Μετάβαση στο κύριο περιεχόμενο

Δελτίο11: Λογικές Διευκρινήσεις περί των Πατριωτών και των «πατριωτών»

Το χρέος προς την Πατρίδα, το χρέος προς τον «Ελεύθερο Κόσμο», το χρέος «προς τους Συμμάχους», το χρέος προς την SoE , και το χρέος προς το Στέμμα, είναι εντελώς διαφορικά πράγματα, που δεν ταυτίζονται.
Σύμφωνα με τον φυσικό νόμος τη ταυτότητας που εντόπισε ο Αριστοτέλης,Α=Α .
Δηλαδή κάθε έννοια πρέπει να είναι ταυτόσημη με τον εαυτό της, δηλαδή σε κάθε κρίση και σε κάθε συλλογισμό η μια έννοια πρέπει να χρησιμοποιείται με μια μόνο σημασία.
Επομένως «Το χρέος προς την Πατρίδα», δεν μπορεί να ταυτίζεται όυτε να παραπέμπει,  ούτε να δικαιολογεί, την συμπαράταξη, ούτε με τον «Ελεύθερο Κόσμο», ούτε με τους « Συμμάχους», ούτε με την SoE , ούτε με το ΕΑΜ-ΕΛΑΣ, ούτε με τους Ιταλούς, ούτε με τους Γερμανούς, ούτε με  τους Βουλγάρους, ούτε με κανέναν.
Η πατρίδα είναι η πατρίδα και τίποτα άλλο.
Και παραλογίζεται όποιος νομίζει ότι εργαζόμενος για αλλότριους σκοπούς είναι «Πατριώτης».
Ο καλός πατριώτης πονάει τον συμπατριώτη του και αγαπάει τον συνέλληνα.
Δεν το θυσιάζει τσάμπα για να κάνει το κέφι του ξένου εργοδότη του .
Και πολύ περισσότερο ένας Πατριώτης δεν εισπράττει χρυσές λίρες για αμοιβή επειδή έστειλε στο απόσπασμα άλλους αθώους και απροστάτευτους Έλληνες.
                                                                                              δελτιο11

Σχόλια

ενεργό link

Δημοφιλείς αναρτήσεις από αυτό το ιστολόγιο

ΤΟ ΠΕΠΛΟ 26000 ΕΤΩΝ vid

Αλήθειες που οι Δρακονιανοί,Οφιδοειδείς και Σαυροφυείς που σε κυβερνάνε δεν θέλουν να γνωρίζεις!.

Εμβόλιο Γρίππης 2- Συγκλονιστικά ευρήματα ΕΠΙΣΤΗΜΟΝΙΚΗΣ μελέτης

vasoula2908Πριν από 7 ώρες (τροποποιήθηκε) Μετά την αρνητικότατη αντιδραση ενος(μόνο ενος σε πάνω από 3000 άτομα) κυρίου ονοματι Ματεο στο προηγούμενο βίντεο λες κι είναι αστυνομία σκέψης, έχω να πω ό,τι είπα και στο σάιτ μου γι'αυτό το θέμα. Το μεταφέρω αυτολεξί:

"Εθαψε" 19 ζωές ενώ σπατάλησε εκατομμύρια σε λούσα Ομολογία-σοκ>Η περιφέρεια Αττκής, έχει ταμειακά διαθέσιμα 345 εκατομμύρια!

ΠΕΡΑ ΒΡΕΧΕΙ
Οι σοκαριστικές αποκαλύψεις για την Περιφερειάρχη Ρένα Δούρου διαδέχονται η μία την άλλη καθώς 19 άνθρωποι έχουν χάσει ήδη τη ζωή τους. Οι αποκαλύψεις έχουν να κάνουν με τα εκατομμύρια που

Γουίλιαμ Τόμπκινς - Eρπετοειδείς, τι έγινε στη Σελήνη ... vid

Απόρρητο βίντεο της NASA στην...Σελήνη και άλλα...

ΘΕΛΕΤΕ ''ΜΟΥΣΙΑ'' - Το ΝΑΤΟ προσομοίωσε επίθεση στην Τουρκία – Επιβεβαιώνονται τα σενάρια «Καλλίπολης» – Ο Ερντογάν απέσυρε τα στρατεύματα του

Τρομερές εξελίξεις λαμβάνουν χώρα που πριν λίγο καιρό θα έμοιαζαν με φάρσα. Ο Ερντογάν απέσυρε και τους 40 Τούρκους στρατιώτες από προγραμματισμένη άσκηση του  ΝΑΤΟ «όταν το όνομα του προέδρου

Για κέντρο του Ισλάμ προορίζεται η Κύπρος

Πάνω από την πεδιάδα της Μεσαορίας και σε ύψος άνω των 60 μέτρων, χτίζεται το τζαμί Χάλα Σουλτάν στο βόρειο, κατεχόμενο τμήμα της Κύπρου!