Translate

Οι Αθώοι Προδομένοι...Ντοκυμαντέρ



Το ντοκυμαντέρ αυτό αποκαλύπτει το γεγονός ότι οι κυβερνήσεις έχουν σκοτώσει τουλάχιστον 170.000.000 από τους δικούς τους αθώους πολίτες σε μαζικές γενοκτονίες, όπως στη Σοβιετική Ένωση, τη Γερμανία, την Ουγκάντα​​, τη Ρουάντα, την Κίνα, την Τουρκία και πολλές άλλες χώρες.



Αυτό που έχει κληθεί «έλεγχος όπλων» από τους ελίτ και τις κυβερνήσεις, ιστορικά ήταν σχέδια για να τον αφοπλισμό των πολιτών και για να καταστούν αβοήθητοι, πριν από την γενοκτονία εναντίον τους από τις ίδιες τις δικές τους κυβερνήσεις.

Συνδυάζει σε βασικό επίπεδο την συναισθηματική έλξη και γρήγορου ρυθμού ισχυρά γραφικά με τη ψύχραιμη δήλωση ιστορικών γεγονότων και αποσπάσματα από τους σχετικούς νόμους.

Καταρρίπτει αποτελεσματικά τους μύθους και τις πλάνες του έλεγχου των όπλων. Η ιδιοκτησία ενός πυροβόλου όπλου δεν είναι ένα προνόμιο - είναι ένα βασικό δικαίωμα. Μάλιστα, είναι το βασικό δικαίωμα να προστατεύσετε τον εαυτό σας και τους αγαπημένους σας.

Σε όλη την ιστορία, υπήρξε ένα ανησυχητικό μοντέλο: αργά ή γρήγορα (συχνά είναι νωρίτερα παρά αργότερα), οι αφοπλισμένοι πληθυσμοί γίνονται τα αβοήθητα θύματα των τυραννικών κυβερνήσεων και τους εγκληματίες.

Το δικαίωμα να έχεις δικό σου όπλο είναι ένα που συνήθως έχει κατακτηθεί μετά από το τέλος από αιώνες από βάσανα και γενοκτονίες.

Σήμερα, έχουμε την τάση να το ξεχνάμε αυτό. Ωστόσο, τα τελευταία 100 σχεδόν χρόνια ήταν αναμφίβολα τα πιο σκληρά απ 'όλα, σε ότι αφορά την οργανωμένη βία κατά τους σκοπίμως αφοπλισμένους πληθυσμούς.

Αυτό είναι αυτό που Οι Αθώοι Προδίδονται τεκμηριώνει. Πώς οι αθώοι συνεχώς προδίδονται - και κακοποιούνται - από τον έλεγχο των όπλων.


Ντοκυμαντέρ...


https://www.youtube.com/watch?v=xe-b0hQkvd8&list=UULPyrvIVqubGvugiejPan8Q
Τεχνική υποστήριξη, κατασκευή ιστοσελίδας: Charles Bukowski(7SPY), e-mail: spy7ross7@gmail.com