Translate

Στα κοράκια της Black Rock εμπιστεύτηκαν τα λεφτά τους οι δύο υπουργοί του ΣΥΡΙΖΑ!

Στα κοράκια των αγορών και τους διεθνείς τοκογλύφους που πίνουν το αίμα των Ελλήνων έχουν εμπιστευτεί τα λεφτουδάκια τους για επενδύσεις τα golden boys του ΣΥΡΙΖΑ. 
Όπως έχουμε γράψει εδώ και καιρό οι βουλευτές του ΣΥΡΙΖΑ, Ευκλείδης Τσακαλώτος και Γιώργος Σταθάκης, έχουν επενδύσει, όπως προκύπτει από τις δηλώσεις πόθεν έσχες, μεγάλα ποσά σε αμοιβαία της Black Rock.


Ειδικότερα στο πόθεν έσχες του, ο Ευκλείδης Τσακαλώτος μόνο στην Black Rock Global Funds είχε αποκτήσει χαρτοφυλάκιο που πλησιάζει τις 300.000 ευρώ και το οποίο εκποίησε προς 380.000 ευρώ!








Μικρότερο χαρτοφυλάκιο σε αμοιβαία κεφάλαια δήλωσε και ο έτερος βουλευτής 


του ΣΥΡΙΖΑ Γιώργος Σταθάκης, ο οποίος είχε επενδύσει 50.000 σε αμοιβαίο της Black Rock και το εκποίησε προς 54.000 ευρώ. 









Έχουμε δηλ. ένα σύνολο 350.000 ευρώ που είχαν επενδύσει οι δύο βουλευτές του οικονομικού επιτελείου του ΣΥΡΙΖΑ....στα κοράκια της Black Rock!

Όσοι είναι μαζί με τον ΣΥΡΙΖΑ αντίθετοι στην εκμετάλλευση χρυσού από την Eldorado Gold στη Χαλκιδική ας δούνε τώρα κι αυτό: 


Η Black Rock την οποία οι βουλευτές του ΣΥΡΙΖΑ στήριξαν με 350.000 ευρώ ήταν το 2013 (περίοδος που κατείχαν τις μετοχές οι βουλευτές σύμφωνα με την δήλωση του πόθεν έσχες τους) ο μεγαλύτερος μέτοχος της Eldorado Gold με 20,44%!

Οι ερευνητές που τόσο καιρό γράφουν για τη black rock θα γράψουν τίποτα για αυτό; 


Ας αφήσουν, λοιπόν, την άθλια προπαγάνδα.
Οι κάτοικοι της Χαλκιδικής δεν είναι μαφιόζοι ή δολοφόνοι, είναι το κομμάτι του ελληνικού λαού που ξεσηκώνεται όπως θα έκανε ο καθένας μας ενάντια στον βιασμό της πατρίδας του.



Η τοκογλυφική BlackRock όμως ελέγχει επίσης τα «κόκκινα» δάνεια των τραπεζών.


Σκοπός τους; Μας το είπε ο πρόεδρος του ΕΒΕΑ κ.Μίχαλος

Funds "κοράκια" θέλουν να αγοράσουν τράπεζες! Τράπεζες-ακίνητα!¨ [...] "Αυτή τη στιγμή προσελκύονται τα κοράκια. Αυτοί θέλουν να αγοράσουν πολύ φτηνά για να δημιουργήσουν υπεραξίες" (Κ. Μίχαλος)


Μιλάμε ότι οι άνθρωποι είναι απίστευτοι. 



Για λόγους κερδοσκοπικούς επενδύουν στους τοκογλύφους που καταστρέφουν συνειδητά έναν λαό... 
Άξιοι συνεχιστές της μεγάλης σχολής του Βουλγαράκη, "Ο,τι είναι νόμιμο είναι και ηθικό", δεν νομίζετε;

Επιμέλεια: logiosermis.net

Σχόλια

Τεχνική υποστήριξη, κατασκευή ιστοσελίδας: Charles Bukowski(7SPY), e-mail: spy7ross7@gmail.com