Translate

Είναι επικίνδυνοι! Νίκος Φίλης: Τζαμί για να μην έχουμε τα προβλήματα Γαλλίας και Βελγίου- vids

Ηλίας Παναγιώταρος: Σύγχρονοι «εφιάλτες» όσοι συνηγορούν υπέρ της ανέγερσης τζαμιού στην Αθήνα 
Είναι επικίνδυνοι! Νίκος Φίλης: Τζαμί για να μην έχουμε τα προβλήματα Γαλλίας και Βελγίου
Δεν υπάρχει καμία αμφιβολία ότι οι συριζαίοι και οι ψεκασμένοι συνοδοιπόροι τους είναι επικίνδυνοι για τον τόπο.
Μιλώντας περί της διατάξεως που επιταχύνει την διαδικασία ανεγέρσεως του τεμένους στον Βοτανικό, ο Νίκος Φίλης είπε ότι «αν δεν θέλουμε να έχουμε τα προβλήματα της Γαλλίας και του Βελγίου ας μην επαναλάβουμε τα λάθη τους που σήμερα σπεύδουν να αντιμετωπίσουν».
Τα προβλήματα που υπονοεί ο Φίλης για την Γαλλία και το Βέλγιο είναι τα συνεχή πολύνεκρα τρομοκρατικά χτυπήματα, φυσικά, και σε αυτή την κατεύθυνση λέει ότι το να έχουμε περισσότερα τζαμιά θα αποτελέσει λύση στο πρόβλημα.
Ο Φίλης είπε ότι στόχος της κυβέρνησης είναι «να σταματήσει η λειτουργία άτυπων τζαμιών που αποτελεί ντροπή για την χώρα και τους μουσουλμάνους» και πρόσθεσε «όσοι δυσπιστούν με το τέμενος ας σκεφτούν: Να λειτουργεί άτυπο τζαμί ή να υπάρχει επίσημα με ονοματεπώνυμο και ΑΦΜ;».
Ουσιαστικά, δηλαδή, ο Φίλης βλέπει τον κίνδυνο από τα παράνομα τζαμιά και λέει ότι ένα «νόμιμο» τζαμί θα είναι η λύση του προβλήματος.
Εμείς, απλώς, να τον ενημερώσουμε, αν δεν το γνωρίζει, ότι και η Γαλλία και το Βέλγιο έχουν πολλά «νόμιμα» τζαμιά και πλέον η εμπειρία των μυστικών υπηρεσιών τους, τους λέει ότι εκεί ακριβώς ανδρώνονται και εκπαιδεύονται οι τζιχαντιστές και γι’ αυτό το λόγο τα κλείνουν.
Ο  βουλευτής Β΄ Αθηνών κατά την ομιλία του στην ολομέλεια αρχικά ευχήθηκε χρόνια πολλά για την 4η Αυγούστου όπου το 1936 το Εθνικό καθεστώς έκανε την πατρίδα μας βράχο απέναντι σε δύο κοσμοκρατορίες.
Σχετικά με την διαδικασία κατάθεσης του νομοσχεδίου είπε ότι μόνο όσοι έχουν να κρύψουν κάτι ή εξυπηρετήσουν κάποιους και ότι η όλη υπόθεση έχει άρωμα «ρουσφετιού». Όσο αφορά το άρθρο για το τζαμί είπε ότι ο αρχικός σχεδιασμός ήταν να κατασκευαστεί σε μη κατοικημένη περιοχή και σήμερα βλέπουμε την κυβέρνηση να ετοιμάζει τις διαδικασίες για την ανέγερσή του, στο κέντρο του Βοτανικού.
Εν συνεχεία, κατήγγειλε την υποκρισία των ΑΝΕΛ, που καταψηφίζουν εκ τους ασφαλούς και για τους Νεοδημοκράτες είπε ότι θα φανούν πόσο πατριώτες είναι στην ονομαστική ψηφοφορία που ζήτησε η Χρυσή Αυγή. Κλείνοντας είπε πως η Ιστορία θα καταγράψει όσους ψηφίσουν την ανέγερση του τεμένους ανάμεσα στους «εφιάλτες», τους ριψάσπιδες και τους μηδήσαντες.  
Ακολουθεί η τοποθέτηση του βουλευτή Παναγιώταρου από την χθεσινή επιτροπή

Σχόλια

Τεχνική υποστήριξη, κατασκευή ιστοσελίδας: Charles Bukowski(7SPY), e-mail: spy7ross7@gmail.com