Μετάβαση στο κύριο περιεχόμενο

Γαλλία: Οι υποστηριχτές του Γιαχβέ λένε "ναι" στον Μακ(πουστ)ρόν


Την στήριξη της μουσουλμανικής κοινότητας έχει ο ανεξάρτητος υποψήφιος. Οι Μουσουλμανικές οργανώσεις στην Γαλλία εν όψει των δεύτερου γύρου των προεδρικών εκλογών , απεύθυναν έκκληση για τον σχηματισμό «κοινού μετώπου» κατά της  πατριώτισσας υποψηφίου για το προεδρικό χρίσμα Μαρί Λεπέν υποστηρίζοντας  την προεδρία  του κεντρώου υποψηφίου εκλεκτού της ΝΤΠ,  Εμανουέλ Μακρόν.

 Ο Διευθυντής  του Τεμένους  Paris ( Παρίσι) ένα από τα  σημαντικότερα  τεμένη  στην Γαλλική πρωτεύουσα  , Νταλίλ  Αμπουμπεκίρ ,στην γραπτή ανακοίνωση που εξέδωσε,   σημείωσε ότι,   οι Μουσουλμάνοι υπήκοοι όπως άλλωστε  και όλοι οι πολίτες  στην Γαλλία πρέπει να  σταθούν απέναντι σε κάθε  σκέψη ξενοφοβίας,  ρατσισμού και των ακροδεξιών ιδεών  καλώντας όλους τους  Μουσουλμάνους στην χώρα να  ψηφίσουν τον Μακρόν.
Ενδιαφέρον μάλιστα παρουσιάζει και η τάση της εβραϊκής κοινότητας στη Γαλλία, η οποία συντάσσεται με τους μουσουλμάνους στο μέτωπο κατά της Λεπέν.

Είναι ενδεικτικό πως στο κοινό ανακοινωθέν που  εκδόθηκε με τις υπογραφές  του Προέδρου του Ισλαμικού Συμβουλίου της Γαλλίας  Κμπιμπεχ , του  Εκπροσώπου  της  Κοινότητας των Προτεσταντών  Τσαλαβαιρολι και του  Αρχιραβίνου της Εβραίκης Κοινότητας στην Γαλλία απευθύνθηκε η έκκλησης  για την  ψήφιση του Μακρόν  κατά της Λεπέν."Γνωρίζουμε ότι το καθήκον μας είναι να απέχουμε από τις πολιτικές απόψεις αλλά ως ένας πολίτης απευθύνουμε ανοιχτή έκκληση σε όλους τους πολίτες να ψηφήσουν τον Μακρόν στις προεδρικές εκλογές της Κυριακής", αναφέρεται μεταξύ άλλων στην ανακοίνωση.
EL.gr 

Σχόλια

ενεργό link

Δημοφιλείς αναρτήσεις από αυτό το ιστολόγιο

ΓΗΙΝΟ ΕΝΕΡΓΕΙΑΚΟ ΠΛΕΓΜΑ

Περί του ΓΗΙΝΟΥ ΕΝΕΡΓΕΙΑΚΟΥ ΠΛΕΓΜΑΤΟΣ Ήδη από τη δεκαετία του ‘60, οι Σοβιετικοί επιστήμονες Ν. Γκοντσάροφ, Β. Μόροζ και Β. Μοκάροφ είχαν ανακαλύψει στοιχεία που αποδεικνύουν την ύπαρξη ασθενών μαγνητικών γραμμών, οι οποίες φαίνεται πως περιβάλλουν τον πλανήτη μας σε σχήμα δωδεκαέδρου, τοποθετημένου μέσα σε ένα εικοσάεδρο, σαν κάποτε η γη να ήταν ένας τεράστιος κρύσταλλος ή να είχε μορφή ενάργειας που προερχόταν από κάποιον κρυσταλλικό πυρήνα της. Επάνω σε έναν γεωγραφικό χάρτη, οι Σοβιετικοί επιστήμονες σημείωσαν τις μνημειακές κατασκευές των αρχαίων πολιτισμών και αμέσως φάνηκε πως αυτέςακολουθούσαν τις μαγνητικές ή ενεργειακές γραμμές του εικοσαέδρου.

ΤΟ ΠΕΠΛΟ 26000 ΕΤΩΝ vid

Αλήθειες που οι Δρακονιανοί,Οφιδοειδείς και Σαυροφυείς που σε κυβερνάνε δεν θέλουν να γνωρίζεις!.

"Εθαψε" 19 ζωές ενώ σπατάλησε εκατομμύρια σε λούσα Ομολογία-σοκ>Η περιφέρεια Αττκής, έχει ταμειακά διαθέσιμα 345 εκατομμύρια!

ΠΕΡΑ ΒΡΕΧΕΙ
Οι σοκαριστικές αποκαλύψεις για την Περιφερειάρχη Ρένα Δούρου διαδέχονται η μία την άλλη καθώς 19 άνθρωποι έχουν χάσει ήδη τη ζωή τους. Οι αποκαλύψεις έχουν να κάνουν με τα εκατομμύρια που

ΙΣΛΑΜΟΠΙΘΗΚΟΙ ΜΠΗΚΑΝ ΣΕ ΓΑΛΛΙΚΟ ΜΟΝΑΣΤΗΡΙ, ΑΠΑΙΤΗΣΑΝ ΝΑ ΓΙΝΟΥΝ ΟΛΕΣ ΜΟΥΣΟΥΛΜΑΝΕΣ ΕΙΔΕΜΗ…vid

Στη Γαλλία δύο ισλαμοπίθηκοι με φορτηγό εισήρθαν στη γαλλική Μονή κατά τη διάρκεια των υπηρεσιών της και ζήτησαν όλες οι μοναχές ασπαστούν το Ισλάμ.

Γουίλιαμ Τόμπκινς - Eρπετοειδείς, τι έγινε στη Σελήνη ... vid

Απόρρητο βίντεο της NASA στην...Σελήνη και άλλα...

Η ΝΑSΑ ΑΠΟΚΑΛΥΠΤΕΙ-ΤΟ 2018 ΕΡΧΕΤΑΙ Ο ΜΕΓΑΛΟΣ ΧΕΙΜΩΝΑΣ

Μιλώντας στην Daily Star, ο μετεωρολόγος Paul Dorian συμφώνησε ότι η μειωμένη ηλιακή δραστηριότητα θα μπορούσε να μας φέρει μια νέα εποχή παγετώνων.