Translate

Οί έμμισθοι εγκάθετοι του Facebook (Ρουφιάνοι νεοταξίτες) ... 24 ώρες το 24ωρο στο καθήκον!

«Νέες τεχνικές χειραγώγησης της κοινής γνώμης»

Η δημοσιογραφος Sharyl Attkisson μεταξυ άλλων μεθόδων ανέφερε και τη «…δημιουργία παρουσίας στα social media, συμπεριλαμβανομένων λογαριασμών σε Facebook και Twitter, που τα χειρίζονται πληρωμένοι επαγγελματίες…» με λίγα λόγια έμμισθοι εγκάθετοι, οργωνουν το Fb το twitter κλπ

και με διάφορους τρόπους ( οργανωμένες επιθέσεις, ύβρεις, λασπολογία, χυδαιότητα, χαρακτηρισμούς και ταμπελοποίηση ) προσπαθούν να τρομοκρατήσουν και να φιμώσουν όσους εχουν -ΑΚΟΜΗ- αντιθετη με τα αφεντικά τους άποψη.

Θα δείτε λοιπόν να σάς επιτίθενται, γιατί δήθεν δεν έχετε την πηγή από ένα άρθρο που κοινοποιήσατε ή αναρτήσατε και δεν μπορείτε να το τεκμηριώσετε, αλλά δε θα τούς δείτε να επιτιθενται ποτέ ούτε στο συγκεκριμένο Blog ή site που το πρωτοανακοίνωσε. Δε θα τούς δείτε ποτέ να επιτίθενται όταν οι
αναρτήσεις «βολεύουν» τα συμφέροντα τής Νέας Τάξης Πραγμάτων. Εκεί δε χρειάζονται ούτε αποδείξεις , αλλά ούτε και οι πηγές. Μπορούμε να κάνουμε όσα μονταζ θέλουμε.

Αποτέλεσμα εικόνας για ρουφιανοι του  facebook

Θα τούς δείτε να σάς χαρακτηριζουν φασίστα, ρατσιστή, ναζιστή τα ίδια και τα ίδια ΟΛΟΙ τους, σε τέτοιο βαθμό που σού κινούν υποψίες. Δε θα τούς δείτε ΠΟΤΕ να υπερασπίζονται τούς Ελληνες, την πατρίδα, και το εθνος. Θα τούς δείτε να χρησιμοποιουν ΟΛΟΙ τους τα ίδια επιχειρήματα, λές και μόλις βγήκαν από το σεμινάριο, επιχειρήματα τού τύπου «Είμασταν κι εμείς μετανάστες από τη Μ Ασία, και πήγαμε στη Γερμανία και τέτοια, συγχεοντας και εξομοιώνοντας παντελώς ανόμοια πράγματα.

Και προσέχετε και τα…προφίλ. Πολλοί από αυτούς εχουν πολλά προφίλ με τα οποία μπαίνουν στις διάφορες ομάδες ή γινονται φίλοι και «κατασκοπεύουν».

Προσέχετε λοιπόν. Τα πράγματα δεν είναι και τόσο αθώα.

Kostas Vittas

Σχόλια

Τεχνική υποστήριξη, κατασκευή ιστοσελίδας: Charles Bukowski(7SPY), e-mail: spy7ross7@gmail.com