Μετάβαση στο κύριο περιεχόμενο

Εδώ Γαλλία: Τον ρουφιάνο και αν τον πλένεις ρουφιάνος μένει

Ο Κόκκινος ρουφιάνος Ζαν-Λικ Μελανσόν, αφού δήλωσε «Ανυπότακτος» και μάζεψε 7000000 ψήφους ψήφισε,  Πουστρόν η Τανξ .
«Θα σπρώξετε τη Γαλλία σε γενική ανάφλεξη» είπε ο κομμουνιστής της Γκολντμαν Ζαξ σε όοσυς σκέπτονται να ψηφίσουν την Λε Πεν.
«Eίναι ξεκάθαρη η θέση μου (...) Δεν θα ψηφίσω Εθνικό Μέτωπο, πολεμώ το Εθνικό Μέτωπο. Και λέω σε όσους με ακούν: Μην κάνετε το φρικτό λάθος να ρίξετε μια ψήφο υπέρ του Εθνικού Μετώπου», είπε ο Κόκκινος Ρουφιάνος.

Ο Μελανσόν, σαν «αριστερός» ζήτησε από τον Πουστρόν, και την Γκόλντμαν Ζαξ να αποσύρουν το σχέδιό τους για μεταρρυθμίσεις στην εργατική νομοθεσία.

Ο Πουστρόν, που είναι «μεταρρυθμιστής», είπε ότι ,  «Χωρίς μεταρρύθμιση,
η ΕΕ κατευθύνεται προς το Frexit», για να ικανοποιήσει όσους δεν γουστάρουν το Τεταρτο Ράιχ, αλλά στην ουσία δεν είπε τίποτα.
Τις μεταρρυθμίσεις του Βάιντμαν και του Σόπιμπλε υποστηρίζει για «βαθειά μεταρρύθμιση», στην «δυσλειτουργική» Ευρωπαϊκή Ένωση. Που θα γίνει λειτουργική με την υπερκυβέρνηση των γραφειοκρατών των Βρυξελλών και τις πολλές «ταχύτητες».

deltio11

Σχόλια

ενεργό link

Δημοφιλείς αναρτήσεις από αυτό το ιστολόγιο

ΓΗΙΝΟ ΕΝΕΡΓΕΙΑΚΟ ΠΛΕΓΜΑ

Περί του ΓΗΙΝΟΥ ΕΝΕΡΓΕΙΑΚΟΥ ΠΛΕΓΜΑΤΟΣ Ήδη από τη δεκαετία του ‘60, οι Σοβιετικοί επιστήμονες Ν. Γκοντσάροφ, Β. Μόροζ και Β. Μοκάροφ είχαν ανακαλύψει στοιχεία που αποδεικνύουν την ύπαρξη ασθενών μαγνητικών γραμμών, οι οποίες φαίνεται πως περιβάλλουν τον πλανήτη μας σε σχήμα δωδεκαέδρου, τοποθετημένου μέσα σε ένα εικοσάεδρο, σαν κάποτε η γη να ήταν ένας τεράστιος κρύσταλλος ή να είχε μορφή ενάργειας που προερχόταν από κάποιον κρυσταλλικό πυρήνα της. Επάνω σε έναν γεωγραφικό χάρτη, οι Σοβιετικοί επιστήμονες σημείωσαν τις μνημειακές κατασκευές των αρχαίων πολιτισμών και αμέσως φάνηκε πως αυτέςακολουθούσαν τις μαγνητικές ή ενεργειακές γραμμές του εικοσαέδρου.

ΤΟ ΠΕΠΛΟ 26000 ΕΤΩΝ vid

Αλήθειες που οι Δρακονιανοί,Οφιδοειδείς και Σαυροφυείς που σε κυβερνάνε δεν θέλουν να γνωρίζεις!.

"Εθαψε" 19 ζωές ενώ σπατάλησε εκατομμύρια σε λούσα Ομολογία-σοκ>Η περιφέρεια Αττκής, έχει ταμειακά διαθέσιμα 345 εκατομμύρια!

ΠΕΡΑ ΒΡΕΧΕΙ
Οι σοκαριστικές αποκαλύψεις για την Περιφερειάρχη Ρένα Δούρου διαδέχονται η μία την άλλη καθώς 19 άνθρωποι έχουν χάσει ήδη τη ζωή τους. Οι αποκαλύψεις έχουν να κάνουν με τα εκατομμύρια που

ΙΣΛΑΜΟΠΙΘΗΚΟΙ ΜΠΗΚΑΝ ΣΕ ΓΑΛΛΙΚΟ ΜΟΝΑΣΤΗΡΙ, ΑΠΑΙΤΗΣΑΝ ΝΑ ΓΙΝΟΥΝ ΟΛΕΣ ΜΟΥΣΟΥΛΜΑΝΕΣ ΕΙΔΕΜΗ…vid

Στη Γαλλία δύο ισλαμοπίθηκοι με φορτηγό εισήρθαν στη γαλλική Μονή κατά τη διάρκεια των υπηρεσιών της και ζήτησαν όλες οι μοναχές ασπαστούν το Ισλάμ.

Γουίλιαμ Τόμπκινς - Eρπετοειδείς, τι έγινε στη Σελήνη ... vid

Απόρρητο βίντεο της NASA στην...Σελήνη και άλλα...

Η ΝΑSΑ ΑΠΟΚΑΛΥΠΤΕΙ-ΤΟ 2018 ΕΡΧΕΤΑΙ Ο ΜΕΓΑΛΟΣ ΧΕΙΜΩΝΑΣ

Μιλώντας στην Daily Star, ο μετεωρολόγος Paul Dorian συμφώνησε ότι η μειωμένη ηλιακή δραστηριότητα θα μπορούσε να μας φέρει μια νέα εποχή παγετώνων.