυτό τους και γύρω από το σφοδρό κύμα κακοκαιρίας που θα πλήξει την Ελλάδα στις αρχές του Σεπτέμβρη, ανάποδα από ότι περιστρέφονται οι δείκτες των ρολογιών. Αυτός θα είναι και ο λόγος που θα παρατηρηθούν πιθανοί υδροστρόβιλοι και ανεμοστρόβιλοι στα τμήματα που σας προαναφέραμε.

Δείξτε λοιπόν προσοχή, διότι μπορεί αυτά τα φαινόμενα να δημιουργήσουν πάρα πολλούς κινδύνους για την σωματική σας ακεραιότητα.

                                                                                                                                      skopelos-news

Σχόλια

Τεχνική υποστήριξη, κατασκευή ιστοσελίδας: Charles Bukowski(7SPY), e-mail: spy7ross7@gmail.com