Μετάβαση στο κύριο περιεχόμενο

ΕΚΤΑΚΤΟ: Ο Τούρκος Ναύαρχος έδωσε διαταγή να μεταπέσει ο Στόλος σε συμβατικό περιβάλλον πολέμου λόγω κρίσης! – Ερχονται δύσκολες ώρες στο Αιγαίο vids

Η Εντολή του Τούρκου διοικητή στόλου ήταν μία και μοναδική «τίθεστε σε κατάσταση συμβατικού πολέμου», είπε στα πληρώματα των πολεμικών πλοίων, υποβρυχίων  δυνάμεων πεζοναυτών και ελικοπτέρων .Έχουμε στην ουσία «μέρα μεσημέρι φόρα παρτίδα» την
επιχειρησιακή δράση και αξιολόγηση του τουρκικού στόλου σε διάφορες πολεμικές αποστολές στο Αιγαίο και την Α.Μεσόγειο, όπως ναυτικό αποκλεισμό, απόβαση σε νησί, αεροναυτική επιχείρηση κά.Σύμφωνα με τον  τουρκικό τύπο :
  1. Η Άσκηση DENİZKURDU-2017 είναι έντονη, με τη συμμετοχή του διοικητή στόλου Αντιναυάρχου Βεϊσέλ, από άποψης  διαχείρισης της διοίκησης και διεξάγεται από την περιοχή της θάλασσας του Μαρμαρά, του Αιγαίου και της Ανατολικής Μεσογείου .
  2. Ο σκοπός της άσκησης.
α. Εντολή σε όλο το τουρκικό  Πολεμικό Ναυτικό κατά τη διάρκεια της άσκησης να μεταπέσει όλο το προσωπικό  σε συμβατικό περιβάλλον πολέμου λόγω κρίσης (dz.k.k.).
Αυτό συνδέεται με μια ποικιλία εντολών, καθηκόντων που πρέπει να εκπληρωθούν με επάρκεια ενώ απαιτείται  υλικοτεχνική υποστήριξη και δυνατότητα  αξιολόγησης της ικανότητας ανταπόκρισης.
β. Θα δοκιμαστεί η αποτελεσματικότητα της διοίκησης στο σημερινό επίπεδο με σκοπό να ελεγχθεί ολόκληρη η αμυντική δομή σε ρεαλιστικές συνθήκες,
γ. Επίσης θα  προσδιοριστεί η λειτουργικότητα της δύναμης στήριξης σε επιχειρήσεις του τουρκικού στόλου .
Ενώ ο τουρκικός στόλος υλοποιεί ξεκάθαρα «πρόβα τζενεράλε» για επίθεση σε ελληνική νήσο στο Αιγαίο, την ίδια στιγμή  και νέα άσκηση αυτή την φορά στην περιοχή της Σαμοθράκης, ανατολικά της βραχονησίδας Ζουράφας ανήγγειλε η Άγκυρα για τις 15-18 Μαΐου.
Δεσμεύοντας το μεγαλύτερο μέρος του Αιγαίου η τουρκική ηγεσία, θέλει να διαπιστώσει, αντιδράσεις , ταχύτητες,  κινήσεις, συνήθειες της ελληνικής στρατιωτικής ηγεσίας, της ελληνικής παράκτιας άμυνας, των μονάδων ραντάρ και του προσωπικού που επανδρώνει τα νησιά, μιας και όλα αυτά καταγράφονται από τον τουρκικό δορυφόρο GOTURK με εξονυχιστικές λεπτομέρειες από πολύ χαμηλό υψόμετρο μετρώντας και «χρόνους αντίδρασης» του δικού της πολεμικού ναυτικού.Υπενθυμίζουμε ότι στην άσκηση  DENİZKURDU 2017 συμμετέχουν 14 φρεγάτες, 6 κορβέτες , 17 ταχύπλοα σκάφη, 9 υποβρύχια, 6 ναρκαλιευτικά , 13 πλοία υποστήριξης , 4 περιπολικά  πλοίων, 4 αεροσκάφη θαλάσσιας περιπολίας, 19  ελικόπτερα, επτά ομάδες SAT και  δύο SAS , παρουσιάζοντας μια μεγάλη από άποψη αριθμού «συνδυασμένη» αεροναυτική δύναμη η οποία θα δράσει πολύ σύντομα στην ίδια περιοχή , κάτω από άλλες συνθήκες.
Η άσκηση DENİZKURDU-2017 ξεκίνησε με σενάριο πρόκλησης επεισοδίου στο Αιγαίο την πρώτη ημέρα της ενδεικτικό των σεναρίων που απεργάζονται οι «γείτονες»  .
Στις 16 – 17 Μαΐου  2017 ο τουρκικός στόλος θα κινηθεί  μεταξύ Σμύρνης, Τσανάκαλε, ενέζ, Τενέδου , Ίμβρου,  Τσεσμέ, Κουσάντασι, Μαρμαρίδας  και Αλικαρνασσού .
Μετά την εθιμοτυπική επίσκεψη λιμένων στις 16-17 Μαΐου 2017 θα εκτελεστεί αιφνιδιαστικό σενάριο κρίσης και πολέμου, ενώ στην τελική φάση της άσκησης  θα χρησιμοποιηθούν πραγματικά πυρά.
Στην τελευταία φάση της άσκησης θα εκτελεστεί επίσης εκπαίδευση με βολές από τα πυροβόλα των πλοίων τα οποία θα συντηρηθούν ενώ θα ξεκινήσει και η άμεση μετακίνηση των ναυτικών μονάδων στα κύρια λιμάνια και βάσεις τους, αναφέρει το τουρκικό γενικό επιτελείο ναυτικού.
Υπενθυμίζουμε ότι από σήμερα  ξεκινά και σε περιοχή του Κεντρικού Αιγαίου η τουρκική άσκηση Ναυτικής Συνεργασίας και Κατεύθυνσης Πλοίων (NCAGS) DENİZ KURDU-2017.
πηγη

Σχόλια

ενεργό link

Δημοφιλείς αναρτήσεις από αυτό το ιστολόγιο

ΓΗΙΝΟ ΕΝΕΡΓΕΙΑΚΟ ΠΛΕΓΜΑ

Περί του ΓΗΙΝΟΥ ΕΝΕΡΓΕΙΑΚΟΥ ΠΛΕΓΜΑΤΟΣ Ήδη από τη δεκαετία του ‘60, οι Σοβιετικοί επιστήμονες Ν. Γκοντσάροφ, Β. Μόροζ και Β. Μοκάροφ είχαν ανακαλύψει στοιχεία που αποδεικνύουν την ύπαρξη ασθενών μαγνητικών γραμμών, οι οποίες φαίνεται πως περιβάλλουν τον πλανήτη μας σε σχήμα δωδεκαέδρου, τοποθετημένου μέσα σε ένα εικοσάεδρο, σαν κάποτε η γη να ήταν ένας τεράστιος κρύσταλλος ή να είχε μορφή ενάργειας που προερχόταν από κάποιον κρυσταλλικό πυρήνα της. Επάνω σε έναν γεωγραφικό χάρτη, οι Σοβιετικοί επιστήμονες σημείωσαν τις μνημειακές κατασκευές των αρχαίων πολιτισμών και αμέσως φάνηκε πως αυτέςακολουθούσαν τις μαγνητικές ή ενεργειακές γραμμές του εικοσαέδρου.

ΤΟ ΠΕΠΛΟ 26000 ΕΤΩΝ vid

Αλήθειες που οι Δρακονιανοί,Οφιδοειδείς και Σαυροφυείς που σε κυβερνάνε δεν θέλουν να γνωρίζεις!.

"Εθαψε" 19 ζωές ενώ σπατάλησε εκατομμύρια σε λούσα Ομολογία-σοκ>Η περιφέρεια Αττκής, έχει ταμειακά διαθέσιμα 345 εκατομμύρια!

ΠΕΡΑ ΒΡΕΧΕΙ
Οι σοκαριστικές αποκαλύψεις για την Περιφερειάρχη Ρένα Δούρου διαδέχονται η μία την άλλη καθώς 19 άνθρωποι έχουν χάσει ήδη τη ζωή τους. Οι αποκαλύψεις έχουν να κάνουν με τα εκατομμύρια που

ΙΣΛΑΜΟΠΙΘΗΚΟΙ ΜΠΗΚΑΝ ΣΕ ΓΑΛΛΙΚΟ ΜΟΝΑΣΤΗΡΙ, ΑΠΑΙΤΗΣΑΝ ΝΑ ΓΙΝΟΥΝ ΟΛΕΣ ΜΟΥΣΟΥΛΜΑΝΕΣ ΕΙΔΕΜΗ…vid

Στη Γαλλία δύο ισλαμοπίθηκοι με φορτηγό εισήρθαν στη γαλλική Μονή κατά τη διάρκεια των υπηρεσιών της και ζήτησαν όλες οι μοναχές ασπαστούν το Ισλάμ.

Γουίλιαμ Τόμπκινς - Eρπετοειδείς, τι έγινε στη Σελήνη ... vid

Απόρρητο βίντεο της NASA στην...Σελήνη και άλλα...

Η ΝΑSΑ ΑΠΟΚΑΛΥΠΤΕΙ-ΤΟ 2018 ΕΡΧΕΤΑΙ Ο ΜΕΓΑΛΟΣ ΧΕΙΜΩΝΑΣ

Μιλώντας στην Daily Star, ο μετεωρολόγος Paul Dorian συμφώνησε ότι η μειωμένη ηλιακή δραστηριότητα θα μπορούσε να μας φέρει μια νέα εποχή παγετώνων.