Translate

ΑΠΟΚΛΕΙΣΤΙΚΟ: ΚΤΗΝΩΔΕΣ ΚΟΠΑΔΙ ΛΑΘΡΟΜΕΤΑΝΑΣΤΩΝ ΞΥΛΟΚΟΠΗΣΕ ΚΑΙ ΒΙΑΣΕ 27ΧΡΟΝΗ ΕΛΛΗΝΙΔΑ ΣΤΟ ΚΟΡΩΠΙ! OTAN TOYΣ ΣΥΛΛΑΒΟΥΝ ΝΑ ΤΡΕΞΟΥΝ ΟΙ ΄΄ΑΝΘΡΩΠΙΣΤΕΣ΄΄ ΝΑ ΤΟΥΣ ΥΠΕΡΑΣΠΙΣΤΟΥΝ ... ΞΕΡΕΤΕ (ΑΝΤΑΡΣΥΑ ΣΥΡΙΖΑ ΚΑΙ ΛΟΙΠΕΣ ''ΑΝΤΙΡΑΤΣΙΣΤΙΚΕΣ'' ΔΥΝΑΜΕΙΣ...)!

ΣΟΚ προκαλεί η είδηση ξυλοδαρμού και βιασμού 27χρονης νεαρής στην Αττική… Σύμφωνα με τις αποκλειστικές πληροφορίες του Makeleio.gr χθες το πρωί στις 08:40 καταγγέλθηκε ότι στο 28ο χιλιόμετρο Βάρης Κορωπίου άγνωστοι απομόνωσαν 27χρονη κοπέλα και αφού την ξυλοκόπησαν την βίασαν.
Η κοπέλα επικοινώνησε άμεσα με τους οικείους της και το θέμα καταγγέλθηκε στο Αστυνομικό Τμήμα Κορωπίου. Άρχισαν εκτεταμένες αναζητήσεις με σκοπό τον εντοπισμό και τη σύλληψη του δράστη ή των δραστών και από χθες έχουν προσαχθεί πάνω από 50 άτομα όπου ακολουθείτε η διαδικασία της αναγνώρισης. Το περιστατικό δεν ανακοινώθηκε από την Αστυνομία στο πλαίσιο της συγκάλυψης των αλλοδαπών στην χώρα μας. Την ευθύνη γι’ αυτό την έχουν ο κύριος Δένδιας καθώς και όλη η κυβέρνηση των δοσίλογων.
                                                                                                                                             makeleio
Τεχνική υποστήριξη, κατασκευή ιστοσελίδας: Charles Bukowski(7SPY), e-mail: spy7ross7@gmail.com