Δευτέρα, 25 Ιουλίου 2016

Αναφορά διεθνών ΜΜΕ στην υποταγή πολιτικών στους Ιλλουμινάτι

Αναφορά διεθνών ΜΜΕ  στην υποταγή πολιτικών στους ΙλλουμινάτιΚαι ξαφνικά γίνεται για την σχέση της καγκελαρίου της Γερμανίας, Ανγκελα Μέρκελ και της νέα «σιδηρά κυρία» της Βρετανίας , Τερέζα Μέι με τους «Ιλλουμινάτι».

 Δημοσιεύματα του βρετανικού Τύπου απεικονίζουν τις δύο κυρίες να κάνουν την ίδια χειρονομία με τα δάκτυλα των χεριών σε σχήμα πυραμίδας.
Μέρκελ και Μέι ανήκουν σε μυστική ομάδα Ευρωπαίων Ιλλουμινάτι; , διερωτώνται πολλά βρετανικά δημοσιεύματα που αναπαράγουν σχετικό άρθρο της «Daily Mail».
Την ώρα που η Γερμανίδα καγκελάριος και η Βρετανή πρωθυπουργός στέκονται σοβαρές σε δημόσιες εμφανίσεις τους , ο φακός τις απαθανατίζει να έχουν ενωμένα τα δάκτυλα των χεριών τους ακριβώς με τον ίδιο τρόπο. Όπως σημειώνει το δημοσίευμα της βρετανικής εφημερίδας "Daily May" , αυτή δεν είναι η πρώτη φορά που κορυφαίος Ευρωπαίος αξιωματούχος κάνει αυτή την χειρονομία.
Εκτός από την Ανγκελα Μέρκελ και την Τερέζα Μέι, και ο Ζαν Κλοντ Γιούνκερ έχει «πιαστεί» από τον φακό να ενώνει τα δάκτυλα των χεριών του σε σχήμα πυραμίδας. Η βρετανική εφημερίδα διερωτάται αν και οι τρεις Ευρωπαίοι αξιωματούχοι ανήκουν σε μυστική ομάδα Ευρωπαίων Ιλλουμινάτι.
«Η πυραμίδα είναι σημαντικό  σύμβολο για τους "Ιλουμινάτι" , ένα σύμβολο που δείχνει την δομή εξουσίας», γράφει η βρετανική εφημερίδα απεικονίζοντας φωτογραφικά στιγμιότυπα όπου η Μέρκελ κάνει τη γνωστή χειρονομία.
 Οι Ιλλουμινάτι αποτελούν την ομάδα με την οποία η Νέα Τάξη της ονομαζόμενης Λευκής Αδελφότητας, διοικεί τον πλανήτη με σοβαρό αντίβαρο της Ρωσία, η οποία δέχεται επιρροή της δεξιόστροφης Παλαιάς Τάξης Πραγμάτων.
Οι πολιτικοί αποτελούν τους πιστούς δούλους της εν λόγω κάστας, η οποία εκφράζεται, μεταξύ άλλων, μέσω πολυεθνικών και οικονομικών οίκων.
                                                                                                                             ΠΗΓΗ

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Σημείωση: Μόνο ένα μέλος αυτού του ιστολογίου μπορεί να αναρτήσει σχόλιο.

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...