Μετάβαση στο κύριο περιεχόμενο

Οι επιστήμονες αποκαλύπτουν πώς εξαφανίστηκε η βιβλική πόλη του Αρμαγεδδώνα ... ΣΤΗΝ ΚΟΙΛΆΔΑ ΤΟΥ ΟΠΟΊΟΥ ΘΑ ΓΙΝΕΙ Η ΜΑΧΗ ΤΩΝ ΕΘΝΩΝ!

Image result for η βιβλική πόλη του Αρμαγεδδώνα στο ισραηλΟι πρώτοι ανθρώπινοι οικισμοί στις πλαγιές του ισραηλινού λόφου Μεγιδδώ, όπου βρισκόταν η αρχαία μητρόπολη, χρονολογούνται πριν από 6.000 χρόνια.Μια ομάδα Βρετανών αρχαιολόγων αποκάλυψε πως η πόλη ήταν χτισμένη στον ισραηλινό λόφο Μεγιδδώ, η βιβλική πόλη του Αρμαγεδδώνα, καταστράφηκε πριν από 3.000 χρόνια,
αναφέρει η ιστοσελίδα  LiveScience . Η αιτία ήταν μια τεράστια πυρκαγιά που την κατέστρεψε εντός 2-3 ωρών.
Image result for valley of megiddo
ΕΔΩ Η ΚΟΙΛΑΔΑ ΤΟΥ ΑΡΜΑΓΕΔΩΝΑ ΠΟΥ ΘΑ ΓΙΝΕΙ Η ΤΕΛΙΚΗ ΣΥΓΚΡΟΥΣΗ ΤΩΝ ΕΘΝΩΝ ΤΟΥ ΑΝΤΙΧΡΙΣΤΟΥ
Η πόλη, που βρίσκεται σήμερα στο βόρειο Ισραήλ, ήταν ένα από τα κέντρα του αρχαίου πολιτισμού. Οι πρώτοι οικισμοί στις πλαγιές του Μεγιδδώ, όπου βρισκόταν αυτή η αρχαία μητρόπολη, εμφανίστηκαν, περίπου, 6.000 χρόνια πριν και, περίπου, πριν από 5.000 χρόνια έγινε το κέντρο της αιγυπτιακής επιρροής στη Μέση Ανατολή.
Image result for η βιβλική πόλη του Αρμαγεδδώνα
Για να μελετήσουν γιατί η πόλη καταστράφηκε σε τόσο σύντομο χρονικό διάστημα, οι ερευνητές έφτιαξαν τούβλα από άμμο, άχυρο και νερό, παρόμοια με εκείνα που χρησιμοποιήθηκαν για την κατασκευή των σπιτιών της αρχαίας πόλης. Αφού αποξηράνθηκαν σε καλούπια μετά τα έβαλαν σε φούρνο όπου η θερμοκρασία έφτανε τους 600 βαθμούς Κελσίου. Όπως εκτιμάται σ΄ αυτούς τους βαθμούς είχε φτάσει η θερμοκρασία εξαιτίας της τεράστιας φωτιάς που ξέσπασε και κατέστρεψε ολοσχερώς την πόλη το λόγου της Μεγιδδώ. Έτσι υπολόγισαν ότι η πόλη έγινε στάχτη εντός 2 ή 3 ωρών.
Image result for η βιβλική πόλη του ΑρμαγεδδώναΗ μελέτη δεν απέδειξε γιατί η πόλη κάηκε τόσο γρήγορα, αλλά έδειξε ότι αυτό το οποίο θα μπορούσε να είχε συμβεί είναι η αστραπιαία εξάπλωση της πυρκαγιάς να σχετίζεται με το γεγονός ότι οι περισσότερες στέγες ήταν φτιαγμένες από άχυρο, αλλά και από το γεγονός ότι τα σπίτια είχαν ξύλινα δοκάρια, υφάσματα και άλλα υλικά.
Οι αρχαιολόγοι υποστηρίζουν ότι η έρευνα μπορεί να χρησιμοποιηθεί ως εργαλείο για να εκτιμηθεί πόσο πυρκαγιές συνέβαλαν στην καταστροφή άλλων οικισμών.  

Σχόλια

ενεργό link

Δημοφιλείς αναρτήσεις από αυτό το ιστολόγιο

ΓΗΙΝΟ ΕΝΕΡΓΕΙΑΚΟ ΠΛΕΓΜΑ

Περί του ΓΗΙΝΟΥ ΕΝΕΡΓΕΙΑΚΟΥ ΠΛΕΓΜΑΤΟΣ Ήδη από τη δεκαετία του ‘60, οι Σοβιετικοί επιστήμονες Ν. Γκοντσάροφ, Β. Μόροζ και Β. Μοκάροφ είχαν ανακαλύψει στοιχεία που αποδεικνύουν την ύπαρξη ασθενών μαγνητικών γραμμών, οι οποίες φαίνεται πως περιβάλλουν τον πλανήτη μας σε σχήμα δωδεκαέδρου, τοποθετημένου μέσα σε ένα εικοσάεδρο, σαν κάποτε η γη να ήταν ένας τεράστιος κρύσταλλος ή να είχε μορφή ενάργειας που προερχόταν από κάποιον κρυσταλλικό πυρήνα της. Επάνω σε έναν γεωγραφικό χάρτη, οι Σοβιετικοί επιστήμονες σημείωσαν τις μνημειακές κατασκευές των αρχαίων πολιτισμών και αμέσως φάνηκε πως αυτέςακολουθούσαν τις μαγνητικές ή ενεργειακές γραμμές του εικοσαέδρου.

ΤΟ ΠΕΠΛΟ 26000 ΕΤΩΝ vid

Αλήθειες που οι Δρακονιανοί,Οφιδοειδείς και Σαυροφυείς που σε κυβερνάνε δεν θέλουν να γνωρίζεις!.

ΙΣΛΑΜΟΠΙΘΗΚΟΙ ΜΠΗΚΑΝ ΣΕ ΓΑΛΛΙΚΟ ΜΟΝΑΣΤΗΡΙ, ΑΠΑΙΤΗΣΑΝ ΝΑ ΓΙΝΟΥΝ ΟΛΕΣ ΜΟΥΣΟΥΛΜΑΝΕΣ ΕΙΔΕΜΗ…vid

Στη Γαλλία δύο ισλαμοπίθηκοι με φορτηγό εισήρθαν στη γαλλική Μονή κατά τη διάρκεια των υπηρεσιών της και ζήτησαν όλες οι μοναχές ασπαστούν το Ισλάμ.

"Εθαψε" 19 ζωές ενώ σπατάλησε εκατομμύρια σε λούσα Ομολογία-σοκ>Η περιφέρεια Αττκής, έχει ταμειακά διαθέσιμα 345 εκατομμύρια!

ΠΕΡΑ ΒΡΕΧΕΙ
Οι σοκαριστικές αποκαλύψεις για την Περιφερειάρχη Ρένα Δούρου διαδέχονται η μία την άλλη καθώς 19 άνθρωποι έχουν χάσει ήδη τη ζωή τους. Οι αποκαλύψεις έχουν να κάνουν με τα εκατομμύρια που

Γουίλιαμ Τόμπκινς - Eρπετοειδείς, τι έγινε στη Σελήνη ... vid

Απόρρητο βίντεο της NASA στην...Σελήνη και άλλα...

Η ΝΑSΑ ΑΠΟΚΑΛΥΠΤΕΙ-ΤΟ 2018 ΕΡΧΕΤΑΙ Ο ΜΕΓΑΛΟΣ ΧΕΙΜΩΝΑΣ

Μιλώντας στην Daily Star, ο μετεωρολόγος Paul Dorian συμφώνησε ότι η μειωμένη ηλιακή δραστηριότητα θα μπορούσε να μας φέρει μια νέα εποχή παγετώνων.