Translate

Kissinger: Η.Π.Α και Κίνα θα εφαρμόσουν τη νέα παγκόσμια κυβέρνηση ... video

 
Ετοιμάζουν νέα ανατροπή του παγκόσμιου σκηνικού; Η νέα παγκόσμια τάξη θα πραγματοποιηθεί μέσω της συνεργασίας Η.Π.Α-ΚΙΝΑΣ; Στο βίντεο που ακολουθεί, ο Henry Kissinger καλεί απροκάλυπτα τις Ηνωμένες Πολιτείες και την Κίνα να συνεργασθούν ώστε να δημιουργήσουν μία παγκόσμια απολυταρχική κυβέρνηση.

“Η πρόκληση έγκειται..”, δήλωσε την προηγούμενη εβδομάδα ο Kissinger στο Συνέδριο Asia Society “στο πως θα οικοδομηθεί μία νέα τάξη για πρώτη φορά στην ιστορία σε παγκόσμιο επίπεδο. Συζητούμε αρκετές φορές για μία παγκόσμια κοινότητα αλλά το γεγονός είναι ότι έως τώρα δεν έχει υπάρξει μια παγκόσμια κοινότητα”, προτείνοντας στη συνέχεια ότι η Κίνα και οι Η.Π.Α θα πρέπει να συνεργασθούν σε αυτήν την προσπάθεια..

Ο David Rockefeller εξυμνούσε κατά το παρελθόν τον κομμουνιστή Μάο Τσε-Τουνγκ, τον υπεύθυνο για τη μεγαλύτερη γενοκτονία κατά τη διάρκεια του 20ου αιώνα (υπεύθυνος για τις δολοφονίες περίπου 49-78,000,000 Κινέζων ).

Ο Rockefeller αναγνώρισε τον Mao ως τον «ιδανικό ηγέτη» και την κομμουνιστική επανάσταση σε συνδυασμό με την φονική της συνιστώσα ως το απόλυτο «πρότυπο» στο οποίο θα πρέπει να βασιστεί η παγκόσμια κυβέρνηση..

πηγη

Δείτε το αποκαλυπτικό video:

Σχόλια

Τεχνική υποστήριξη, κατασκευή ιστοσελίδας: Charles Bukowski(7SPY), e-mail: spy7ross7@gmail.com