Translate

Σε λειτουργία τέθηκε το Cern της Μ.Ανατολής κοντά στους Αγίους τόπους – Τι ετοιμάζουν οι εγκέφαλοι της Νέας Τάξης Πραγμάτων κοντά στο τόπο που γεννήθηκε ο Ιησούς Χριστός

Σύμφωνα με τον διεθνή τύπο άνοιξε επίσημα πλέον στην Ιορδανία το SESAME, το αποκαλούμενο ως «CERN της Μέσης Ανατολής». 
Πρόκειται επίσημα για έναν επιταχυντή σωματιδίων (σύγχροτρο), ο οποίος παράγει ισχυρότατη ηλεκτρομαγνητική ακτινοβολία από δέσμες
ηλεκτρονίων, επιτρέποντας του να λειτουργεί ως πανίσχυρο μικροσκόπιο, εισβάλλοντας στα μυστικά της ύλης και προσπαθώντας να αποδείξει την ύπαρξη του «σωματιδίου του θεού».
Μιλάμε για το SESAME (Synchrotron-light for Experimental Science and Applications in the Middle East) που αποτελεί αυτόνομο οργανισμό με αρχικά μέλη την Κύπρο, την Αίγυπτο, το Ιράν, το Ιράκ, το Ισραήλ, την Ιορδανία, την Παλαιστινιακή Αρχή, την Τουρκία και το Πακιστάν.
Πρόκειται για αντιγραφή του  CERN  Ευρώπης, το οποίο είναι ένα από τα μεγαλύτερα επιστημονικά ερευνητικά κέντρα στον κόσμο.
Τα πειράματα του όμως έχουν κατά καιρούς πυροδοτήσει τρόμο για καταστροφές «παράλληλα σύμπαντα και την δημιουργία μαύρων τρυπών στο διάστημα» .
Η διοίκηση του ευρωπαϊκού οργανισμού καθησυχάζει κατά καιρούς  με ανακοινώσεις ότι δεν υπάρχει κανένας κίνδυνος για τον κόσμο και δεν πρέπει να υπάρχει ανησυχία.
Ποιος όμως σώφρων επιστήμονας μπορεί να εγγυηθεί ότι από τέτοια πειράματα δεν μπορεί να επηρεαστεί ολόκληρος ο πλανήτης, καθώς εκεί λαμβάνουν χώρα  ενέργειες που έχουν τεράστια «ένταση» από οποιαδήποτε άλλα πειράματα.Έτσι και στην Ιορδανία ο «αδελφός» του ευρωπαϊκού CERN το SESAME θα είναι το κέντρο υλοποίησης σημαντικών και σπουδαίων κατά κάποιους επιστήμονες ή τρομερών και άκρως επικίνδυνων κατά άλλους συναδέλφων τους σε μια ιδιαίτερα ασταθή και ευάλωτη περιοχή που συνταράσσεται από τον πόλεμο της Συρίας.
Όλη αυτή η ενέργεια που περικλείεται μέσα στο εργαστήριο στην Ιορδανία τόσο κοντά στην Συρία και στους Αγίους τόπους  δεν μπορεί να φέρει απρόβλεπτα αποτελέσματα;
Αλήθεια ένα τέτοιας έκτασης ερευνητικό κέντρο κοντά στο τόπο που γεννήθηκε ο Ιησούς Χριστός έχει και σημειολογικό χαρακτήρα;
Υπάρχουν κατά καιρούς δημοσιεύματα ότι κάποιοι σεισμοί προκλήθηκαν σε όλο τον πλανήτη σε ημερομηνίες που έγιναν πειράματα στο ευρωπαϊκό CERN καθώς και την εμφάνιση ανεξήγητων φαινομένων στον ουρανό αλλά και περίεργων θορύβων στην γη.  
Κάτι τέτοιο δεν θα ήταν επιβλαβές για μνημεία χιλιετιών όπως τα χριστιανικά που στέκονται εκεί για 2017 και πλέον χρόνια;Όλα αυτά λένε κάποιοι είναι απλές  εικασίες και τίποτα δεν μπορεί αποδειχθεί από  κανέναν.
Δεν έχει αποσαφηνιστεί όμως ποιος επακριβώς θα έχει την ευθύνη αυτού του ερευνητικού κέντρου στην Ιορδανία καθώς  αποτελεί ανεξάρτητο διακυβερνητικό οργανισμό και εδώ ακριβώς είναι η ουσία της όλης υπόθεσης.
Ανεξάρτητος διακυβερνητικός οργανισμός μπορεί να σημαίνει πολλά και κυρίως «διάφορα» ενώ το είδος των πειραμάτων δεν έχει αποσαφηνιστεί και αναφέρονται επιγραμματικά κάποιοι τομείς στο  πολύ «προχωρημένο» ερευνητικό κέντρο.
Επισημαίνουμε ότι καθεστώς «παρατηρητή» έχουν λάβει η Ελλάδα, Γαλλία, Γερμανία, Ιταλία, Ισπανία, Πορτογαλία, Βρετανία, Σουηδία, Ελβετία), η ΕΕ, οι ΗΠΑ, η Ρωσία, η Ιαπωνία, η Κίνα, η Βραζιλία, ο Καναδάς και το Κουβέιτ.
Το  SESAME βρίσκεται στην περιοχή Alan περίπου 35 χιλιόμετρα βόρεια του Αμμάν και το κόστος του έχει ανέλθει ως τώρα στα 90 εκατ. δολάρια.
Ο Ιορδανός βασιλιάς Αμπντάλα ο Β’ θα κάνει τα εγκαίνια αυτού του υπερ-ερευνητικού κέντρου στην χώρα του χωρίς να διαθέτει ο ίδιος το δικαίωμα να έχει λόγο σε αυτό.
 Ως πρόεδρος του συμβουλίου του ερευνητικού ινστιτούτου είναι ο Βρετανός καθηγητής φυσικής σερ Κρις Λιούελιν-Σμιθ (πρώην γενικός διευθυντής του ευρωπαϊκού CERN) και  ο Ιορδανός καθηγητής Χαλέντ Τουκάν.
Οι έρευνες που θα πραγματοποιηθούν σε αυτό το ινστιτούτο όπως ανακοινώθηκε θα αφορούν την ιατρική, τη φαρμακευτική, τη βιολογία, την επιστήμη των υλικών, τη φυσική, τη χημεία, τη γεωλογία, το περιβάλλον, τη γεωπονική και την αρχαιολογία .

Σχόλια

Τεχνική υποστήριξη, κατασκευή ιστοσελίδας: Charles Bukowski(7SPY), e-mail: spy7ross7@gmail.com