Μετάβαση στο κύριο περιεχόμενο

Εσχάτη προδοσία κατά του Έθνους η λύση του δημογραφικού προβλήματος της χώρας με την ελληνοποίηση εκατομμυρίων λαθρομεταναστών!

Δείτε το "κατηγορητήριο" που έχουμε ετοιμάσει.


Τα τελευταία 25 χρόνια έχουν ενσωματωθεί στην Ελληνική κοινωνία (νόμιμα ή παράνομα) πάνω από 3.000.000 αλλοδαποί. Aς το αμφισβητήσει κάποιος.
Στην Ελλάδα, κατά τη διάρκεια του 2015 καταγράφηκε μείωση του πληθυσμού κατά 6‰ (από 10,858 εκατ. σε 10,793 εκατ.) ενώ παράλληλα καταγράφηκαν από τα χαμηλότερα ποσοστά γεννήσεων το ίδιο έτος στην Ευρώπη, 8,5 γεννήσεις ανά 1.000 κατοίκους.

Από την αρχή του 2016, μέχρι τις 22 Αυγούστου 2016 οι θάνατοι στην Ελλάδα είχαν υπερβεί τις γεννήσεις κατά 19.394. (απεβίωσαν 77.160 άτομα και γεννήθηκαν 57.766.). Πέραν τούτου , η χώρα μας κατέχει την πρώτη θέση μεταξύ των κρατών-μελών της Ευρωπαϊκής Ένωσης σε γηράσκοντα πληθυσμό με ποσοστό αύξησης 21,4%, έναντι 17,2% του ευρωπαϊκού μέσου όρου.

Τα άτομα ηλικίας άνω των 65 ετών θα είναι (σύμφωνα με τις έγκυρες μελέτες ) το 2020 άνω του 20% του πληθυσμού και το 2030 θα προσεγγίζουν το 30%.
Αποτέλεσμα εικόνας για λαθρομεταναστες ελλαδα

Δεν είναι μόνο αυτά

Σύμφωνα με τα στοιχεία της Τράπεζας της Ελλάδος που δημοσιεύθηκαν σε γνωστή εφημερίδα, από το 2008 έως σήμερα έφυγαν από τη χώρα 427.000 Έλληνες, ηλικίας 15-46 ετών. Οι νεολαία (που μένει ακόμα) έχει χάσει την επιθυμία και την λαχτάρα που είχαν άλλοτε τα νέα ζευγάρια να κάνουνε παιδιά και να τα μεγαλώσουν κάνοντας θυσίες, σε εποχές ισχνών αγελάδων μετά τον πόλεμο.

ΚΑΜΙΑ ΚΥΒΕΡΝΗΣΗ παρόλα αυτά τα τελευταία χρόνια δεν έθεσε ως όφειλε σε πρώτη της προτεραιότητα το δημογραφικό πρόβλημα της χώρας.

ΚΑΜΙΑ ΚΥΒΕΡΝΗΣΗ δεν σκέφτηκε ότι εάν προσπαθούσε να λύση πρώτα ΑΥΤΟ το πρόβλημα θα αναγκαζόταν να τηρήσει μια σειρά από προαπαιτούμενα που θα εξασφάλιζαν την καλύτερη δυνατή μέριμνα της πολιτείας για την κοινωνία.

Αντί λοιπόν να ψάξουμε για να βρούνε κίνητρα για τα νέα ζευγάρια, αντί να στήσουμε τις κατάλληλες δομές κατά ΑΠΟΛΥΤΗ προτεραιότητα, υιοθετούμε ως λύση το "μπόλιασμα της Ελληνικής κοινωνίας ΜΕ ΕΠΙΠΛΕΟΝ εκατομμύρια πρόσφυγες με έναν αριθμό δηλαδή (ο οποίος επισταμένα τα τελευταία χρόνια παραμένει κρυμμένος για να μην οδηγηθεί σε πανικό η κοινωνία) που με μαθηματική ακρίβεια οδηγεί … σε μια ιδιότυπη γενοκτονία.

Όχι μόνο δηλαδή στην αλλοίωση της πληθυσμιακής σύνθεσης μας, όχι μόνο στην πλήρη αποξήλωση των εθνικών, θρησκευτικών και ιστορικών χαρακτηριστικών μας, αλλά και όλων εκείνων των – ανά τους αιώνες – σταθερών προσδιοριστικών στοιχείων της ταυτότητά μας.

Ο εφιάλτης όμως δεν έγινε ακόμα ορατός.

Η ελληνοποίηση αυτή – όπως ήδη προδιαγράφεται - θα γίνει σε περιοχές που θα θέσουν έτσι σε ΑΜΕΣΟ ΚΙΝΔΥΝΟ την ασφάλεια της χώρας.

Η μουσουλμανική συγγένεια με τον τουρκικό λαό των περισσοτέρων προσφύγων – μεταναστών, θα «αλώσει» στην κυριολεξία τη Θράκη όσο και το Αιγαίο και θα προκαλέσει ερήμωση σε πολλά νησιά μας.
Αποτέλεσμα εικόνας για λαθρομεταναστες ελλαδα

Η περιοχή πάνω από την Κομοτηνή και μέσα στην Βουλγαρία – όπου υπάρχει ισχυρή μουσουλμανική μειονότητα θα συνδεθεί με τον ελληνικό χώρο και θα δημιουργήσει, τουρκικό κρατίδιο.

Στα όλα τα βόρεια σύνορά μας θα χάσουμε τον Έλεγχο, δεδομένο που θα οδηγήσει σε αποθράσυνση, των Σκοπιανών και των Αλβανών και στην ενίσχυση του Μουσουλμανικού Τόξου στη Βαλκανική χερσόνησο

Θα αναγκαστούμε να προσαρμόσουμε την Ελληνική νομοθεσία φοβούμενοι (όπως τον κ Φίλη) μήπως μας χτυπήσουν οι Τσιχαντιστές το ISIS.

Και άλλα πολλά.

Αυτό θέλουμε;

Έτσι θα γίνει επειδή φταίνε οι προηγούμενοι που δεν μερίμνησαν να μη συμβεί;

Όλος ο πλανήτης είναι άνω – κάτω και δεν μπορούμε να κάνουμε τίποτα πλέον;

Περιμένετε να έρθουμε εμείς να τα φτιάξουμε;

Έτσι γίνεται στην ιστορία της ανθρωπότητας;

ΟΧΙ κύριοι, θα είστε ΌΛΟΙ κατηγορούμενοι για ΕΣΧΑΤΗ ΠΡΟΔΟΣΙΑ ενώπιον τους Ελληνισμού εάν δεν πάρετε ΤΩΡΑ όλοι, στα πλαίσια μιας κοινής πολιτικής – χωρίς να απαξιώνεται ο ένας τον άλλο – μέτρα ΕΔΩ και ΤΩΡΑ

Πείτε ΩΣ ΕΔΩ, αυτές είναι οι κόκκινες γραμμές της Ελλάδας, η παραβίαση των οποίων οδηγεί σε ΔΗΜΟΨΉΦΙΣΜΑ

ΔΕΝ ΘΕΛΟΥΜΕ ΝΑ ΕΙΜΑΣΤΕ ΣΕ ΜΙΑ ΕΥΡΩΠΗ ΠΟΥ ΔΕΝ ΘΑ ΥΠΑΡΧΟΥΜΕ.

Η Ελλάδα, δεν μπορεί να «ελληνοποιήσει» για τα επόμενα 10 χρόνια , πάνω από 100.000 πρόσφυγες ή μετανάστες.

Η υπόθεση αυτή πρέπει να παρακολουθείται από όλους όσους ενστερνίζονται αυτές τις ανησυχίες!


ΟΜΑΔΑ ΥΨΗΛΗΣ ΑΣΤΥΝΟΜΕΥΣΗΣ

Σχόλια

Δημοφιλείς αναρτήσεις από αυτό το ιστολόγιο

ΚΛΑΜΑ! Αναρχικοί αντιφασίστες απαιτούν τα χρήματα που τους οφείλει ο Σόρος για τις «αυθόρμητες» επαναστάσεις που τους ανέθεσε! vid

Ένα βίντεο που δημοσιεύτηκε στο Twitter δείχνει ότι μέλη των Antifa ζητούν από τον δισεκατομμυριούχο erpeto παγκοσμιοποιητή Τζορτζ Σόρος να τους πληρώσει για τις υπηρεσίες τους μέχρι στιγμής.

«ΟΛΟΙ ΟΙ ΑΡΧΑΙΟΙ ΠΟΛΙΤΙΣΜΟΙ ΤΗΣ ΕΛΛΑΔΑΣ ΒΑΣΕΙ DNA ΕΙΝΑΙ… ΤΟΥΡΚΙΚΗΣ ΚΑΤΑΓΩΓΗΣ» ΤΟΥΡΚΙΚΕΣ ΜΑΛΑΚΙΕΣ!

Πριν από λίγο καιρό είχαμε γράψει ένα άρθρο σχετικά με μια μελέτη του πανεπιστημίου Harvard, την οποία εκμεταλλεύτηκαν οι Τούρκοι για να εκθέσουν τις ιστορικές τους διαστροφές και κάποιοι άσχετοι που δεν

41 τρις δολάρια το αμερικανικό χρέος! Ερχεται νέα κρίση... H αμερικανική οικονομία εδράζεται πάνω σε μία φούσκα

Ρε, που χρωστάμε όλοι; σε ποιούς;
Το ότι το αμερικανικό δημόσιο χρέος πλησιάζει τα 20 τρισεκατομμύρια δολλάρια το γνωρίζει κάθε Αμερικανός πολίτης, αρκεί βέβαια να παρακολουθεί την πορεία του από φωτεινές αναρτήσεις στην Νέα Υόρκη και αλλού.

Οι νεοταξίτες θέλουν να εξαλείψουν τον Χριστιανισμό από παντού - Απίστευτα σκηνικά σε Ισπανία και Σουηδία

Υπό διωγμό βρίσκεται ο Χριστιανισμός στην Ευρώπη και όχι μόνο - Ιερείς παύονται γιατί δεν θέλουν να συμμετέχουν σε ομοφυλόφιλους γάμους

ΕΚΤΑΚΤΟ – Σα χάρτινος πύργος καταρρέουν οι ΗΠΑ- Το U.S. NAVY παύει τις επιχειρήσεις παγκοσμίως μετά τη νέα τραγωδία vid

Πρωτοφανής απόφαση από το Αμερικανικό Ναυτικό υπό το βάρος της νέας τραγωδίας. Οι Στόλοι των ΗΠΑ παύουν τις επιχειρήσεις τους ανα τον πλανήτη!

“Τραγωδία” για τους Mykonians Βορίδη και Γεωργιάδη: Τους σηκώσαν από τις ξαπλώστρες για να κάνουν δήθεν αντιπολίτευση

Έπαθαν ζημιά οι Mykononians Άδωνις Γεωργιάδης και Μάκης Βορίδης, καθώς η φωτιά που κατέκαψε την Ανατολική Αττική τους ανάγκασε να διακόψουν τα μπάνια τους.