Κυριακή, 13 Νοεμβρίου 2016

Ο βρετανός χάκερ Γκάρυ Μακίνον

Αποτέλεσμα εικόνας για Gary McKinnon,

Ο πιο ''επικίνδυνος'' χάκερ όλων των εποχών, σύμφωνα με τις ΗΠΑ, δηλώνει ότι ο λόγος που εισέβαλε στα απόρρητα αρχεία του Πενταγώνου και της NASA ήταν για να βρει εξωγήινους!

Οι εξωγήινοι υπάρχουν

Επομένως, υπάρχουν εξωγήινοι; Σύμφωνα με τον McKinnon, ναι!


Ο ίδιος υποστηρίζει ότι κατά τη διάρκεια των αναζητήσεών του, βρήκε τα στοιχεία ενός προγράμματος με το όνομα "Disclosure Project", όπου υπήρχαν οι καταθέσεις ειδικών που έλεγαν ότι υπάρχει διαθέσιμη τεχνολογία που προέρχεται από εξωγήινους.


Είχε ακούσει έναν επιστήμονα της NASA να λέει ότι το Johnson Space Centre είχε μια υπηρεσία όπου υψηλής ευκρίνειας δορυφορικές εικόνες επεξεργάζονταν με τέτοιο τρόπο ώστε να διαπιστωθεί η ύπαρξη UFO. Έτσι αποφάσισε να «σπάσει» μόνος του το σύστημα του Johnson Space Centre και να ανακαλύψει μόνος το& upsilon; της αλήθεια. 


"Είδα κάτι που είμαι πεπεισμένος ότι αυτό που είδα ήταν ένας δορυφόρος ή διαστημόπλοιο φτιαγμένο με τέτοια μέσα, όμως, που δεν είχα δει ποτέ ξανά – δεν υπήρχαν αρμοί και ενώσεις, έμοιαζε να είναι ένα αψεγάδιαστο κομμάτι ύλης. Και αυτό βρισκόταν πάνω από τη γη."


Ωστόσο, οι έρευνές του έφτασαν στο τέλος τους το Μάρτιο του 2002, όταν τον συνέλλαβε η αστυνομία. Για τον McKinnon, η σύλληψή του ήταν λυτρωτική.


Όμως ο Βρετανός Gary McKinnon δηλώνει ένας απλός «σπασίκλας» και λάτρεις των υπολογιστών που ήθελε μόνο να διαπιστώσει αν υπάρχουν εξωγήινοι και UFO!


Κατά τη διάρκεια της διετούς αναζήτησής τους, ο McKinnon εισέβαλε στους υπολογιστές του Πενταγώνου, της NASA και του Johnson Space Centre καθώς και σε συστήματα που χρησιμοποιούν οι αμερικανικές ένοπλες δυνάμεις.


Αμερικανοί αξιωματούχοι ισχυρίζονται ότι η δράση του McKinnon έχει προκαλέσει ζημιές αξίας 700.000 δολαρίων και ακόμα ότι κατέστρεψε ζωτικής σημασίας αμυντικά συστήματα λίγο μετά την επίθεση στους Δίδυμους Πύργους.


Η ιστορία του McKinnon μπορεί να μοιάζει με κινηματογραφικό σενάριο, όμως οι κατηγορίες που αντιμετωπίζει μετά την παραπομπή του από αμερικανικό δικαστήριο είναι απόλυτα αληθινές και πολύ σοβαρές.
Αποτέλεσμα εικόνας για Gary McKinnon,


Ο ίδιος υποστηρίζει ότι είναι ο αποδιοπομπαίος τράγος των αμερικανικών αρχών που θέλουν να φοβίσουν άλλους επίδοξους χάκερ παρά να διορθώσουν τα δικά τους προβλήματα ασφάλειας. Ανάμεσα στους υποστηρικτές του βρίσκονται κάποια μέλη της Βουλής που συμφωνούν με τον αγώνα του να αλλάξει η διεθνής συνθήκη έκδοσης καταζητούμενων μεταξύ της Βρατανίας και των ΗΠΑ.


"Ξέρω πολύ καλά ότι αν δικαστώ εκεί, και δεν με νοιάζει τι λένε, δεν θα υπάρχει δημοκρατική αντιμετώπιση, " λέει ο McKinnon.


"Ήδη με αντιμετωπίζουν σαν τρομοκράτη. Το πρόσωπό μου εμφανίζεται σε φυλλάδιο του αμερικανικού στρατού …σε ένα οδηγό για την αντιμετώπιση της τρομοκρατίας τον 21ο αιώνα."


"Δεν μπορώ να μιλήσω για πολλά από τα πράγματα που ανακάλυψα. Δεν είναι ακόμα η κατάλληλη στιγμή, " λέει με χαμόγελο.
Για τις Ηνωμένες Πολιτείες είναι ένας σοβαρά επικίνδυνος άνθρωπος ο οποίος θέτει σε κίνδυνο την ασφάλεια της χώρας καθώς έχει διαπράξει «την μεγαλύτερη ηλεκτρονική παραβίαση (χάκινγκ) στρατιωτικών αρχείων όλων των εποχών». 

Ο βρετανός χάκερ των ηλεκτρονικών υπολογιστών Γκάρι Μακίνον που κατηγορείται από τις ΗΠΑ για πειρατεία σε υπολογιστές των αμερικανικών ενόπλων δυνάμεων, δεν θα εκδοθεί επειδή υπάρχει κίνδυνος να αυτοκτονήσει, δήλωσε σήμερα η βρετανίδα υπουργός Εσωτερικών Τερέζα Μέι. Ο Γκάρι Μακίνον, ο οποίος αγωνίζεται εναντίον της έκδοσής του εδώ και επτά χρόνια, αντιμετωπίζει ποινή φυλάκισης μέχρι 60 ετών στις αμερικανικές φυλακές αν κριθεί ένοχος γι' αυτό που ένας αμερικανός εισαγγελέας χαρακτήρισε τη "μεγαλύτερη πειρατεία όλων των εποχών σε στρατιωτικούς ηλεκτρονικούς υπολογιστές". "Κατέληξα στο συμπέρασμα πως η έκδοση του κ. Μακίνον θα αύξανε τόσο τον κίνδυνο να δώσει τέλος στη ζωή του, ώστε μια απόφαση για την έκδοσή του θα ήταν ασυμβίβαστη με τα ανθρώπινα δικαιώματα του κ. Μακίνον", δήλωσε η Μέι μιλώντας στο κοινοβούλιο."Γι' αυτό απέσυρα την διαταγή έκδοσης σε βάρος του κ. Μακίνον", πρόσθεσε. 
Πηγή: ΑΜΠΕ 

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Σημείωση: Μόνο ένα μέλος αυτού του ιστολογίου μπορεί να αναρτήσει σχόλιο.

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...