Translate

ΤΙ ΠΑΙΖΕΙ ΣΗΜΕΡΑ ΣΤΗΝ ΣΥΡΙΑ; ΓΙΑΤΙ ΕΧΕΙ ΣΧΕΣΗ ΜΕ ΤΗΝ ΕΛΛΑΔΑ;

russiamarinesxl2Ας το δουμε πρωτα απο το περιβαλλον και τις αιτιες αυτης της εισβολης των δυτικων ηλιθιων!    α)Η Συρια,ειναι παραδοσιακος συμμαχος των Ρωσσων!    β)Αρνηθηκε να γινει ο δρομος- περασμα του αγωγου απο Αραβικες πετραιλαικες χωρες προς
Ευρωπη,για να δοθει ενα μεγαλο χτυπημα στην Ρωσσικη οικονομια,οπως λογαριαζαν τα δολοφονικα δυτικα γερακια!
γ)Η κεντρικη τραπεζα της Συριας,ειναι μια απο τις ελαχιστες που ειναι κρατικες.Την λιγουρευονταν οι αληταμπουρες της παγκοσμιας τραπεζοπολιτικης μαφιας!
Αυτα τα τρια δεδομενα ειναι που οι δυτικοι κοπριτες(οχι οι λαοι,αλλα οι ΤΟΥΡΚΟΣΠΟΡΟΙ <<πολιτικοι>> τους), δηλαδη η Ναζιστικη διεθνης,αποφασισε την εισβολη!
Γιατι αυτο που συμβαινει στην Συρια,ειναι ΕΙΣΒΟΛΗ πληρωμενων απο την δυση επαγγελματιων ΦΟΝΙΑΔΩΝ και ΟΧΙ ΕΜΦΥΛΙΟΣ ΠΟΛΕΜΟΣ!
Βρε, παντα αναποδα μας τα λενε τα <<Ελληνικα>> κοπριτοΜΜΕ!!
Και γυρω γυρω απο την Συρια,η Τουρκια,το Ιρακ,το Ισραηλ,και το Ιραν!
Δηλαδη,Τουρκοι,Κουρδοι,φιλοι των Τουρκοσπορων γερακιων της Ουασιγκτον DC,το Ισραηλ,που δεν γεννηθηκε απο Εβραιους,αλλα απο τους φονιαδες ναζιστες τουρκοσπορους,που πρωτα δολοφονησαν μαζικα τους αληθεις εβραιους και μετα πηραν την θεση τους!!
Και το Ιραν?Εδω φαινεται καθαρα η αλητεια των ΜΜΕ,αλλα και των δυτικων ΔΗΘΕΝ αναλυτων:
Η Αμερικανικη Τουρκοσπορη αλητεια(καποτε να μιλησουμε πρεπει και για την απελευθερωση της Αμερικης!)μετα απο εναν δολοφονικο οπως παντα αποκλεισμο της χωρας αυτης,φλερταριζε τον προσπορισμο της!
Στην Συρια ανακαλυψαμε οτι εχει συμμαχhσει με τους Ρωσσους!!Βρε αναλ(η)υτρες του κερατα της δυσης,γιατι κανατε γαργαρα,την παταγωδη αποτυχια της δυτικης <<διπλωματιας>> και αποσιωπησατε,την επιτυχια της Ρωσσικης?
Ποσες ακομα ηττες θα κρυβετε απο τον κοσμο,δυτικοι παραμυθατζηδες?
Μετα απο αοκνες δολοφονικες προσπαθειες των πληρωμενων δολοφονων της δυσης,η ηττα τους εφτασε στα επιπεδα εξευτελισμου!
Ολες οι συμμοριες δολοφονων των γυρω περιοχων,δεν καταφεραν χρονια ολοκληρα να καμψουν την αποφασιστικοτητα των Συριων!
Να πουμε δε οτι οι συμμοριες αυτες,εξοπλιστηκαν και οργανωθηκαν,απο την Αμερικανικη αλητεια,αλλα και την Ευρωπαικη,μεσω Τουρκιας!Τα στρατευματα των δυτικων στην Συρια,ειναι ΣΤΡΑΤΕΥΜΑΤΑ ΚΑΤΟΧΗΣ!!
Δεν εχουν την αδεια της Συριας,αρα ειναι στρατευματα ΕΙΣΒΟΛΗΣ και ΚΑΤΟΧΗΣ!Ας πουμε επιτελους την αληθεια!!
Αντιθετα τα Ρωσσικα στρατευματα,που δρουν στην Συρια,ειναι ΤΑ ΜΟΝΑ ΞΕΝΑ ΝΟΜΙΜΑ ΣΤΡΑΤΕΥΜΑΤΑ,μαζι με αυτα του Ιραν,γιατι μπηκαν στην μαχη μετα απο ΠΡΟΣΚΛΗΣΗ ΤΗΣ ΝΟΜΙΜΗΣ ΣΥΡΙΑΚΗΣ ΚΥΒΕΡΝΗΣΗΣ!
Αποτέλεσμα εικόνας για ΡΩΣΟΙ ΣΥΡΙΑ
Γιαυτο λυσσαει το προεδρειο του Οργανισμου Ηνωμενων Εθνων,που κυριαρχειται απο τους τουρκοσπορους Αμερικανους κατοχικους!
Η Ρωσσια ειναι εκει τηρωντας τους κανονες των αποφασεων του ΟΗΕ!!
Με την εισοδο ομως των Ρωσσων,η κατασταση πηρε μια απροσμενη τροπη για τους δυτικους δολοφονους!
Η αιφνιδια αναδειξη της Ρωσσικης στρατιωτικης υπεροχης,αναποδογυρισε τα πραγματα!
Εξαναγκασε τις δυτικες δυναμεις,να απεχουν των Συριακων τεκταινομενων!Περιοριστικαν στο Ιρακ και στην Μοσουλη!
Αφησαν δε την βορεια Συρια,τους Κουρδους στους οποιους εχουν υποσχεθει,αυτο που θελουν και η Ρωσσια και μου φαινεται και το Ιραν!!Δηλαδη το Κουρδισταν!
Η Εισοδος στα πραγματα των Τουρκων,εχουν ψιλομπερδεψει τα πραγματα,αλλα δεν εχουν κανενα λογο στην περιοχη!
Εχουν εκει,ΣΤΡΑΤΕΥΜΑΤΑ ΕΙΣΒΟΛΗΣ ΚΑΙ ΚΑΤΟΧΗΣ!
Αντιθετως,η ηλιθιοτητα του Σουλτανου,εφερε το Ιρακ απο συμμαχο της Τουρκιας,σε θεση αντιθεσης προς αυτην!
Το Χαλεπι η αραβικα Αλεπο,ειναι πραγματικα το Σταλινγκραντ της δυτικης ναζιστικης μαφιας!
Θα σημανει την απελευθερωση της Συριας,και την ΝΟΜΙΜΗ εγκατασταση της κυριαρχιας της ανατολικης Μεσογειου απο την Ρωσσια!
Δημιουργειται δε,ενα τοξο Ρωσσιας Αρμενιας,Ιραν,Συριας,που θα πνιξει την Τουρκια!Και απο ξηρα και απο θαλασσα!!
Μην αναρωτιομαστε μετα γιατι ο Σουλτανος Ερτογαν διεκδικει το μισο Αιγαιο!Στο κατω κατω της γραφης για να δουμε και τα πραγματα ουδετερα,ο Ερντογαν εκφραζει φωναχτα,αυτα που οι Κεμαλικοι απεργαζοντο υπογειως(γκριζες ζωνες και λοιπα!).
Η κυκλωση αυτη της Τουρκιας,μικρη μονο αντιδραση εχει απο την δυση!Αλλωστε η αναγορευση της Ρωσσιας ως κυριαρχου στην Ανατολικη Μεσογειο,λιγες δυνατοτητες αφηνει στους δυτικους να αντιδρασουν στο Αιγαιο,με δεδομενη την κυριαρχια της ΚΑΙ στην Μαυρη θαλασσα!Ηκυριαρχια των γυρω θαλασσων της Ρωσσιας,διακοπτεται ΜΟΝΟ ΑΠΟ ΤΟ ΑΙΓΑΙΟ ΠΕΛΑΓΟΣ!
Ενας υγειως σκεπτομενος λοιπον μπορει να καταλαβει οτι με το τελος της Συριακης υποθεσης,το εναπομειναν κομματι της περιοχης,ενδιαφεροντος της Ρωσσιας,ειναι Η ΕΛΛΑΔΑ και το Αιγαιο!
Η επισκεψη Λαβρωφ,αυτο σηματοδοτει,ανεξαρτητως τι συζητηθηκε!
Κυριοι ΕΝΔΙΑΦΕΡΟΜΑΣΤΕ!
Ουσιαστικα μας εδωσε προστατευτικο καλυμμα για την επισκεψη Ομπαμα,οποιες κι αν ειναι οι αλητειες που θα συζητηθουν!
Και οταν ο δυνατος βροντοφωναζει,οι αδυναμοι σιγοψυθιριζουν!!
Τελειωνει η βασιλεια των τουρκοσπορων,τουλαχιστον στην περιοχη μας!
Η Τουρκια εχει ουσιαστικα συμφωνηθει να διαμελισθει,ως προσφορα των τουρκοσπορων της δυσης για την Ρωσσικη αποχη απο τα Ευρωπαικα τεκταινομενα.
.Η Ελλαδα ειναι ηδη το επομενο παραχωρητηριο συμβολαιο,λογω διεκδικησης της απο την Ρωσσια!
Αλλα και η σταση της Ελλαδας που παντα ηταν συμφωνη με τις διεθνεις συνθηκες,αλλα και σταθερη συμμαχος,ειναι ο λογος που η Ελλαδα θα ΟΥΔΕΤΕΡΟΠΟΙΗΘΕΙ υπο την προστασια και των δυο πλευρων!
Γιατι στην Μαυρη Θαλασσα,ΕΧΟΥΝ ΣΥΜΦΕΡΟΝΤΑ ΚΑΙ ΟΙ ΔΥΟ ΠΛΕΥΡΕΣ και η εισοδος -εξοδος της κλειστης θαλασσας,ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΕΙΝΑΙ σε ΣΙΓΟΥΡΑ,ΣΤΑΘΕΡΑ,ΟΥΔΕΤΕΡΑ ΧΕΡΙΑ! Και ας μην ξεχναμε και την θεση της Κρητης μας,που ελεγχει ολην την Ανατολικη Μεσογειο,αλλα και την εισοδο εξοδο στην και απο την Ερυθρα Θαλασσα που καταληγει στον Περσικο κολπο!
Ειμαστε το κεντρο του κοσμου και ενα υπεροχο ελευθερο συνορο-σφουγγαρι, που θα απορροφα τις εντασεις Ανατολης-Δυσης,που θα υπαρχουν για πολλα-πολλα ακομη χρονια!
Ξαναρχομαστε στην θεση που μας αρμοζει!

Σχόλια

Τεχνική υποστήριξη, κατασκευή ιστοσελίδας: Charles Bukowski(7SPY), e-mail: spy7ross7@gmail.com