Μετάβαση στο κύριο περιεχόμενο

Πώς Κατεβάζω Βίντεο και Μουσική με το Audials One 2017

Οι περισσότεροι από εμάς χρησιμοποιούμε διαφορετικές εφαρμογές για να κατεβάζουμε, να οργανώνουμε, και να μετατρέπουμε βίντεο και μουσική. Με το Audials One 2017 μπορούμε να εκτελούμε όλες αυτές τις εργασίες σε ένα ενιαίο περιβάλλον νόμιμα και αποτελεσματικά. 

Εγκατάσταση και ενεργοποίηση του Audials One 2017

Για να εγκαταστήσουμε το Audials One 2017, αρκεί να επισκεφτούμε τη  σελίδα της εταιρείας και να κατεβάσουμε το .exe αρχείο της συγκεκριμένης εφαρμογής.
Αφού εκτελέσουμε το αρχείο, θα πρέπει να επιλέξουμε ανάμεσα σε δύο τύπους εγκατάστασης, την τυπική (Typical) και την προχωρημένη (Advanced).
Η τυπική εγκατάσταση είναι ιδανική για αρχάριους χρήστες, καθώς είναι εντελώς αυτόματη και δεν ζητάει την παραμικρή ρύθμιση.
O δεύτερος τύπος εγκατάστασης δίνει δύο επιλογές στον χρήστη.
Με τη σύνθετη εγκατάσταση της εφαρμογής μπορούμε να διαλέξουμε τον φάκελο προορισμού, καθώς και την απενεργοποίηση διαφόρων υπηρεσιών, όπως το Audials Notifier.
Η δεύτερη επιλογή επιτρέπει την εγκατάσταση του Audials One 2017 σε στικάκι σε φορητή (portable) μορφή, για να έχουμε πρόσβαση σε βίντεο και μουσική της επιλογής μας από οποιονδήποτε υπολογιστή.
Σε περίπτωση που επιλέξουμε την εγκατάσταση σε στικάκι, θα πρέπει να υποστηρίζει τουλάχιστον USB 3.0, ώστε να αποφύγουμε ενοχλητικές καθυστερήσεις.
Πρέπει να αναφέρουμε ότι η εγκατάσταση και στις τρεις περιπτώσεις μπορεί να πάρει αρκετή ώρα, ανάλογα με τους πόρους του υπολογιστή και την ταχύτητα της σύνδεσής μας.
Μόλις εγκαταστήσουμε το Audials One 2017, θα έχουμε μία δοκιμαστική περίοδο δωρεάν χρήσης. Η δοκιμαστική περίοδος έχει περιορισμούς στο μέγεθος και τη διάρκεια των αρχείων που μπορούμε να κατεβάσουμε.
Για να ενεργοποιήσουμε την πλήρη έκδοση της εφαρμογής, πάμε στο κυρίως μενού...
...και κάνουμε κλικ στο σύμβολο των ρυθμίσεων.
Στο παράθυρο που θα εμφανιστεί, πάμε στην καρτέλα General και επιλέγουμε Buy upgrade ή Enter licence key, ανάλογα με το αν έχουμε κλειδί ή όχι.
Πώς Κατεβάζω Βίντεο και Μουσική με το Audials One 2017 07

Πώς κατεβάζω βίντεο και μουσική με το Audials One 2017

Στην ενότητα που ακολουθεί, θα δούμε αναλυτικά πως μπορούμε να κατεβάσουμε βίντεο και μουσική με το Audials One 2017, γρήγορα και νόμιμα.
Στον οδηγό θα επικεντρωθούμε κυρίως στο κατέβασμα πολυμέσων, που είναι η σημαντικότερη δυνατότητα της εφαρμογής. Όμως θα αναφερθούμε και στις υπόλοιπες λειτουργίες της.

Κατέβασμα μουσικής και video clip

Στο Audials One 2017 υπάρχουν δύο διαφορετικοί τρόποι με τους οποίους μπορούμε να κατεβάσουμε μουσικά αρχεία και video clip.
Η πρώτη τεχνική είναι ιδανική για κατέβασμα αρχείων από πολλούς διαφορετικούς καλλιτέχνες, ενώ η δεύτερη περιορίζεται σε κομμάτια του ίδιου καλλιτέχνη.

Πρώτος τρόπος

Για να κατεβάσουμε ταυτόχρονα κομμάτια από πολλαπλούς καλλιτέχνες, πάμε στο κεντρικό μενού της εφαρμογής και επιλέγουμε Music Wishes.
Πώς Κατεβάζω Βίντεο και Μουσική με το Audials One 2017 08
Αφού πατήσουμε ξανά Music Wishes, προσθέτουμε τον καλλιτέχνη ή το κομμάτι της αρεσκείας μας στο πλαίσιο αναζήτησης που θα εμφανιστεί.
Πώς Κατεβάζω Βίντεο και Μουσική με το Audials One 2017 09
Από τη λίστα των αποτελεσμάτων, επιλέγουμε τα τραγούδια που επιθυμούμε, κάνουμε δεξί κλικ --> Add to wishlist...
Υποστηρίξτε το PCsteps
Πώς Κατεβάζω Βίντεο και Μουσική με το Audials One 2017 10
...και στη συνέχεια πατάμε στο κουμπί Fulfill.
Πώς Κατεβάζω Βίντεο και Μουσική με το Audials One 2017 11
Μόλις πατήσουμε Fulfill, θα αναδυθεί ένα παράθυρο ρυθμίσεων, στο οποίο βρίσκονται εκατοντάδες διαφορετικές επιλογές και παράμετροι. Οι πιο βασικές βρίσκονται στην καρτέλα Format and Version και στην καρτέλα Sources and Settings.
Στη καρτέλα Format and Version, διαλέγουμε το είδος του αρχείου που θα κατεβάσουμε και πιο συγκεκριμένα επιλέγουμε ήχο ή βίντεο. Με τον όρο βίντεο, αναφερόμαστε μόνο σε video clip κομματιών.
Πώς Κατεβάζω Βίντεο και Μουσική με το Audials One 2017 12
Στην καρτέλα Sources and settings μας ενδιαφέρουν κυρίως δύο παράμετροι. Το Manage stations, στο οποίο υπάρχουν όλοι οι διαθέσιμοι τύποι αρχείων και τα αντίστοιχα bitrate...
Πώς Κατεβάζω Βίντεο και Μουσική με το Audials One 2017 13
...και το Μanage website, στο οποίο βρίσκονται όλες οι διαθέσιμες πηγές λήψης. Στον οδηγό διαλέξαμε το YouTube, που είναι ιδιαίτερα διαδεδομένο.
Πώς Κατεβάζω Βίντεο και Μουσική με το Audials One 2017 14
Μόλις ολοκληρώσουμε τη ρύθμιση των παραμέτρων της εφαρμογής, κάνουμε κλικ στο Fulfill για να ξεκινήσει η λήψη του αρχείου.
Πώς Κατεβάζω Βίντεο και Μουσική με το Audials One 2017 15

Δεύτερος τρόπος

Η δεύτερη τεχνική για λήψη μουσικών κομματιών είναι σημαντικά πιο γρήγορη, αλλά είναι δυνατή μόνο σε κομμάτια του ίδιου δίσκου ή καλλιτέχνη.
Πάμε στο κεντρικό μενού του Audials One 2017 και πατάμε στο Music Search.
Πώς Κατεβάζω Βίντεο και Μουσική με το Audials One 2017 16
Αφού συμπληρώσουμε το πλαίσιο αναζήτησης, επιλέγουμε το κομμάτι που επιθυμούμε και πατάμε δεξί κλικ --> Record ή Record audio track.
Πώς Κατεβάζω Βίντεο και Μουσική με το Audials One 2017 17
Το σκέτο Record κατεβάζει το video clip του κομματιού, ενώ το Record audio track κατεβάζει μόνο το μουσικό κομμάτι.

Κατέβασμα μη μουσικών βίντεο και καταγραφή Live - On Demand μεταδόσεων

Στις παραπάνω ενότητες είδαμε πώς μπορούμε να κατεβάσουμε μουσικά αρχεία και τα video clip τους. Τι γίνεται όμως αν θέλουμε να κατεβάσουμε κάποιο βίντεο που δεν περιλαμβάνει μουσική;
Για να κατεβάσουμε κάποιο βίντεο, πάμε στο κεντρικό μενού της εφαρμογή και επιλέγουμε Save Video, όπου μας δίνονται δύο δυνατότητες.
Πώς Κατεβάζω Βίντεο και Μουσική με το Audials One 2017 18
Η πρώτη είναι η λήψη ενός βίντεο μέσω του url του, την οποία δυνατότητα μπορούμε να βρούμε σε δεκάδες άλλες εφαρμογές.
Πώς Κατεβάζω Βίντεο και Μουσική με το Audials One 2017 19
Αυτό που κάνει το Audials One 2017 να ξεχωρίζει, είναι η καταγραφή βίντεο και μεταδόσεων που αναπαράγονται εκείνη την ώρα στον browser μας, όπως πχ μέσω τουNetflix.
Αν η μετάδοση γίνεται από μία προεπιλεγμένη υπηρεσία της εφαρμογής, πάμε στο Video recording και επιλέγουμε την υπηρεσία που χρησιμοποιούμε. Όλα τα υπόλοιπα γίνονται εντελώς αυτόματα.
Πώς Κατεβάζω Βίντεο και Μουσική με το Audials One 2017 20
Αν η υπηρεσία μετάδοσης που χρησιμοποιούμε δεν βρίσκεται στη λίστα, κάνουμε κλικ στο Select recording tool και στη συνέχεια επιλέγουμε Record from screen, automatic mode.
Πώς Κατεβάζω Βίντεο και Μουσική με το Audials One 2017 21
Πρέπει να τονίσουμε ότι η καταγραφή on demand και live μεταδόσεων πρέπει να γίνεται με σεβασμό στα πνευματικά δικαιώματα των δημιουργών. Σε αντίθετη περίπτωση, μπορεί να υπάρξουν νομικές κυρώσεις.

Πού αποθηκεύονται τα αρχεία;

Από προεπιλογή, τα αρχεία που κατεβάζουμε αποθηκεύονται στον φάκελο μουσική ή βίντεο, ανάλογα το είδος τους.
Αν θέλουμε να τροποποιήσουμε τους φακέλους προορισμού, αρκεί να πάμε στο κάτω μέρος του παραθύρου και να πατήσουμε πάνω στο "My PC".
Στο παράθυρο που θα εμφανιστεί, επιλέγουμε Configure filenames, folders, και ορίζουμε τους φακέλους που επιθυμούμε ως φακέλους προορισμού.
Πώς Κατεβάζω Βίντεο και Μουσική με το Audials One 2017 22
Πέρα από την τοπική αποθήκευση, μπορούμε να επιλέξουμε αποθήκευση στο cloud, σε δικτυακούς δίσκους, και σε συσκευές usb (στικάκια, κινητά, mp3 player).
Πώς Κατεβάζω Βίντεο και Μουσική με το Audials One 2017 23

Μετατροπή αρχείων

Το Audials One 2017 δεν μας επιτρέπει απλά να κατεβάζουμε βίντεο και μουσική, αλλά και να μετατρέπουμε τα ήδη κατεβασμένα αρχεία μας.
Αν θέλουμε να μετατρέψουμε έναν τύπο αρχείου σε κάποιον άλλον, πάμε στο κεντρικό μενού, επιλέγουμε Converter...
Πώς Κατεβάζω Βίντεο και Μουσική με το Audials One 2017 24
...και στη συνέχεια κάνουμε κλικ στο Files.
Πώς Κατεβάζω Βίντεο και Μουσική με το Audials One 2017 25
Αφού εισάγουμε το αρχείο μας, βλέπουμε τις παρακάτω επιλογές.
Πώς Κατεβάζω Βίντεο και Μουσική με το Audials One 2017 26
Εδώ, μπορούμε να επιλέξουμε τον τύπο στον οποίο θα μετατρέψουμε το υπάρχον αρχείο, ανάμεσα σε πάνω από 80 διαφορετικές επιλογές.
Επίσης, μας δίνεται η δυνατότητα μετατροπής βίντεο σε ήχο, αυτόματης εύρεσης ετικετών, και αυτόματης απενεργοποίησης του υπολογιστή στο τέλος της διαδικασίας.
Μόλις συμπληρώσουμε τις παραμέτρους, πατάμε Start για να ξεκινήσει η μετατροπή.

Άλλες δυνατότητες

Πέρα από τις δυνατότητες που αναφέραμε παραπάνω, το Audials One 2017 διαθέτει μερικές ακόμα ευκολίες, που ωστόσο δεν χρειάζονται ιδιαίτερη ανάλυση.
Καταρχάς, προσφέρει έναν πλήρως λειτουργικό Media player, στον οποίο μπορούμε να αναπαράγουμε βίντεο και μουσική, καθώς και να δημιουργούμε λίστες με τα αγαπημένα μας κομμάτια.
Πώς Κατεβάζω Βίντεο και Μουσική με το Audials One 2017 27
Ένα ιδιαίτερα χαρακτηριστικό του συγκεκριμένου Media player είναι ο αυτόματος εντοπισμός των στίχων και ο συγχρονισμός με το cloud.
Πώς Κατεβάζω Βίντεο και Μουσική με το Audials One 2017 28
Πέρα από την αναπαραγωγή αρχείων, το Audials One 2017 επιτρέπει τη δημιουργίααντιγράφων DVD και CD μέσω της επιλογής Copy DVD.
Να τονίσουμε ότι η αντιγραφή μουσικών CD και ταινιών είναι παράνομη στις περισσότερες περιπτώσεις, και καλύτερα να την αποφύγουμε.
ΠΗΓΗ

Σχόλια

Δημοφιλείς αναρτήσεις από αυτό το ιστολόγιο

Μαύρα μαντάτα στις ΗΠΑ: Πρόβα εκκένωσης της Καλιφόρνια – Μετακινούνται εκατ κάτοικοι – Ξύπνησε το Ρήγμα του «Αγ. Ανδρέα» – Κουνιέται και το υπερ-ηφαίστειο Yellowstone

Τρομακτικά σενάρια Αρμαγεδδώνα από τους Αμερικανούς επιστήμονες και προειδοποιήσεις για πιθανό επικείμενο «MEGA-σεισμό» μεγέθους 7 βαθμών της κλίμακας Ρίχτερ σκορπούν τον τρόμο στις ΗΠΑ. Τα

Με λένε Lewis και μεγάλωσα με γκέι γονείς. Έχω λόγους να λέω ΟΧΙ στον «γάμο» των ομοφυλόφιλων

Είμαι ο Lewis από την Αυστραλία, ένα παιδί “γκέι γονιών” και αυτή είναι η εμπειρία μου από τους γκέι γονείς. Η μητέρα μου και ο πατέρας μου δεν ήταν ποτέ παντρεμένοι και ενώ ο πατέρας μου ήταν ομοφυλόφιλος,

«ΦΩΤΙΑ» ΠΗΡΕ Ο ΠΟΥΤΙΝ! Το «αντίο» Τσίπρα στη Μόσχα και oι αγωγοί Τραμπ στην Ελλάδα

Η πρώτη αντίδραση της Μόσχας για τις συζητήσεις που έκαναν Τσίπρας -Τραμπ στην Ουάσιγκτον αναφορικά με την ενεργειακή αγορά και ιδαίτερα για τους αγωγούς υγροποιημένου αερίου, ήρθε κατευθείαν δια στόματος Βλαντιμίρ Πούτιν.Ο Ρώσος ηγέτης μιλώντας σε συνέδριο

Μια ιστορία αίματος και μίζας Η χρεοκοπημένη Ελλάδα ετοιμάζεται να προσφέρει 2,4 δις ευρώ στην πιο ισχυρή οικονομία του κόσμου

Ο ΣΚΟΤΕΙΝΟΣ ΚΟΣΜΟΣ ΤΩΝ ΕΞΟΠΛΙΣΤΙΚΩΝ
O Πρωθυπουργός Αλέξης Τσίπρας λίγο πριν περάσει το κατώφλι του Λευκού Οίκου πέταξε στον ουρανό με ένα από τα αμερικανικά F-16 της Π.Α., από εκείνα που ο ελληνικός λαός πλήρωσε με θυσίες και αίμα. Στην κυριολεξία,

Εκτελούσε και βασάνιζε ο τζιχαντιστής που συνελήφθη στην Αλεξανδρούπολη – Βρέθηκαν βίντεο

Νέες λεπτομέρειες έρχονται στο φως της δημοσιότητας σχετικά με τον τζιχαντιστή-πρωτοπαλίκαρο του ISIS που συνελήφθη στην Αλεξανδρούπολη.

Πούτιν: Οι ΗΠΑ δεν είναι πια μια λευκή χριστιανική χώρα - εμείς οι Ευρωπαίοι πρέπει να διατηρήσουμε τον πολιτισμό μας (video)

Στην πόλη Σότσι στη Μαύρη Θάλασσα της Ρωσίας διεξήχθη το 19ο Παγκόσμιο Φεστιβάλ Νεολαίας και Φοιτητών. Την επίσημη έναρξή του κήρυξε ο Ρώσος Πρόεδρος Βλαντιμίρ Πούτιν.