Μετάβαση στο κύριο περιεχόμενο

ΣΥΝΑΓΕΡΜΟΣ στην Πρεσβεία των ΗΠΑ και το Μαξίμου για τον ΙΒΑΝ! -Oχι πολλά πολλά με τον επιχειρηματία Σαββίδη...

Πρώτα σήμανε συναγερμός στην Αμερικανική Πρεσβεία στην Αθήνα και στην συνέχεια πήρε φωτιά το Μέγαρο Μαξίμου. O Αμερικανός Πρέσβης Geoffrey Pyatt είχε δεχθεί ήδη την πρώτη κάρτα από
το State Department σε ένα κωδικοποιημένο ηλεκτρονικό μήνυμα που δεν άφηνε περιθώρια για παρανόηση.
Το όνομα του Ιβάν Σαββίδη και η στενή συνεργασία του με την ελληνική κυβέρνηση δεν είναι κάτι που θα μπορούσαν να καταπιούν εύκολα οι νέοι ένοικοι του Λευκού Οίκου ειδικά μετά την οργισμένη αντίδραση του  Κυριάκου Μητσοτάκη για την συνέντευξη Pyatt στο ΒΗΜΑ.
Αποκλειστικό Ρεπορτάζ Gillian Rothschild
Ο Κυριάκος Μητσοτάκης έφτασε σε σημείο μάλιστα να υπενθυμίσει στον Αμερικανό συνομιλητή του-ανώτατο στέλεχος του State Department-ότι ήταν μια δεξιά κυβέρνηση εκείνη (του Κωνσταντίνου Καραμανλή) που έβγαλε τη χώρα από το ΝΑΤΟ.
-Θέλω να γνωρίζω εάν η κυβέρνηση Τραμπ στηρίζει τον θαυμαστή του δικτάτορα Φιντέλ Κάστρο και εάν ο Πρέσβης σας στην Αθήνα έχει εντολή να στηρίζει τις επιλογές της ελληνικής κυβέρνησης με τόσο άκομψο τρόπο…
Ο Αμερικανός που βρέθηκε στην Αθήνα την εποχή της εξάρθρωσης της 17 ΝΟΕΜΒΡΗ γνώριζε με ποιον συνομιλούσε.
Για την ακρίβεια γνώριζε ότι ανάμεσα στα θύματα της οργάνωσης ήταν και μέλος της Οικογένειας Μητσοτάκη-ο Παύλος Μπακογιάννης.
Ο συνομιλητής του Κυριάκου μετέφερε στον σωστό αποδέκτη την οργισμένη αντίδραση του αρχηγού της ΝΔ και ακολούθησε ο συναγερμός. Ο Geoffrey Pyatt θα γινόταν αποδέκτης ενός πολύ αυστηρού μηνύματος για τις εν Αθήναις πρωτοβουλίες του.
Στα επισυναπτόμενα θα υπήρχε και ένα πλήρες βιογραφικό του επιχειρηματία Ιβάν Σαββίδη.
Ο Πρέσβης συνειδητοποίησε ότι είχε παγιδευθεί από την “φαινόμενα” (την πρόσφατη ελληνική παρέλαση με βιολιά και κλαρίνα στον Λευκό Οίκο) και τα θερμά λόγια του Τραμπ για τους δύστυχους Ελληνες που υποφέρουν.
Μόνο που τα στελέχη της νέας κυβέρνησης των ΗΠΑ τώρα μαθαίνουν τη δουλειά και την Ιστορία των Ελληνοαμερικανικών σχέσεων. Ο Πρέσβης στην συνέχεια θα έστελνε ένα μήνυμα στο Μέγαρο Μαξίμου που μεταφράζεται ως εξής:
-Oχι πολλά πολλά με τον επιχειρηματία Σαββίδη…
Θα ακολουθούσε συναγερμός στο Μέγαρο Μαξίμου.
Οι μυημένοι εκτιμούν πως σε περίπτωση όξυνσης (κάτι πολύ πιθανό στο αμέσως επόμενο διάστημα) των σχέσεων ΗΠΑ-Ρωσίας το λιμάνι της Θεσσαλονίκης που πέρασε στα χέρια του Ιβάν θα είναι ένα σημείο αρκετά ενοχλητικό για τους Αμερικανούς.
Δεν ήταν όμως μόνο ο Μητσοτάκης που εξέφρασε την δυσφορία του στις ΗΠΑ για την ανοχή τους στην σχέση Σαββίδη-Μαξίμου.
Τουλάχιστο 3 γνωστοί Ελληνες εφοπλιστές φρόντισαν, με τους διάυλους που διατηρούν στις ΗΠΑ, να υπογραμμίσουν την δυσφορία τους για την ιδιαίτερη μεταχείρηση του φιλορώσου Ιβάν από την κυβέρνηση Τσίπρα-Καμμένου…
ΠΗΓΗ

Σχόλια

ενεργό link

Δημοφιλείς αναρτήσεις από αυτό το ιστολόγιο

ΓΗΙΝΟ ΕΝΕΡΓΕΙΑΚΟ ΠΛΕΓΜΑ

Περί του ΓΗΙΝΟΥ ΕΝΕΡΓΕΙΑΚΟΥ ΠΛΕΓΜΑΤΟΣ Ήδη από τη δεκαετία του ‘60, οι Σοβιετικοί επιστήμονες Ν. Γκοντσάροφ, Β. Μόροζ και Β. Μοκάροφ είχαν ανακαλύψει στοιχεία που αποδεικνύουν την ύπαρξη ασθενών μαγνητικών γραμμών, οι οποίες φαίνεται πως περιβάλλουν τον πλανήτη μας σε σχήμα δωδεκαέδρου, τοποθετημένου μέσα σε ένα εικοσάεδρο, σαν κάποτε η γη να ήταν ένας τεράστιος κρύσταλλος ή να είχε μορφή ενάργειας που προερχόταν από κάποιον κρυσταλλικό πυρήνα της. Επάνω σε έναν γεωγραφικό χάρτη, οι Σοβιετικοί επιστήμονες σημείωσαν τις μνημειακές κατασκευές των αρχαίων πολιτισμών και αμέσως φάνηκε πως αυτέςακολουθούσαν τις μαγνητικές ή ενεργειακές γραμμές του εικοσαέδρου.

ΤΟ ΠΕΠΛΟ 26000 ΕΤΩΝ vid

Αλήθειες που οι Δρακονιανοί,Οφιδοειδείς και Σαυροφυείς που σε κυβερνάνε δεν θέλουν να γνωρίζεις!.

"Εθαψε" 19 ζωές ενώ σπατάλησε εκατομμύρια σε λούσα Ομολογία-σοκ>Η περιφέρεια Αττκής, έχει ταμειακά διαθέσιμα 345 εκατομμύρια!

ΠΕΡΑ ΒΡΕΧΕΙ
Οι σοκαριστικές αποκαλύψεις για την Περιφερειάρχη Ρένα Δούρου διαδέχονται η μία την άλλη καθώς 19 άνθρωποι έχουν χάσει ήδη τη ζωή τους. Οι αποκαλύψεις έχουν να κάνουν με τα εκατομμύρια που

ΙΣΛΑΜΟΠΙΘΗΚΟΙ ΜΠΗΚΑΝ ΣΕ ΓΑΛΛΙΚΟ ΜΟΝΑΣΤΗΡΙ, ΑΠΑΙΤΗΣΑΝ ΝΑ ΓΙΝΟΥΝ ΟΛΕΣ ΜΟΥΣΟΥΛΜΑΝΕΣ ΕΙΔΕΜΗ…vid

Στη Γαλλία δύο ισλαμοπίθηκοι με φορτηγό εισήρθαν στη γαλλική Μονή κατά τη διάρκεια των υπηρεσιών της και ζήτησαν όλες οι μοναχές ασπαστούν το Ισλάμ.

Γουίλιαμ Τόμπκινς - Eρπετοειδείς, τι έγινε στη Σελήνη ... vid

Απόρρητο βίντεο της NASA στην...Σελήνη και άλλα...

Η ΝΑSΑ ΑΠΟΚΑΛΥΠΤΕΙ-ΤΟ 2018 ΕΡΧΕΤΑΙ Ο ΜΕΓΑΛΟΣ ΧΕΙΜΩΝΑΣ

Μιλώντας στην Daily Star, ο μετεωρολόγος Paul Dorian συμφώνησε ότι η μειωμένη ηλιακή δραστηριότητα θα μπορούσε να μας φέρει μια νέα εποχή παγετώνων.