Translate

Στόχος αποσταθεροποίησης με θύματα αθώα παιδιά ...από ποιούς άραγε;

Προχθές αποκαλύφθηκε ότι υπήρχε και δεύτερο περιστατικό που έγινε την ίδια μοιραία ημέρα και σχεδόν ταυτόχρονα με εκείνο στο 6ο Δημοτικό Σχολείο Αχαρνών, όταν ο 11χρονος Μάριος δεχόταν στο
κεφάλι την σφαίρα από το 9αρι και έχανε με τόσο άδικο τρόπο τη ζωή του.
Από καθαρή τύχη δεν θρηνήσαμε την ίδια ημέρα και ώρα και πιθανότατα από το χέρι του ίδιου “πιστολέρο” και δεύτερο θύμα.Όπως αποκάλυψε στην πρωινή εκπομπή του ΑΝΤ1 ο Δημοσιογράφος της εφημερίδας Real, Γιάννης Σωτηρόπουλος, μια γυναίκα καταγγέλλει ότι βρίσκεται στη ζωή από καθαρή τύχη.
Η γυναίκα βρισκόταν στο μπαλκόνι του σπιτιού της όταν μια βολίδα καρφώθηκε δίπλα της. Όπως περιέγραψε ο δημοσιογράφος η γυναίκα λέει ότι η σφαίρα χτύπησε πρώτα στην τέντα του σπιτιού, πιθανότατα σε κάποιο μεταλλικό μέρος και εποστρακίστηκε. Έτσι πέρασε ξυστά από την ίδια.


 

Οι ελεύθεροι σκοπευτές της CIA που εκτέλεσαν τον 11χρονο Μάριο παραμένουν άφαντοι.
Χθες μάλιστα εστάλη απόρρητο non-paper της αμερικανικής πρεσβείας στο υπουργείο Δημόσιας Τάξης που απαιτεί από τον κ. Τόσκα να μη τολμήσει να κινήσει το αυτόφωρο σε βάρος των θρασύτατων snipers.
Σύμφωνα με το απόρρητο non-paper που φέρει την υπογραφή των Geoffrey Pyatt και Rex Tillerson το State Department κατηγορεί την ελληνική κυβέρνηση για μυστικές παρασκηνιακές ζυμώσεις με Μόσχα και Πεκίνο για ν' αποτραπούν οι προειλημμένες αποφάσεις του Διεθνούς Νομισματικού Ταμείου για το ενεργειακό μας μέλλον σε επίπεδο Eurogroup μεθαύριο Πέμπτη στο Λουξεμβούργο.

Ένα πεντάχρονο κοριτσάκι χτυπήθηκε στο κεφάλι από αδέσποτη σφαίρα την ώρα του διαλείμματος. Ο τραυματισμός της 5χρονης δεν είχε την τραγική κατάληξη που είχε ο τραυματισμός του Μάριου. Η μητέρα της, κυρία Τάταρη, μιλά για εκείνη την ημέρα που βρήκε την κόρη της ξαπλωμένη στην αυλή του σχολείου γεμάτη αίματα.
«Η κόρη μου είχε βγει για διάλειμμα στην αυλή του σχολείου. Ξαφνικά το παιδί μου πέφτει κάτω και γεμίζει αίματα. Ήμουν στη δουλειά όταν με πήραν τηλέφωνο από το σχολείο και έτρεξα αμέσως να δω τι συμβαίνει. Τη βρήκα ξαπλωμένη, με αίματα σε λιπόθυμη κατάσταση. 
Το δικό μου το παιδί ευτυχώς δεν είχε την τραγική κατάληξη του Μάριου αλλά από τότε μέχρι σήμερα δεν έχει αλλάξει τίποτα. Οι σφαίρες πέφτουν βροχή εδώ στο Μενίδι. Φοβόμαστε να βγούμε από το σπίτι μας» λέει η κυρία Τάταρη.Όταν η κόρη της τραυματίστηκε στο κεφάλι, η αστυνομία διεξήγαγε έρευνα αλλά ο δράστης δεν εντοπίστηκε ποτέ.
πηγη                                                                                       επιμέλεια spy

Σχόλια

Τεχνική υποστήριξη, κατασκευή ιστοσελίδας: Charles Bukowski(7SPY), e-mail: spy7ross7@gmail.com