Μετάβαση στο κύριο περιεχόμενο

"Ξηλώνει" το κράτος Ομπάμα ο Ντόναλντ Τραμπ – Ριζικές αλλαγές μέσα σε λίγες μόνο ημέρες

Υπογράφει ασταμάτητα ο Ντόναλντ ΤραμπΑποτέλεσμα εικόνας για trump vs nwoτα νέα διατάγματα που διαλύουν την πολιτική που έχτιζε τόσα χρόνια η Νέα Τάξη. Τι έχει κάνει μέσα στον λιγοστό χρόνο από τότε που έγινε πρόεδρος;

Βγάζει τις ΗΠΑ από την TTP
Υπέγραψε την εκτελεστική διαταγή για την επίσημη απόσυρση της χώρας από την συμφωνία ελεύθερου εμπορίου μεταξύ των χωρών του Ειρηνικού (TPP).
H έξοδος από την διαειρηνική ένωση -μια συμφωνία η οποία ήταν πολύ ψηλά στην ατζέντα του νεοταξίτη πρώην προέδρου Μπαράκ Ομπάμα- συνιστούσε προεκλογική υπόσχεση του προέδρου Τραμπ, την οποία και τήρησε, ενώ αναμένονται οι επόμενες κινήσεις του.
Η θέση του είναι πως, αντί της ΤΤΡ, οι ΗΠΑ πρέπει να συνάπτουν διμερείς εμπορικές συμφωνίες έτσι ώστε να επιστρέφουν οι βιομηχανίες στη χώρα και να ανοίγουν θέσεις εργασίας, τις οποίες έκλεισε η σοβιετικής απόχρωσης πολιτική της Ατζέντας 21, την οποία ακολουθούσε η προηγούμενη κυβέρνηση.
Απαγορεύει τις ΜΚΟ που προωθούν την έκτρωση
Υπέγραψε εκτελεστικό διάταγμα, το οποίο απαγορεύει την ντόπια ή ξένη χρηματοδότηση διεθνών μη κυβερνητικών οργανώσεων που παρέχουν πληροφορίες-υπηρεσίες ή προωθούν τις αμβλώσεις, μεταδίδουν διεθνή μέσα.
Το ίδιο ισχύει και για όσες ΜΚΟ προωθούν την ομοφυλοφιλία.
Ακριβώς όπως η Ρωσία έτσι πλέον και οι ΗΠΑ του Τραμπ εφαρμόζουν την πολιτική της Παλαιάς Τάξης, η οποία αντίκειται στις «επιταγές» της Ατζέντας 21, που προωθούν την μείωση του ανθρώπινου πληθυσμού.
Μειώνει δραστικά τους φόρους
Υπέγραψε διάταγμα σύμφωνα με το οποίο μειώνονται όλοι οι παράλογοι φόροι στη χώρα κατά 75%, δίνοντας ισχυρά κίνητρα για τους επιχειρηματίες.
Παράλληλα καταργώντας έναν έναν τους νόμους της Ατζέντας 21, απομακρύνει κάθε εμπόδιο (γραφειοκρατικό και μη) για την ίδρυση και ευδοκίμηση επιχειρήσεων στις ΗΠΑ. Κύριος στόχος είναι η άνοδος της μεσαίας τάξης, η οποία είχε σχεδόν εξαϋλωθεί με την πολιτική Ομπάμα και των δραστικών φόρων.
Σταματά τις προσλήψεις στο Δημόσιο
Αμέσως μετά την μείωση φόρων, ο Τραμπ ανακοίνωσε και το πάγωμα των προσλήψεων στο Δημόσιο, κατά τα αριστερόστροφα πρότυπα της Νέας Τάξης, τα οποία προωθούν μεγάλο κράτος και μειωμένο έως ανύπαρκτο ιδιωτικό τομέα.
«Με το πάγωμα των προσλήψεων σε ομοσπονδιακό επίπεδο έκανε ένα πρώτο καθοριστικό βήμα για τον έλεγχο της γραφειοκρατίας στην Ουάσινγκτον. Ανυπομονούμε να συνεργαστούμε μαζί τους για να ενισχύσουμε αυτές τις δράσεις και να παράσχουμε αποτελέσματα στον λαό», αναφέρουν οι συνεργάτες του. 
Στο προεκλογικό "συμβόλαιό του με τους Αμερικανούς ψηφοφόρους" ο Τραμπ είχε θέσει ψηλά στην ατζέντα του το πάγωμα των προσλήψεων στο κράτος και την ταυτόχρονη ενίσχυση του ιδιωτικού τομέα, προκειμένου να γίνουν προσλήψεις εκεί.
Οι ΗΠΑ Ζητούν να αποχωρήσουν από τον Ο.Η.Ε. 
Το ψήφισμα κατατέθηκε στις 3 Ιανουαρίου στην Επιτροπή Διεθνών Σχέσεων της Βουλής των Αντιπροσώπων. Αν υπερψηφιστεί, θα πρέπει να περάσουν 2 χρόνια μέχρι να τεθεί σε ισχύ, ενώ θα καταργήσει το νόμο του 1945 με τον οποίο οι ΗΠΑ έγιναν μέλος του Οργανισμού στο τέλος του Β' Παγκοσμίου Πολέμου.
«Ο Πρόεδρος θα πρέπει να τερματίσει τη συμμετοχή των ΗΠΑ στα Ηνωμένα Έθνη αλλά και σε κάθε όργανο, εξειδικευμένη επιτροπή και άλλο σώμα του ΟΗΕ», αναφέρει το κείμενο του ψηφίσματος με τον κωδικό “HR 193”.
 Το ψήφισμα θα απαγορεύσει ακόμα «την εκταμίευση πόρων για την εθελοντική συνεισφορά των ΗΠΑ στον ΟΗΕ», κάτι που εμπεριέχει και το κόστος στρατιωτικού ή ειρηνευτικού σκοπού, “την χρήση των αμερικανικών στρατευμάτων από τον ΟΗΕ” αλλά και την απώλεια της “διπλωματικής ασυλίας για αξιωματούχους ή υπαλλήλους του ΟΗΕ” σε αμερικανικό έδαφος.
Όλα αυτά ενώ η Νέα Τάξη βλέπει τους κόπους των τελευταίων δεκαετιών να καταρρέουν μπροστά της.

Σχόλια

Δημοφιλείς αναρτήσεις από αυτό το ιστολόγιο

Δήλωση βόμβα του αμερικάνου πρεσβευτή: «Συγχαίρω τον Σύριζα γιατί το ξεπούλημα της Χώρας είναι στη σωστή κατεύθυνση»!

Σε καθημερινή εφημερίδα δημοσιεύθηκε το παρακάτω πολύ ενδιαφέρον παραπολιτικό σχόλιο: “ ΤΙ ΔΙΑΒΑΖΩ! Ο πρέσβης των ΗΠΑ Τζέφρι Πάιατ σε ομιλία του στην Ουάσινγκτον συνεχάρη τον ΣΥΡΙΖΑ

Μια ιστορία αίματος και μίζας Η χρεοκοπημένη Ελλάδα ετοιμάζεται να προσφέρει 2,4 δις ευρώ στην πιο ισχυρή οικονομία του κόσμου

Ο ΣΚΟΤΕΙΝΟΣ ΚΟΣΜΟΣ ΤΩΝ ΕΞΟΠΛΙΣΤΙΚΩΝ
O Πρωθυπουργός Αλέξης Τσίπρας λίγο πριν περάσει το κατώφλι του Λευκού Οίκου πέταξε στον ουρανό με ένα από τα αμερικανικά F-16 της Π.Α., από εκείνα που ο ελληνικός λαός πλήρωσε με θυσίες και αίμα. Στην κυριολεξία,

Πακιστανική «θύελλα» απόψε το βράδυ με «χορηγία» Αljazeera και αφορμή επιθέσεις Ομογενών από πρώην ΕΣΣΔ

Πορεία διαμαρτυρίας ετοιμάζουν οι Πακιστανοί μετά τα αλλεπάλληλα κρούσματα βίας από «φασίστες» στην περιοχή της δυτικής Αττικής σύμφωνα με το ειδησεογραφικό πρακτορείο ειδήσεων aljazeera.com το οποίο έχει σηκώσει «πολύ ψηλά» την συγκεκριμένη είδηση. Ας δούμε τι αναφέρει το Αραβικό Πρακτορείο Ειδήσεων:

Η ΑΛΗΘΕΙΑ ΓΙΑ ΤΟ ΤΑΞΙΔΙ ΤΣΙΠΡΑ To Πείραμα βρίσκεται σε εξέλιξη.Eπόμενη φάση το Ελληνικό Βitcoin!

Το Bilderberg club παρακολουθεί με ενδιαφέρον το κάθε επόμενο στάδιο
Η πρόσκληση και η φιλοξενία  του Ελληνα πρωθυπουργού από τον Ντόναλντ Τραμπ δεν είναι παρά επιβράβευση της άψογης εκτέλεσης του Πειράματος αλλά και τις επιθυμίας της οικογένειας Τραμπ να

Κατάσκοποι θα μπορούν να «βλέπουν» μέσα σε οποιοδήποτε δωμάτιο από τα σήματα Wi-Fi

Μπορείτε να μη δίνετε ιδιαίτερη σημασία στο «δρομολογητή» (router) του σπιτιού και του γραφείου σας, ο οποίος αναλαμβάνει να λάβει και να στείλει ενσύρματα ή ασύρματα δεδομένα μέσω του διαδικτύου, όμως

ΤΟ «ΜΥΣΤΗΡΙΩΔΕΣ» ΠΛΟΙΟ! Μεταφέρει Κούρδους μαχητές από την Συρία στην Νοτιοδυτική Τουρκία

Ένα πλοίο με την ονομασία «Ebu Reşit Santo», έχει αναστατώσει τους Τούρκους γιατί διαπιστώθηκε ότι εκτελεί δρομολόγια από το συριακό λιμάνι της Αττάλειας και μέσω βόρεια της Κύπρου και νότια του