Translate

Επίσημα ανακοινώνουν την παράδοση της Ευρώπης στο Ισλάμ! vid


Οι ορδές των μουσουλμάνων έχουν κατακλύσει Ελλάδα και Ευρώπη, προκαλώντας ήδη προβλήματα με πολλές φωνές να προειδοποιούν για κίνδυνο χάους. Οι μουσουλμάνοι λαθρο μετανάστες φέρνουν μαζί τους στην Ευρώπη βάρβαρες συνήθειες της θρησκείας τους όπως παιδεραστία, κακοποίηση γυναικών, σεξουαλικές επιθέσεις και πολλά άλλα. 

Αυτό φαίνεται πως δεν ενοχλεί κάποιους, μεταξύ των οποίων και ο νεοταξίτης πρώην ΥΠΟΙΚ, Γιάννης Βαρουφάκης, ο οποίος ετοίμασε νέο ευρωπαϊκό κίνημα, με το οποίο υποστηρίζει πως θα φέρει ριζική αλλαγή στην Ευρώπη
Προς το καλύτερο άραγε ή προς το χειρότερο. 
Πάντως η πρόσφατη επίσημη δήλωση που έκανε μάλλον δεν είναι προς το συμφέρον των χριστιανικών ευρωπαϊκών λαών, καθώς ο κ. Βαρουφάκης ούτε λίγο πολύ ζήτησε από τους πολίτες της ΕΕ να πάρουν απόφαση ότι η «Γηραιά Ήπειρο» θα γεμίσει μουσουλμάνους, κάτι που σύμφωνα με τον ίδιο είναι σωστό να συμβεί. 
Δείτε το videο με την δήλωση και θυμηθείτε αμέσως μετά τι είχε δηλώσει ο Louis Farrakhan, αρχηγός της πολυπληθούς μουσουλμανικής θρησκευτικής οργάνωσης το «Έθνος του Ισλάμ» (NOI), σχετικά με την έλευση στην Ευρώπη «προσφύγων» από ισλαμικές χώρες. 

Σχόλια

Τεχνική υποστήριξη, κατασκευή ιστοσελίδας: Charles Bukowski(7SPY), e-mail: spy7ross7@gmail.com