Μετάβαση στο κύριο περιεχόμενο

Η Χούντα των Βρυξελλών εξέπεμψε SOS.. κ.ά.- Δελτίο των 11

Η Χούντα των Βρυξελλών εξέπεμψε SOS

                                                              γράφει ο Σπύρος Χατζάρας

Αποτέλεσμα εικόνας για η χουντα τησ ΕΕ
Όταν βουλιάζει το καράβι δεν υπάρχει χρόνος για να σωθούν ο Τσακλώτος και οι Σταθάκηδες.

Ο « τοκογλυφικός άξονας» των ηττηθέντων αγορών , ο Φρατζέσκος και η Δωροθέα εξέπεμψαν σήμα κινδύνου. Το καράβι βάζει νερά. Βουλιάζουμε.
«Η Ευρώπη απειλείται εσωτερικά από εξτρεμιστές». «Υπάρχουν προβλήματα που θέτει η αμερικανική κυβέρνηση». «Ο Ντόναλντ Τραμπ αποτελεί «πρόβλημα» για την Ευρωπαϊκή Ένωση».
Ο Τεντ Μάλλωχ , ο πρεσβευτής του Τραμπ στην Ευρωπαϊκή Ένωση , τους προειδοποίησε ότι το ευρώ τους , «θα μπορούσε να καταρρεύσει εντός των επόμενων 18 μηνών».
Τα υπαλληλάκια των αφεντικών για να τρομάξουν το πόπολο, έβαλαν μπροστά τις «ευρωπαϊκές αξίες» και «τα ευρωπαϊκά συμφέροντα», των ΑΘΕΑΤΩΝ αφεντικών τους , τα οποία όμως τα καταδικάζουν με την ψήφο τους οι ευρωπαϊκοί λαοί.
Οι «αξίες» της Δωροθέας και του μακαρίτη πλέον Ολάντ, δεν είναι οι «αξίες» των ευρωπαϊκών λαών. Είναι οι ιουδαϊκές αξίες των Αγορών. Των τσιφούτηδων. Οι αξίες του πολυπολιτισμού και τους εξισλαμισμού. Των επικερδών συρράξεων ανά τον κόσμο».
«Διαπιστώνουμε ότι το παγκόσμιο πλαίσιο στο οποίο τοποθετούμαστε στον κόσμο μεταβάλλεται κατά ριζικό τρόπο και με ταχύτητα και οφείλουμε να αντιμετωπίσουμε αυτά τα νέα προβλήματα», είπε η Δωροθεα, και μίλησε για την « υπεράσπιση της ελεύθερης κοινωνίας», για την «υπεράσπιση του ελευθέρου εμπορίου», και για να το κάνουν αυτό, χρειάζεται αυστηρή προσήλωση στο «κράτος Δικαίου» και στις «μεταρρυθμίσεις» των αφεντικών.
Χρειαζόμαστε μία ξεκάθαρη, κοινή προσήλωση στην λιτότητα τη φτώχεια την πείνα και τη δυστυχία είπε η Γερμανίδα καγκελάριος.
«Χρειαζόμαστε μία ξεκάθαρη, κοινή προσήλωση , σε ό,τι έχουμε επιτύχει και στις αξίες των φιλελεύθερων δημοκρατιών μας».
Αυτό ακριβώς είπαν στον Τσακαλώτο στο Ουρογκρουπ.
«Χρειαζόμαστε μία ξεκάθαρη, κοινή προσήλωση , σε ό,τι έχουμε επιτύχει».
Και ο αριστερός χαρτογιακάς οφείλει να χτυπήσει δέκα προσοχές στα αφεντικά. Απλά πράγματα. Αχτουγκ, φερμπότεν.
Ο γκέι ιουδαίος, Γερούν Ρενέ Βίκτορ Άντον Ντάισελμπλουμ , που «μεγάλωσε ως ρωμαιοκαθολικός», δήλωσε και αυτός την περασμένη Πέμπτη ότι, «υπάρχουν κίνδυνοι από το εσωτερικό, που αφορούν είτε την πολιτική αστάθεια είτε την ενδεχόμενη αστάθεια και οι κίνδυνοι από το εξωτερικό από την νέα κυβέρνηση στις ΗΠΑ και το Brexit.
Τα επόμενα χρόνια θα είμαστε μόνοι μας», είπε ο Μπλούμ , και διέταξε τον Τσακαλώτο. Σκάσε και Σκάβε.
« Η Ευρώπη χρειάζεται να λειτουργήσει πραγματικά μαζί,  με ένα καλύτερο και πιο παραγωγικό τρόπο, για να λύσουμε τα προβλήματά της, και να ενισχύσουνε την οικονομική της ισορροπία», ειπε.
Αυτό σημαίνει ότι η Χούντα των Βρυξελλών θέλει , «να λειτουργήσουμε πραγματικά μαζί», δηλαδή να έχει τον πλήρη έλεγχο των προϋπολογισμών και των ελλειμμάτων για να μην καταρρεύσει το ευρώ.
Λιτότητα ή Θάνατος. Αλλιώς ουστ. Στο κρεματόριο.
Απλά πράγματα. Φιλελευθερη Ευρώπη. Με τρεις λέξεις.
Άχτουγκ, Φερμπότεν, Καπούτ.

Σχόλια

Δημοφιλείς αναρτήσεις από αυτό το ιστολόγιο

Ο Β.Πούτιν περιμένει στο ακουστικό του για την αποστολή του «τέρατος» : Γιατί δεν ζητάμε την συνδρομή ρωσικής εναέριας βοήθειας;- Δεν υπάρχει ανάλογο αεροσκάφος στη Δύση…ΣΥΡΙΖΙΣΤΑΝ

Σε πλήρη ανυπαρξία η κυβέρνηση είναι ανήμπορη να συντονίσει το κρατικό μηχανισμό αφήνοντας στο «έλεος» των πυρκαγιών όλη την χώρα με απρόβλεπτες συνέπειες . Τις τελευταίες ώρες  έχουμε

ΧΙΛΙΑΔΕΣ «ΑΓΡΙΜΙΑ» ΑΠΟ ΤΗΝ ΑΦΡΙΚΗ ΣΥΝΤΟΜΑ ΣΤΗ ΓΕΙΤΟΝΙΑ ΣΑΣ vids

Είναι χαρακτηριστικό πως πάνω από 50% των βίαιων περιστατικών που συμβαίνουν στην Γερμανία προέρχονται από μουσουλμάνους λαθρομετανάστες.

H NASA διέκοψε το σήμα ζωντανής μετάδοσης μόλις εντοπίστηκε παράξενη φιγούρα στο παράθυρο του ISS - vid

Μια αρκετά περίεργη φιγούρα φάνηκε να πλησιάζει το παράθυρο του Διεθνούς Διαστημικού Σταθμού η οποία έδειχνε απόκοσμη από την εξωτερική κάμερα.  Σύμφωνα,  με το video που ακολουθεί, η

Την ώρα που οι ΗΠΑ σέρνονται σε εμφύλιο, η Ρωσία ισχυροποιείται (και) στην Αρκτική

Τα δόντια της σε όλα τα σημεία του ορίζοντα δείχνει η ισχυρή και κραταιά Ρωσία του Βλαντιμίρ Πούτιν, στέλνοντας πολλαπλά μηνύματα στους επίδοξους...αντιπάλους που θα τολμήσουν να τα βάλουν μαζί

Καίνε την Ελλάδα για να γλιτώσουν τα θαλασσοδάνεια. Αυτή είναι η παραγματικότητα.

Η ΠΥΡΙΝΗ ΑΛΗΘΕΙΑ Οι Ολιγάρχες, τα βαποράκια τους και οι τσιμεντωμένοι βουλευτές του Σύριζα

''666'' ΕΡΧΕΤΑΙ ΟΜΑΛΑ ΚΑΙ ΣΤΑΔΙΑΚΑ ..ΟΥΤΕ ΘΑ ΤΟ ΚΑΤΑΛΑΒΕΙΣ - ΑΘΛΙΑ ΠΡΟΠΑΓΑΝΔΑ ΓΙΑ ΑΧΡΗΜΑΤΗ ΚΟΙΝΩΝΙΑ vid

ΗΔΗ ΕΔΩ ΚΑΙ ΑΡΚΕΤΑ ΧΡΟΝΙΑ Η ΠΡΟΠΑΓΑΝΔΑ ΕΠΙΑΣΕ ΤΟΠΟ....ΜΙΚΡΟΣ ΑΡΙΘΜΟΣ ΜΑΖΑΝΘΡΩΠΩΝ ΕΧΟΥΝ 

ΤΣΙΠΑΡΙΣΤΕΙ...ΔΕΙΤΕ ΛΟΙΠΟΝ ΤΗΝ ΚΟΥΤΟΠΟΝΗΡΗ ΠΡΟΠΑΓΑΝΔΑ ΣΤΑ ΕΛΛΗΝΙΚΑ ΔΕΔΟΜΕΝΑ ...ΕΡΧΕΤΑΙ...