Μετάβαση στο κύριο περιεχόμενο

Η ΑΘΗΝΑ ΕΙΝΑΙ ΠΟΛΗ ΤΟΥ ''Κώλου…'' Ή Ο ΚΑΜΙΝΗΣ ΔΗΜΑΡΧΟΣ ΤΟΥ ''Κώλου…;'' ΙΔΟΥ Η ΑΠΟΡΙΑ! vid

«Η Αθήνα είναι μια πόλη ανοιχτή σε όλες τις ηλικίες, σε όλες τις εθνικότητες, σε όλα τα θρησκεύματα με ανοχή, ελπίδα κι αισιοδοξία. Μια πόλη πραγματικά του… κώλου»
Αυτόν τον χαρακτηρισμό έδωσε στην πόλη που είναι δήμαρχος –την τελευταία 6ετία- ο αμερικανοκομμουνιστής Καμίνης, κατά την ομιλία του στην επίσημη τελετή έναρξης των χριστουγεννιάτικων εκδηλώσεων, στην πόλη του κ…!
                                                                                                                               Γράφει ο Αντίοχος.
Βέβαια, μόλις κατάλαβε τι είπε, το διόρθωσε και είπε «του κόσμου», αλλά –όπως λέει κι ο λαός- η αλήθεια πάει… μπροστά.
Πως εξηγείται το «σαρδάμ»; Υπάρχουν διάφορες εκδοχές και σας τις παρουσιάζω ευθύς αμέσως:
1ον) Επειδή ο λεγάμενος είναι αμερικανοτραφής (όπως ήταν κι ο Jeffrey, που έκανε τέτοια λάθη…), σκέπτεται στ’ αγγλικά (αμερικάνικα) και αφού τα μεταφράσει στο μυαλό του τα λέει εν συνεχεία στα ελληνικά. Όμως, συμβαίνει σε τέτοιες περιπτώσεις, κάποιος που κάνει «μετάφραση» μιας λέξης ή φράσης, να βλέπει εκείνη την ώρα κάτι άσχετο μ’ αυτό που θέλει να πει, κάτι που του προξενεί εντύπωση, και μετά να του ξεφεύγει και να λέει αυτό που βλέπει κι όχι αυτό που ήθελε να πει. Φαντάζεστε, λοιπόν, τι μπορεί να είδε εκείνη την ώρα ο… ανοιχτομάτης Καμίνης…
2ον) Πρόκειται για σκόπιμο λάθος, που ειπώθηκε για να υπάρξει κάποια δημοσιότης όσον αφορά την ασημαντότητά του. Κι ως γνωστόν, καλή δημοσιότης-κακή δημοσιότης, δεν παύει να είναι δημοσιότης…
3ον) Επειδή ο ίδιος γνωρίζει πολύ καλά πως είναι «δήμαρχος του κ…» (που λέμε…), «τα έκανε κ…» στο μυαλό του (όπως επίσης συνηθίζουμε να λέμε…) κι έτσι αναπόφευκτα προέκυψε το «σαρδάμ».
Διαλέγετε και παίρνετε!
(ΥΓ): Εν τέλει, μη δίνετε και μεγάλη σημασία. Και ο «κόσμος» και ο «κ…», από το ίδιο γράμμα αρχίζουν. Αφήστε δε, που είναι και οι δύο… στρογγυλοί!
                                                                                                                                            ΠΗΓΗ

Σχόλια

ενεργό link

Δημοφιλείς αναρτήσεις από αυτό το ιστολόγιο

ΓΗΙΝΟ ΕΝΕΡΓΕΙΑΚΟ ΠΛΕΓΜΑ

Περί του ΓΗΙΝΟΥ ΕΝΕΡΓΕΙΑΚΟΥ ΠΛΕΓΜΑΤΟΣ Ήδη από τη δεκαετία του ‘60, οι Σοβιετικοί επιστήμονες Ν. Γκοντσάροφ, Β. Μόροζ και Β. Μοκάροφ είχαν ανακαλύψει στοιχεία που αποδεικνύουν την ύπαρξη ασθενών μαγνητικών γραμμών, οι οποίες φαίνεται πως περιβάλλουν τον πλανήτη μας σε σχήμα δωδεκαέδρου, τοποθετημένου μέσα σε ένα εικοσάεδρο, σαν κάποτε η γη να ήταν ένας τεράστιος κρύσταλλος ή να είχε μορφή ενάργειας που προερχόταν από κάποιον κρυσταλλικό πυρήνα της. Επάνω σε έναν γεωγραφικό χάρτη, οι Σοβιετικοί επιστήμονες σημείωσαν τις μνημειακές κατασκευές των αρχαίων πολιτισμών και αμέσως φάνηκε πως αυτέςακολουθούσαν τις μαγνητικές ή ενεργειακές γραμμές του εικοσαέδρου.

ΤΟ ΠΕΠΛΟ 26000 ΕΤΩΝ vid

Αλήθειες που οι Δρακονιανοί,Οφιδοειδείς και Σαυροφυείς που σε κυβερνάνε δεν θέλουν να γνωρίζεις!.

ΙΣΛΑΜΟΠΙΘΗΚΟΙ ΜΠΗΚΑΝ ΣΕ ΓΑΛΛΙΚΟ ΜΟΝΑΣΤΗΡΙ, ΑΠΑΙΤΗΣΑΝ ΝΑ ΓΙΝΟΥΝ ΟΛΕΣ ΜΟΥΣΟΥΛΜΑΝΕΣ ΕΙΔΕΜΗ…vid

Στη Γαλλία δύο ισλαμοπίθηκοι με φορτηγό εισήρθαν στη γαλλική Μονή κατά τη διάρκεια των υπηρεσιών της και ζήτησαν όλες οι μοναχές ασπαστούν το Ισλάμ.

"Εθαψε" 19 ζωές ενώ σπατάλησε εκατομμύρια σε λούσα Ομολογία-σοκ>Η περιφέρεια Αττκής, έχει ταμειακά διαθέσιμα 345 εκατομμύρια!

ΠΕΡΑ ΒΡΕΧΕΙ
Οι σοκαριστικές αποκαλύψεις για την Περιφερειάρχη Ρένα Δούρου διαδέχονται η μία την άλλη καθώς 19 άνθρωποι έχουν χάσει ήδη τη ζωή τους. Οι αποκαλύψεις έχουν να κάνουν με τα εκατομμύρια που

Γουίλιαμ Τόμπκινς - Eρπετοειδείς, τι έγινε στη Σελήνη ... vid

Απόρρητο βίντεο της NASA στην...Σελήνη και άλλα...

Η ΝΑSΑ ΑΠΟΚΑΛΥΠΤΕΙ-ΤΟ 2018 ΕΡΧΕΤΑΙ Ο ΜΕΓΑΛΟΣ ΧΕΙΜΩΝΑΣ

Μιλώντας στην Daily Star, ο μετεωρολόγος Paul Dorian συμφώνησε ότι η μειωμένη ηλιακή δραστηριότητα θα μπορούσε να μας φέρει μια νέα εποχή παγετώνων.