Translate

CHEMTRAILS - ΧΗΜΙΚΟΙ ΑΕΡΟΨΕΚΑΣΜΟΙ

Οι Αεροψεκασμοί έγιναν διάσημοι !

9Οι Αεροψεκασμοί βγήκαν στην τηλεόραση κι έγιναν διάσημοι ! Τον τελευταίο καιρό γέλασα πολύ με την όψιμη «ευαισθησία» και την επιφανειακή κι ανούσια «έρευνα» των συστημικών δημοσιογράφων για τους αεροψεκασμούς των ουρανών μας. Όταν η υποκρισία περισσεύει, μόνον το γέλιο, σώζει!
Τα απλά θέματα σχετικά με τους αεροψεκασμούς είναι τα εξής: Μας ψεκάζουν συστηματικά στην Δύση από τον Φεβρουάριο του 1999! Όχι μόνο τα συμβατά αεροπλάνα μα και UFO όπως φαίνεται και στις φωτογραφίες.
Ψεκάζουν με αλουμίνιο (σε αυτό οφείλεται το Αλζαχάιμερ γιατί ενώνεται με πρωτεΐνες στο εγκέφαλο που καταστρέφει την μυελίνη – την ηλεκτρική μόνωση των νεύρων), βάριο, αρσενικό κι άλλα και το κοκτέιλ συμπληρώνεται με Παθογενές Μυκόπλασμα, Smart Dust, Nanobots, τα Morgellons και λοιπά καλούδια. Ψεκάζουν με ειδικά διασκευασμένα Boeing και UFOs, δείτε την πρώτη φωτογραφία.
Είδαμε και τους ακτιβιστές (καλοπροαίρετα, θέλω να θεωρώ) που προσπαθούν με σελίδες στο Facebook να ξεσηκώσουν τον κόσμο με τις κλασσικές μεθόδους, με πορείες, ψηφίσματα και πολιτική δράση. Οπότε όσοι έχετε διαβάσει τα άρθρα του terrapapers.com καταλαβαίνετε ότι έχουν πέσει θύματα της πολιτικής της υποτιθέμενης δημοκρατίας και της ανίερης προπαγάνδας της. Ας είναι και η ενημέρωση καλή είναι, μόνο που δεν παράγει αποτελέσματα, σίγουρα όχι τα επιθυμητά για τον άνθρωπο και την επιβίωση του πάνω στον πλατήτη γη! (Προπαγάνδα και Μάζα και  Προπαγάνδα – Αγκιτάτσια )
Το αναμενόμενο φυσικά είναι, ότι κανείς δεν μίλησε για ΑΝΤΙΜΕΤΡΑ ΣΤΟΥΣ ΑΕΡΟΨΕΚΑΣΜΟΥΣ. Είναι ακριβώς αυτά που δεν θέλουν να μάθει ο κόσμος, ότι δηλ. εντάξει μας ψεκάζουν είναι οφθαλμοφανές και ξέρουμε με τι μας ψεκάζουν είναι ήδη γνωστά, και ξέρουμε επίσης και ποιοί και γιατί το κάνουν κι αυτά είναι γνωστά, αυτό που επιμελώς φροντίζουν να κρύβουν, έντεχνα και προπαγανδιστικά, είναι το ΤΙ ΝΑ ΚΑΝΟΥΜΕ ΓΙΑ ΝΑ ΜΗΝ ΜΑΣ ΕΠΗΡΕΑΖΟΥΝ ΟΙ ΑΕΡΟΨΕΚΑΣΜΟΙ … αυτό είναι το μόνο που θα έπρεπε να μας ενδιαφέρει και όχι η δήθεν ευαισθητοποίηση του μαζάνθρωπου που, η νοημοσύνη και η αντίληψη του, είναι τόση, όση της αμοιβάδας.
Για να μπορεί να σταθεί το ψέκασμα χρειαζόντουσαν μια άγκυρα.  Αυτή η άγκυρα είναι η ακτινοβολία των κεραιών της κινητής τηλεφωνίας. Η κινητή τηλεφωνία ξεκίνησε ταυτόχρονα σε όλο τον κόσμο με την μορφή του GSM το 1993 και έξι χρόνια αργότερα άρχισαν το ψέκασμα.
Το βασικό αντίμετρο είναι οι σωστά κατασκευασμένοι οργονίτες και όχι αυτοί που είναι οργονίτες στην φαντασία των κατασκευαστών τους. Φυσικά δεν θέλουν να μάθετε πόσο απλό και φθηνό είναι να φτιάξετε τους απλοϊκούς σωστούς οργονίτες και να τους κάνετε «δωράκια», καθώς και το Επαγωγικό CB με 20 – 30 ευρώ σήμερα κοστίζει 60-90 ευρω περίπου και φυσικά το παραδοσιακό CB.
Στο κλασσικό πλέον άρθρο  Μετεωρολογικός Πόλεμος, Αεροψεκασμοί, συνόψισα το συνολικό πρόβλημα από το 2006 που ήδη βρισκόταν από τότε στα φόρτε του, διαβάστε μελετήστε και φροντίστε τον εαυτό σας ΜΟΝΟΙ ΣΑΣ μην περιμένετε από κανέναν δημαγωγό ακτιβιστή ή προπαγανδιστή πολιτικό να αναλάβει την ΕΥΘΥΝΗ του Εαυτού σας!
Τεχνική υποστήριξη, κατασκευή ιστοσελίδας: Charles Bukowski(7SPY), e-mail: spy7ross7@gmail.com