Translate

ΤΑ ΑΡΡΩΣΤΑ ΜΥΑΛΑ ΤΗΣ ΑΤΖΕΝΤΑ 21 ΚΑΙ ΤΗΣ Ε.Ε ΤΑΛΑΙΠΩΡΟΥΝ ΕΚΑΤΟΜΜΥΡΙΑ ΚΑΤΑΝΑΛΩΤΕΣ ΜΕ ΑΠΑΓΟΡΕΥΣΗ ΣΕ ΔΕΚΑΔΕΣ ΗΛΕΚΤΡΙΚΕΣ ΣΥΣΚΕΥΕΣ ΛΟΓΩ ΤΗΣ ΔΗΘΕΝ ΥΠΕΡΘΕΡΜΑΝΣΗΣ ΤΟΥ ΠΛΑΝΗΤΗ / VIDEO

Με τα ακόλουθα σχέδια, οι ισχυρές ηλεκτρικές σκούπες θα απαγορευτούν από την επόμενη εβδομάδα. Η ενέργεια από το πιστολάκι μαλλιών μπορεί να μειωθεί κατά 30 τοις εκατό, σύμφωνα με τις εντολές της Ατζέντα 21. Η ισχύουσα νομοθεσία καλύπτει τηλεοράσεις, πλυντήρια, ψυγεία και ηλεκτρικές σκούπες.
Οι νεοταξίτες δεν είναι ικανοποιημένοι με την απαγόρευση των ισχυρών ηλεκτρικών σκουπών από την επόμενη εβδομάδα, και η ΕΕ διατάσσεται σύμφωνα με τις προσταγές της Ατζέντα 21 να βάλει στους στόχους της τα πιστολάκια μαλλιών, τις μηχανές κουρέματος γκαζόν και τον ηλεκτρικό βραστήρα σε μια προσπάθεια να μειώσουν την κατανάλωση ενέργειας.

Η απαγόρευση σε δεκάδες ηλεκτρικές συσκευές ενδέχεται να εισαχθεί την επόμενη άνοιξη για να επιτύχουν τους στόχους που καθορίζονται από την Ατζέντα 21 και τις Βρυξέλλες.

Η έκθεση έχει εντοπίσει μέχρι και 30 ηλεκτρικές συσκευές που θα μπορούσαν να εμπίπτουν στο πεδίο εφαρμογής της οδηγίας για τον οικολογικό σχεδιασμό της ΕΕ.

Εχουν θέσει δεσμευτικούς στόχους για να μειώσουν την κατανάλωση ενέργειας κατά 30 τοις εκατό ως το 2030.

«Ως εκ τούτου, πρέπει να υπάρχει υποχρεωτικό όριο κατανάλωσης για τις μικρές ηλεκτρικές συσκευές." Οι έμποροι λιανικής πώλησης αναφέρουν ότι έχουν φτάσει στα ύψη οι πωλήσεις στις ισχυρές ηλεκτρικές σκούπες καθώς οι καταναλωτές σπεύδουν να τις αγοράσουν πριν να τεθούν εκτός νόμου τη Δευτέρα. 

Οι νέοι κανόνες θα απαγορεύουν την παρασκευή κινητήρων πάνω από 1.600 βατ.

Ο Paul Nuttall ευρωβουλευτής,  και αναπληρωτής ηγέτης στο Κόμμα Ανεξαρτησίας του Ηνωμένου Βασιλείου, είπε: «Αυτό γίνεται στο όνομα της αντιμετώπισης της κλιματικής αλλαγής, αλλά η πραγματικότητα είναι ότι δεν θα βοηθήσει, και θα κάνει μόνο τη ζωή πιο δύσκολη για τους ιδιοκτήτες.

Εχουμε μιλήσει άπειρες φορές για την Ατζέντα 21 από την Αθέατη γνώση και την απάτη της δήθεν υπερθέρμανσης του πλανήτη. Για να καταλάβετε πόσο άθλια και εντελώς παιδιάστικα έχουν στήσει την απάτη της υπερθέρμανσης τα λαμόγια, σας δίνω ενα απλό παράδειγμα, ώστε ακόμη και να πιστέψουμε τα λαμόγια ότι υπάρχει υπερθέρμανση, το εν λόγω μέτρο δεν θα έχει κανένα νόημα. 

Αν κάτι είναι πιο ισχυρό, τότε χρειάζεται λιγότερο χρόνο για να κάνει τη δουλειά. Μια χαμηλής ισχύος σκούπα θα χρησιμοποιεί περισσότερη ηλεκτρική ενέργεια και πολύ περισσότερο χρόνο για να καθαρίσει σωστά. Ενα πιστολάκι μαλλιών θα δουλεύει πολύ περισσότερο για να υπάρχει το επιθυμητό αποτέλεσμα. 

Σε ποιούς τα πουλάτε λοιπόν αυτά λαμόγια;

Μόνο εκεί που σας παίρνει. Στους Γκοήμ!

 

πηγη

Σχόλια

Τεχνική υποστήριξη, κατασκευή ιστοσελίδας: Charles Bukowski(7SPY), e-mail: spy7ross7@gmail.com