Μετάβαση στο κύριο περιεχόμενο

Ραγδαίες εξελίξεις: Η Κίνα απειλεί ευθέως τον Ντόναλντ Τραμπ

Η Κίνα φιλοξενεί στα εδάφη της τράπεζες, άρα συμφέροντα, τόσο της Νέας όσο και της Παλαιάς Τάξης.Ραγδαίες εξελίξεις: Η Κίνα απειλεί ευθέως τον Ντόναλντ Τραμπ

Δεν αποκλείεται μάλιστα αργά ή γρήγορα να υπάρξει διάσπαση στην αχανή αυτή χώρα.

Τα συμφέροντα της Νέας Τάξης λοιπόν, τα οποία δείχνουν να χάνουν έδαφος στις ΗΠΑ μετά την εκλογή του παλαιοταξίτη, Ντόναλντ Τραμπ, εκφράζονται μέσω Κίνας, της οποίας η σχέση με την νέα αμερικανική ηγεσία δεν φαίνεται να είναι και η καλύτερη.
Πέραν των διπλωματικών επεισοδίων, μεταξύ των δύο πλευρών, κινεζικά μεγάλο-ΜΜΕ καταφέρονται κατά του νέο-εκλεγέντα αμερικανού Προέδρου.
Η εφημερίδα «China’s Global Times» έγραψε την Δευτέρα:
«Ο Τραμπ δεν φαίνεται να έχει ιδέα πως διοικεί κανείς μια υπερδύναμη».
«Ο Τραμπ δεν συμπεριφέρεται όπως ένας Πρόεδρος, ο οποίος θα γίνει άρχων του Λευκού Οίκου σε έναν μήνα», πρόσθεσε η ελεγχόμενη από το κομμουνιστικό κόμμα της Κίνας εφημερίδα.
Το άρθρο ήρθε αμέσως μετά το τιτίβισμα του Τραμπ, ο οποίος έγραψε σε σχέση με το ναυτικό επεισόδιο ΗΠΑ-Κίνας στην Νότια Σινική Θάλασσα:
««Η Κίνα κλέβει ένα μη επανδρωμένο ερευνητικό όχημα του αμερικανικού ναυτικού στα διεθνή ύδατα- το βγάζει από το νερό και το πηγαίνει στην Κίνα σε μία κίνηση άνευ προέδρου».
Ο Ομπάμα από την άλλη απείλησε την Παρασκευή, εκ μέρους της Νέας Τάξης, τον Τραμπ να μην εξαγριώσει την Κίνα και αυτή να μπει «σε πλήρη λειτουργεία σύγκρουσης», και που θα οδηγούσε σε «σημαντικές συνέπειες», σύμφωνα με τον ίδιο.
Την ίδια ώρα, όπως μεταδίδεται από την άλλη μεριά του Ατλαντικού, Κινέζοι αγοράζουν μαζικά αμερικανικά ΜΜΕ, προκειμένου να επιβάλλουν λογοκρισία σε ό,τιδήποτε δεν συμφωνεί με την Νέα Τάξη.
Ο «πόλεμος» των Αδελφοτήτων «φουντώνει».

Σχόλια

ενεργό link

Δημοφιλείς αναρτήσεις από αυτό το ιστολόγιο

ΓΗΙΝΟ ΕΝΕΡΓΕΙΑΚΟ ΠΛΕΓΜΑ

Περί του ΓΗΙΝΟΥ ΕΝΕΡΓΕΙΑΚΟΥ ΠΛΕΓΜΑΤΟΣ Ήδη από τη δεκαετία του ‘60, οι Σοβιετικοί επιστήμονες Ν. Γκοντσάροφ, Β. Μόροζ και Β. Μοκάροφ είχαν ανακαλύψει στοιχεία που αποδεικνύουν την ύπαρξη ασθενών μαγνητικών γραμμών, οι οποίες φαίνεται πως περιβάλλουν τον πλανήτη μας σε σχήμα δωδεκαέδρου, τοποθετημένου μέσα σε ένα εικοσάεδρο, σαν κάποτε η γη να ήταν ένας τεράστιος κρύσταλλος ή να είχε μορφή ενάργειας που προερχόταν από κάποιον κρυσταλλικό πυρήνα της. Επάνω σε έναν γεωγραφικό χάρτη, οι Σοβιετικοί επιστήμονες σημείωσαν τις μνημειακές κατασκευές των αρχαίων πολιτισμών και αμέσως φάνηκε πως αυτέςακολουθούσαν τις μαγνητικές ή ενεργειακές γραμμές του εικοσαέδρου.

ΤΟ ΠΕΠΛΟ 26000 ΕΤΩΝ vid

Αλήθειες που οι Δρακονιανοί,Οφιδοειδείς και Σαυροφυείς που σε κυβερνάνε δεν θέλουν να γνωρίζεις!.

"Εθαψε" 19 ζωές ενώ σπατάλησε εκατομμύρια σε λούσα Ομολογία-σοκ>Η περιφέρεια Αττκής, έχει ταμειακά διαθέσιμα 345 εκατομμύρια!

ΠΕΡΑ ΒΡΕΧΕΙ
Οι σοκαριστικές αποκαλύψεις για την Περιφερειάρχη Ρένα Δούρου διαδέχονται η μία την άλλη καθώς 19 άνθρωποι έχουν χάσει ήδη τη ζωή τους. Οι αποκαλύψεις έχουν να κάνουν με τα εκατομμύρια που

ΙΣΛΑΜΟΠΙΘΗΚΟΙ ΜΠΗΚΑΝ ΣΕ ΓΑΛΛΙΚΟ ΜΟΝΑΣΤΗΡΙ, ΑΠΑΙΤΗΣΑΝ ΝΑ ΓΙΝΟΥΝ ΟΛΕΣ ΜΟΥΣΟΥΛΜΑΝΕΣ ΕΙΔΕΜΗ…vid

Στη Γαλλία δύο ισλαμοπίθηκοι με φορτηγό εισήρθαν στη γαλλική Μονή κατά τη διάρκεια των υπηρεσιών της και ζήτησαν όλες οι μοναχές ασπαστούν το Ισλάμ.

Γουίλιαμ Τόμπκινς - Eρπετοειδείς, τι έγινε στη Σελήνη ... vid

Απόρρητο βίντεο της NASA στην...Σελήνη και άλλα...

Η ΝΑSΑ ΑΠΟΚΑΛΥΠΤΕΙ-ΤΟ 2018 ΕΡΧΕΤΑΙ Ο ΜΕΓΑΛΟΣ ΧΕΙΜΩΝΑΣ

Μιλώντας στην Daily Star, ο μετεωρολόγος Paul Dorian συμφώνησε ότι η μειωμένη ηλιακή δραστηριότητα θα μπορούσε να μας φέρει μια νέα εποχή παγετώνων.