Μετάβαση στο κύριο περιεχόμενο

Εδώ Γαλλία: Τον ρουφιάνο και αν τον πλένεις ρουφιάνος μένει

Ο Κόκκινος ρουφιάνος Ζαν-Λικ Μελανσόν, αφού δήλωσε «Ανυπότακτος» και μάζεψε 7000000 ψήφους ψήφισε,  Πουστρόν η Τανξ .
«Θα σπρώξετε τη Γαλλία σε γενική ανάφλεξη» είπε ο κομμουνιστής της Γκολντμαν Ζαξ σε όοσυς σκέπτονται να ψηφίσουν την Λε Πεν.
«Eίναι ξεκάθαρη η θέση μου (...) Δεν θα ψηφίσω Εθνικό Μέτωπο, πολεμώ το Εθνικό Μέτωπο. Και λέω σε όσους με ακούν: Μην κάνετε το φρικτό λάθος να ρίξετε μια ψήφο υπέρ του Εθνικού Μετώπου», είπε ο Κόκκινος Ρουφιάνος.

Ο Μελανσόν, σαν «αριστερός» ζήτησε από τον Πουστρόν, και την Γκόλντμαν Ζαξ να αποσύρουν το σχέδιό τους για μεταρρυθμίσεις στην εργατική νομοθεσία.

Ο Πουστρόν, που είναι «μεταρρυθμιστής», είπε ότι ,  «Χωρίς μεταρρύθμιση,
η ΕΕ κατευθύνεται προς το Frexit», για να ικανοποιήσει όσους δεν γουστάρουν το Τεταρτο Ράιχ, αλλά στην ουσία δεν είπε τίποτα.
Τις μεταρρυθμίσεις του Βάιντμαν και του Σόπιμπλε υποστηρίζει για «βαθειά μεταρρύθμιση», στην «δυσλειτουργική» Ευρωπαϊκή Ένωση. Που θα γίνει λειτουργική με την υπερκυβέρνηση των γραφειοκρατών των Βρυξελλών και τις πολλές «ταχύτητες».

deltio11

Σχόλια

Δημοφιλείς αναρτήσεις από αυτό το ιστολόγιο

ΕΔΩ Ο ΚΟΣΜΟΣ ΚΑΙΓΕΤΑΙ ΚΑΙ Η ΑΧΤΣΙΟΓΛΟΥ ΠΗΔΙ@Τ@Ν ΣΤΟ ΧΙΛΤΟΝ ΜΕ ΤΟΝ ΤΟΜΣΕΝ;;;- ΒΡΕ TI MAΘΑΙΝΕΙ ΚΑΝΕΙΣ ΟΤΑΝ ΚΑΝΕΙ ΜΙΑ ΓΥΡΑ ΣΤΟ… (ΦΩΤΟ)

Τι μαθαίνει κανείς όταν κάνει μια γύρα στο facebook από τα σχόλια και μόνο για την Έφη Αχτσιόγλου, την σκληρή σύμβουλο του Κατρούγκαλου που έγινε ως διά μαγείας υπουργός με ρεκόρ ευνοιοκρατίας…

Τι συνέβη πραγματικά στο Πολυτεχνείο; Ποιοί το οργάνωσαν και γιατί; Colpo Grosso

Ο βρώμικος ρόλος των Εβραιοσιωνιστών, το «υποχείριο» Ιωαννίδης και ο άτολμος Παπαδόπουλος!

Σαν εισαγωγή
Τα γεγονότα του Πολυτεχνείου τον Οκτώβριο του 1973 έχουν τόσο

ΓΙΑ ΔΕΙΤΕ ΤΙ ΑΛΛΟ ΑΝΑΚΑΛΥΨΕ Η GOOGLE maps/space/mars

ANOIΞΤΕ ΤΟΝ ΠΑΡΑΚΑΤΩ ΣΥΝΔΕΣΜΟ ΚΑΙ ΖΟΥΜΑΡΕΤΕ ...ΤΑ ΣΥΜΠΕΡΑΣΜΑΤΑ ΔΙΚΑ ΣΑΣ ...

ΤΟ ΧΑΝΕΙ ΤΟ ΠΑΙΓΧΝΙΔΙ Ο ΣΟΥΛΤΑΝΟΣ - ΗΠΑ-Γαλλία προειδοποιούν την Τουρκία: «Την επόμενη φορά θα σε βυθίσουμε»

Η Τουρκία έχει προειδοποιηθεί από τρίτους- ΗΠΑ-Γαλλία- ότι πρέπει να αποφύγει τις όποιες ακραίες ενέργειες ενόψει της έναρξης των γεωτρήσεων στο τεμάχιο 11 της κυπριακής ΑΟΖ. Οι προειδοποιήσεις

ΑΠΟΚΗΡΥΣΣΕΙ Η ''ΙΕΡΑ'' ΣΥΝΟΔΟΣ ΤΟΝ ΠΑΤΗΡ ΚΛΕΟΜΕΝΗ: Ο «κληρικός» που ξορκίζει τα «διαβολικά» ΑΤΜ και σχίζει τα 50ευρα

Την θέση της από τον ιδιόρυθμο ρασοφόρο που αυτοαποκαλείται πατήρ – Κλεομένης, διαχωρίζει η Ιερά Σύνοδος, λέγοντας ότι δεν ανήκει στην τάξη των κληρικών.

Μοσούλη: Μαζικές αυτοκτονίες ΙΣΛΑΜΟΠΊΘΗΚΩΝ του ISIS και των οικογενειών τους για να μην παραδοθούν

Διοικητές και μαχητές ισλαμοπίθηκοι του ISIS έχουν αυτοκτονήσει πυροδοτόντας, τις εκρηκτικές τους ζώνες στην περιοχή της παλιάς Μοσούλης, προκειμένου να αποτρέψουν τον Ιρακινό Στρατό