Translate

Ο μόνος ρατσισμός… αυτός κατά των Ελλήνων!

Ο μόνος ρατσισμός… αυτός κατά των Ελλήνων!
Η υποκρισία που διέπει όλο το εγχώριο μιντιακό, αλλά και πολιτικό κατεστημένο στην Ελλάδα έχει ξεπεράσει κάθε όριο. Τις τελευταίες ημέρες όλοι ασχολούνται με τους "πρόσφυγες" και τις δυσκολίες που αντιμετωπίζουν στον καταυλισμό στην Πέτρα Ολύμπου, ο οποίος λόγω των ακραίων καιρικών φαινομένων έχει καλυφθεί με χιόνι.
Σε όλα τα Μέσα Κοινωνικής Δικτύωσης και τα ενημερωτικά ιστολόγια βλέπουμε τις εικόνες που ανέβασε στον λογαριασμό του στο twitter, ο μη κερδοσκοπικός οργανισμός Collective Calling και συγκεκριμένα ο Ισπανός γραμματέας του, Paul Carr. «Προσευχηθείτε για τους πρόσφυγες εδώ στην Ελλάδα. Ξυπνήσαμε κάτω από ένα στρώμα χιονιού και συνεχίζει να ρίχνει», έγραψε στην πρώτη του ανάρτηση, ενώ συνέχισε με πολλές ακόμα στις οποίες ανέβαζε φωτογραφίες από τον χιονισμένο καταυλισμό.
Όλοι ανέδειξαν και ασχολήθηκαν με το πρόβλημα που αντιμετωπίζουν οι λαθρομετανάστες στον εν λόγω καταυλισμό, κανείς τους όμως, δεν ασχολήθηκε με τους Έλληνες άστεγους, οι οποίοι είναι και εκείνοι αντιμέτωποι με το κρύο, χωρίς καν να τους εξασφαλίζεται έστω μία μερίδα φαγητού.
Κανείς δεν ασχολήθηκε με τον Έλληνα άστεγο, ο οποίος έκανε διάρρηξη σε Ι.Χ αυτοκίνητο, δεν έκλεψε τίποτα και έπειτα ο ίδιος, αυτοβούλως πήγε στη Διεύθυνση Αστυνομίας Μαγνησίας, ομολόγησε την διάρρηξη και ζήτησε να συλληφθεί, μόνο και μόνο για να εξασφαλίσει φαγητό και στέγη, λόγω της κακοκαιρίας.
Το συγκεκριμένο γεγονός αποδεικνύει περίτρανα την άθλια κατάσταση στην οποία έχουν επέλθει εκατοντάδες Ελλήνων από τις προδοτικές πολιτικές των μνημονίων που εφήρμοσαν οι τελευταίες κυβερνήσεις. Αντικατοπτρίζει πλήρως, την αδιαφορία των κυβερνόντων για τους Έλληνες, οι οποίοι κόπτονται μόνο για τους λαθρομετανάστες.
Τέλος, επιβεβαιώνει την άποψή μας πως ο μόνος ρατσισμός που υπάρχει στην Ελλάδα είναι αυτός κατά των Ελλήνων!

Σχόλια

Τεχνική υποστήριξη, κατασκευή ιστοσελίδας: Charles Bukowski(7SPY), e-mail: spy7ross7@gmail.com