Μετάβαση στο κύριο περιεχόμενο

ΝΟΜΙΖΩ ΟΤΙ ΤΟ ΚΩΛΟΧΑΝΕΙΟ ΤΗΣ ΕΕ ''ΠΝΕΕΙ ΤΑ ΛΟΙΣΘΙΑ'' ΑΜΗΝ!

ΝΑΙ ΜΟΝΑΧΑ ΣΤΗΝ ΕΥΡΩΠΗ ΤΩΝ ΕΘΝΩΝ!! ΚΑΙ ΟΧΙ ΜΠΟΛΣΕΒΙΚΩΝ ΚΑΠΗ -ΤΑ - ΛΗΣΤΩΝ ΚΑΙ ΜΩΑΜΕΘΑΝΩΝ!
Η Ευρώπη οδηγείται με μαθηματική ακρίβεια  σε διάσπαση βορρά -νότου λόγω των υπέρογκων χρεών που έχουν «φορτωθεί» Ιταλία,
Ισπανία, Ελλάδα, και Πορτογαλία..ενώ έπεται και η Γαλλία.  

Οι Βρυξέλλες απειλούν τώρα την Ιταλία με κυρώσεις και μνημόνιο εάν η χώρα  δεν εφαρμόσει σκληρά αντιλαϊκά μέτρα λιτότητας, για να μειωθεί το υπέρογκο χρέος που ανέρχεται σε 2,35 τρισ. Ευρώ, αναφέρει ο βρετανικός τύπος.

Οι «μεταρρυθμίσεις» που ζητούν οι υπάλληλοι των Βρυξελών τροφοδοτούν ήδη άνοδο των ευρωσκεπτικιστών,   της άκρας δεξιάς και των spread.


Στο τεράστιο πρόβλημα της ιταλικής οικονομίας (ποια Ελλάδα) , παρενέβη η ευρωπαϊκή επιτροπή η οποία «απαίτησε» εδώ και τώρα από την κυβέρνηση να θέσει σε εφαρμογή μέτρα αξίας τουλάχιστον 0,2 τοις εκατό του ΑΕΠ με το κίνδυνο κυρώσεων. Πρόκειται σαφώς για ένα μνημόνιο κανονικό αλλά έχει άλλη μορφή σε σχέση με αυτό που εφαρμόζει η χώρα μας.
Την ίδια στιγμή Ισπανός έγκριτος οικονομολόγος κατηγορεί την  Ευρωπαϊκή Κεντρική Τράπεζα, λέγοντας ότι η Ισπανία έχει καταστραφεί για τα επόμενα  50 χρόνια», κατηγορώντας  την ΕΚΤ για την χορήγηση «τρελών» δανείων.
Ο ίδιος επισημαίνει ότι το θέμα του χρέους αποτελεί  την  μεγαλύτερη «φούσκα»  στην ιστορία της χώρας  που υποστηρίζεται από την ΕΚΤ με την  ανεκδιήγητη πολιτική μηδενικής επέκτασης των επιτοκίων, χωρίς οποιαδήποτε πραγματικά μέτρα τόνωσης της οικονομίας.

Πρόκειται για το «ελληνικό έργο» που παίζεται τώρα σε δύο μεγάλες χώρες του νότου.
Σύμφωνα με τους κανόνες της ΕΕ η Ιταλία έπρεπε να μειώνει το χρέος της κατά περίπου 3,6 τοις εκατό του ΑΕΠ ετησίως. Η έκθεση που δημοσιεύτηκε σχετικά με το χρέος της Ιταλίας, αναφέρει  ότι η χώρα πρέπει «αξιόπιστα» να θεσπίσει πρόσθετα οικονομικά μέτρα «φωτιά» για τα εκατομμύρια των Ιταλών πολιτών.
Το τελεσίγραφο έρχεται μετά την επιστολή των Βρυξελλών  στη Ρώμη τον Ιανουάριο, η οποία ζητούσε  περαιτέρω μέτρα για τη μείωση του αποκαλούμενου  διαρθρωτικού ελλείμματος , τονίζοντας ότι η κυβέρνηση ξοδεύει περισσότερα από όσα πρέπει  και έτσι δεν μειώνεται το  υπέρογκο χρέος.
Η νέα προειδοποίηση έχει ημερομηνία λήξης μετά την λήξη της οποίας η  Ιταλία οφείλει να δώσει το σχέδιο της για πραγματική  δράση σχετικά με τα οικονομικά της.


Η απόφαση να πειθαρχήσει η Ιταλία είναι δεδομένη και οι  Βρυξέλλες διαθέτουν όλες τις διαθέσιμες μελλοντικές οικονομικές προβλέψεις , οι οποίες αναμένεται να εκδοθούν τον Μάιο αναφέρει non paper της ευρωπαϊκής επιτροπής . Αν η Ιταλία δεν ανταποκριθεί θα δεχθεί  βαριά πρόστιμα  άνευ προηγουμένου, και θα μπει σε μνημόνιο παρόμοιο με της Ελλάδος  .
Η κίνηση αυτή στέλνει  μια προειδοποίηση προς τις αγορές που έχουν ήδη αρχίσει να ανεβάζουν το κόστος δανεισμού για την Ιταλία.
Πρόκειται για το γνωστό σενάριο που έζησε η χώρα μας από το γνωστό «κέντρο» των  Βρυξελλών το οποίο εφαρμόζει σχέδιο «κινεζοποίησης» του νότου για να μεταφερθούν εκεί όλες οι  ρυπογόνες βιομηχανίες  του βορρά και ειδικά της Γερμανίας ,  εγκαθιδρύοντας παράλληλα  το γερμανικό τέταρτο Ράιχ.
Μόνο που οι εξελίξεις θα είναι καταιγιστικές για τους «λαούς του νότου» και φυσικά της Ελλάδος και θα λάβει «σάρκα και οστά»  με όλους τους τρόπους αυτό που έχει αναφέρει ο Άγιος Παϊσιος πριν πολλά χρόνια ότι  είναι «λίγα  τα ψωμιά της ΕΟΚ! Δεν θα κρατήσει και πολλά χρόνια… Θα την διαλύσουν οι Άγγλοι και οι Αμερικάνοι, αυτοί είναι ένας λαός και συνεργάζονται.Θα έρθουν δύσκολα χρόνια. Θα πούμε το ψωμί, ψωμάκι…»

Σχόλια

Δημοφιλείς αναρτήσεις από αυτό το ιστολόγιο

Ο Β.Πούτιν περιμένει στο ακουστικό του για την αποστολή του «τέρατος» : Γιατί δεν ζητάμε την συνδρομή ρωσικής εναέριας βοήθειας;- Δεν υπάρχει ανάλογο αεροσκάφος στη Δύση…ΣΥΡΙΖΙΣΤΑΝ

Σε πλήρη ανυπαρξία η κυβέρνηση είναι ανήμπορη να συντονίσει το κρατικό μηχανισμό αφήνοντας στο «έλεος» των πυρκαγιών όλη την χώρα με απρόβλεπτες συνέπειες . Τις τελευταίες ώρες  έχουμε

H NASA διέκοψε το σήμα ζωντανής μετάδοσης μόλις εντοπίστηκε παράξενη φιγούρα στο παράθυρο του ISS - vid

Μια αρκετά περίεργη φιγούρα φάνηκε να πλησιάζει το παράθυρο του Διεθνούς Διαστημικού Σταθμού η οποία έδειχνε απόκοσμη από την εξωτερική κάμερα.  Σύμφωνα,  με το video που ακολουθεί, η

Την ώρα που οι ΗΠΑ σέρνονται σε εμφύλιο, η Ρωσία ισχυροποιείται (και) στην Αρκτική

Τα δόντια της σε όλα τα σημεία του ορίζοντα δείχνει η ισχυρή και κραταιά Ρωσία του Βλαντιμίρ Πούτιν, στέλνοντας πολλαπλά μηνύματα στους επίδοξους...αντιπάλους που θα τολμήσουν να τα βάλουν μαζί

ΧΙΛΙΑΔΕΣ «ΑΓΡΙΜΙΑ» ΑΠΟ ΤΗΝ ΑΦΡΙΚΗ ΣΥΝΤΟΜΑ ΣΤΗ ΓΕΙΤΟΝΙΑ ΣΑΣ vids

Είναι χαρακτηριστικό πως πάνω από 50% των βίαιων περιστατικών που συμβαίνουν στην Γερμανία προέρχονται από μουσουλμάνους λαθρομετανάστες.

Καίνε την Ελλάδα για να γλιτώσουν τα θαλασσοδάνεια. Αυτή είναι η παραγματικότητα.

Η ΠΥΡΙΝΗ ΑΛΗΘΕΙΑ Οι Ολιγάρχες, τα βαποράκια τους και οι τσιμεντωμένοι βουλευτές του Σύριζα

''666'' ΕΡΧΕΤΑΙ ΟΜΑΛΑ ΚΑΙ ΣΤΑΔΙΑΚΑ ..ΟΥΤΕ ΘΑ ΤΟ ΚΑΤΑΛΑΒΕΙΣ - ΑΘΛΙΑ ΠΡΟΠΑΓΑΝΔΑ ΓΙΑ ΑΧΡΗΜΑΤΗ ΚΟΙΝΩΝΙΑ vid

ΗΔΗ ΕΔΩ ΚΑΙ ΑΡΚΕΤΑ ΧΡΟΝΙΑ Η ΠΡΟΠΑΓΑΝΔΑ ΕΠΙΑΣΕ ΤΟΠΟ....ΜΙΚΡΟΣ ΑΡΙΘΜΟΣ ΜΑΖΑΝΘΡΩΠΩΝ ΕΧΟΥΝ 

ΤΣΙΠΑΡΙΣΤΕΙ...ΔΕΙΤΕ ΛΟΙΠΟΝ ΤΗΝ ΚΟΥΤΟΠΟΝΗΡΗ ΠΡΟΠΑΓΑΝΔΑ ΣΤΑ ΕΛΛΗΝΙΚΑ ΔΕΔΟΜΕΝΑ ...ΕΡΧΕΤΑΙ...