Μετάβαση στο κύριο περιεχόμενο

παγκοσμιοποιητές: Ένας είναι ο εχθρός ο «λαϊκισμός»...χα,χα,χα! ...την πατήσατε!

Αποτέλεσμα εικόνας για FNWO
Η Χούντα των τραπεζιτών μετράει ημέρες. Το ίδιο και η φασιστική Χούντα των ΕΚΟΥΜΟΥ. 
Η ανίερη συμμαχία των μεγάλων επιχειρήσεων, και των μεγάλων τραπεζών φτάνει στο τέλος της. 
Η νίκη της Ελευθερίας στην Αυστρία στις 4 Δεκεμβρίου φετος και η νίκη του Εθνικού Μετώπου στη Γαλλία στις 7 Μαΐου του χρόνου θα φέρουν τη Δημοκρατία και τη Αλλαγή στην Ευρώπη. Αφού περιπλανήθηκαν στην πάλη κατά του ναζισμού «που σηκώνει ξανά κεφάλι», κατά της ξενοφοβίας, κατά του ρατσισμού, του αντισημιτισμού,κατά της πουστροφοβίας, και αφού δεν μασάει πια κανείς με το ακροδεξιό «σκιάχτρο», οι «εγκέφαλοι» βρήκαν τι είμαστε: «Λαϊκιστές». Άλλωστε τι να πείς για τον Ντόναλντ. Ούτε ακροδεξιός, ούτε νεοναζιστής , ούτε ευρω-σκεπτικιστής . Οπότε «λαϊκιστής». Όπως ο Περόν. Όπως και ο Αντρέ ο δικός μας. Όλα αυτά σας τα είπα πολύ πριν το Bloomberg, όχι επειδή είμαι πιο έξυπνος. Αλλά επειδή σκέπτομαι μόνος μου και δεν περιμένω την έγκριση του αφεντικού. Και οι εγκέφαλοι του Μπλούμπεργκ λένε τώρα ότι μετά το Μπρέξιτ και τον Τράμπ, οι λαϊκιστές θα χτυπήσουν στην Ιταλία, την Αυστρία, την Ολλανδία, την Γαλλία και μετά στη Γερμανία. Και λένε αυτό που έλεγα εδώ και μήνες. 
Ότι δηλαδή τους είναι δύσκολο να προβλέψουν το αποτέλεσμα των γαλλικών εκλογών επειδή, όπως και στην Αμερική και την Αγγλία η αγανάκτηση των πολλών, για την φτώχεια ,την ανεργία, την ανισότητα , τη λαθρομετανάστευση, την πουστοκρατία, και τον εξισλαμισμό της Ευρώπης , τους κάνει να κλείνουν τα αυτιά τους στην προπαγάνδα του πολιτικού και επιχειρηματικού κατεστημένου. Η νέα θεωρία των επικοινωνιολόγων μετά τη δεύτερη αποκάλυψη της απάτης , είναι ότι «οι δημοσκοπήσεις πάντα αποτυπώνουν ελλιπώς την στήριξη για τον εξτρεμιστή, και εθνικιστή υποψήφιο». Και όπως είπε στο Bloomberg, ο καθηγητής Πολιτικής Επιστήμης στο Πανεπιστήμιο Groningen, Kees Aarts, «η νίκη του Trump κάνει την λαϊκιστική πολιτική περισσότερο αποδεκτή». 
Για αυτό χέστηκαν και άρχισαν το μπούρου-μπούρου οι μαυροφορεμένες και χαροκαμένες λούγκρες, του Αλαφουζ. Ο αρχιτέκτονας του Brexit Νάιτζελ Φάραντζ, που υποχρεώθηκε από τους ΑΘΕΑΤΟΥΣ κοσμοκράτορες να αποσυρθεί από την ηγεσία του UKIP τόνισε σε τηλεφωνική συνέντευξη στο Bloomberg: "Με τη νίκη του Donald Trump, η επανάσταση συνεχίζεται . Η ανίερη συμμαχία των μεγάλων επιχειρήσεων, των μεγάλων τραπεζών και της μεγάλης πολιτικής, έρχεται πιστεύω στο τέλος της". 

Αυτή είναι η ουσία. Η φασιστική παγκόσμια διακυβέρνηση που επέβαλε η φασιστική Χούντα των Τραπεζιτών. Η πρώτη δοκιμασία για το κατεστημένο είναι οι εκλογές της 4ης Δεκεμβρίου στην Αυστρία όπου θα εκλεγεί πρόεδρος ο υποψήφιος των Ελευθεροφρόνων και το συνταγματικό δημοψήφισμα του Ρέντζι στην Ιταλία. Στη Γαλλία η Μαρίν, η μόνη αρχηγός μεγάλου γαλλικού πολιτικού κόμματος που έχει υποστηρίξει τον Trump, αφού χαιρέτησε την «απελευθέρωση του αμερικανικού λαού», δήλωσε ότι «οι Γάλλοι, που λατρεύουν την ελευθερία , θα σπάσουν τα δεσμά του συστήματος».
Εκεί θα κριθούν όλα. Στον δεύτερο γύρο των γαλλικών προεδρικών εκλογών στις 7 Μαΐου.       δελτιο των 11Σχόλια

ενεργό link

Δημοφιλείς αναρτήσεις από αυτό το ιστολόγιο

ΓΗΙΝΟ ΕΝΕΡΓΕΙΑΚΟ ΠΛΕΓΜΑ

Περί του ΓΗΙΝΟΥ ΕΝΕΡΓΕΙΑΚΟΥ ΠΛΕΓΜΑΤΟΣ Ήδη από τη δεκαετία του ‘60, οι Σοβιετικοί επιστήμονες Ν. Γκοντσάροφ, Β. Μόροζ και Β. Μοκάροφ είχαν ανακαλύψει στοιχεία που αποδεικνύουν την ύπαρξη ασθενών μαγνητικών γραμμών, οι οποίες φαίνεται πως περιβάλλουν τον πλανήτη μας σε σχήμα δωδεκαέδρου, τοποθετημένου μέσα σε ένα εικοσάεδρο, σαν κάποτε η γη να ήταν ένας τεράστιος κρύσταλλος ή να είχε μορφή ενάργειας που προερχόταν από κάποιον κρυσταλλικό πυρήνα της. Επάνω σε έναν γεωγραφικό χάρτη, οι Σοβιετικοί επιστήμονες σημείωσαν τις μνημειακές κατασκευές των αρχαίων πολιτισμών και αμέσως φάνηκε πως αυτέςακολουθούσαν τις μαγνητικές ή ενεργειακές γραμμές του εικοσαέδρου.

ΤΟ ΠΕΠΛΟ 26000 ΕΤΩΝ vid

Αλήθειες που οι Δρακονιανοί,Οφιδοειδείς και Σαυροφυείς που σε κυβερνάνε δεν θέλουν να γνωρίζεις!.

ΙΣΛΑΜΟΠΙΘΗΚΟΙ ΜΠΗΚΑΝ ΣΕ ΓΑΛΛΙΚΟ ΜΟΝΑΣΤΗΡΙ, ΑΠΑΙΤΗΣΑΝ ΝΑ ΓΙΝΟΥΝ ΟΛΕΣ ΜΟΥΣΟΥΛΜΑΝΕΣ ΕΙΔΕΜΗ…vid

Στη Γαλλία δύο ισλαμοπίθηκοι με φορτηγό εισήρθαν στη γαλλική Μονή κατά τη διάρκεια των υπηρεσιών της και ζήτησαν όλες οι μοναχές ασπαστούν το Ισλάμ.

"Εθαψε" 19 ζωές ενώ σπατάλησε εκατομμύρια σε λούσα Ομολογία-σοκ>Η περιφέρεια Αττκής, έχει ταμειακά διαθέσιμα 345 εκατομμύρια!

ΠΕΡΑ ΒΡΕΧΕΙ
Οι σοκαριστικές αποκαλύψεις για την Περιφερειάρχη Ρένα Δούρου διαδέχονται η μία την άλλη καθώς 19 άνθρωποι έχουν χάσει ήδη τη ζωή τους. Οι αποκαλύψεις έχουν να κάνουν με τα εκατομμύρια που

Γουίλιαμ Τόμπκινς - Eρπετοειδείς, τι έγινε στη Σελήνη ... vid

Απόρρητο βίντεο της NASA στην...Σελήνη και άλλα...

Η ΝΑSΑ ΑΠΟΚΑΛΥΠΤΕΙ-ΤΟ 2018 ΕΡΧΕΤΑΙ Ο ΜΕΓΑΛΟΣ ΧΕΙΜΩΝΑΣ

Μιλώντας στην Daily Star, ο μετεωρολόγος Paul Dorian συμφώνησε ότι η μειωμένη ηλιακή δραστηριότητα θα μπορούσε να μας φέρει μια νέα εποχή παγετώνων.