Translate

Μπους εναντίον Κλίντον το 2016; Το… ονειρικό δίπολο της Νέας Τάξης Πραγμάτων!

Μπους εναντίον Κλίντον το 2016;  Το… ονειρικό δίπολο της Νέας Τάξης Πραγμάτων!
Οι επόμενες προεδρικές εκλογές των ΗΠΑ είναι προγραμματισμένες για το 2016. Ωστόσο, τα καθεστωτικά ΜΜΕ ήδη προετοιμάζουν τους Αμερικανούς, προωθώντας τους εκλεκτούς υποψήφιους της Νέας Τάξης Πραγμάτων.

Την Τρίτη ο Τζεμπ Μπους ανακοίνωσε στο Facebook ότι θα «διερευνήσει ενεργά» μια πιθανή προεδρική εκστρατεία για το 2016.
Ο 61χρονος πρώην κυβερνήτης της Φλόριντα, αποκάλυψε για πρώτη φορά δημοσίως τις προθέσεις του, αν και οι βλέψεις του για την προεδρία είχαν διαφανεί εδώ και καιρό.
Από την άλλη, η Χίλαρι Κλίντον σχεδιάζει την εκστρατεία της για τις προεδρικές εκλογές του 2016 ήδη από την επομένη της εκλογής του Μπαράκ Ομπάμα.
Δυστυχώς, ακόμα και σήμερα υπάρχουν Αμερικανοί που πιστεύουν ότι οι Μπους εκπροσωπούν τους συντηρητικούς. Ακόμα και όταν η Λώρα Μπους δήλωσε δημοσίως ότι τάσσεται υπέρ του δικαιώματος στην έκτρωση και υπέρ του γάμου μεταξύ των ομοφυλοφίλων δεν άλλαξαν γνώμη. Επιμένουν να πιστεύουν ότι οι Μπους είναι οι καλοί συντηρητικοί που πολεμούν τους σατανικούς δημοκρατικούς.
Αντίστοιχα, υπάρχουν επίσης Αμερικανοί που πιστεύουν ότι οι Κλίντον εκπροσωπούν τους φιλειρηνιστές δημοκρατικούς. Παρά την εμπλοκή των Κλίντον σε τόσους πολέμους…
Τώρα λοιπόν που ο Τζεμπ Μπους ανακοίνωσε επισήμως την υποψηφιότητά του για τις εκλογές, το «ιδανικό ζευγάρι» των αντιπάλων- Μπους εναντίον Κλίντον- παρουσιάζεται από τα προπαγανδιστικά μέσα ως «αναπόφευκτο».
Όμως κατά πόσο ανταποκρίνεται αυτό το σενάριο στη βούληση του αμερικανικού λαού;
Οι περισσότεροι φιλελεύθεροι δεν μοιάζουν να συμπαθούν τη Χίλαρι Κλίντον, ενώ αντίστοιχα η πλειοψηφία των συντηρητικών απορρίπτει τον Τζεμπ Μπους.
Παρόλα αυτά, όταν φτάσει η ώρα, οι μεγάλοι «ανώνυμοι» δωρητές θα στηρίξουν τους εκλεκτούς τους και θα τους προσφέρουν τη μέγιστη δυνατή δημοσιότητα, ώστε να εξασφαλίσουν το χρίσμα των κομμάτων τους!
Και έτσι την ημέρα των εκλογών, οι Αμερικανοί θα έχουν να επιλέξουν μεταξύ δύο υποψηφίων που ξεκάθαρα έχουν οριστεί από το κατεστημένο και το δίπολο Μπους-Κλίντον θα συνεχιστεί για 4 ακόμα χρόνια.
Οι δύο οικογένειες -Μπους και Κλίντον- παρουσιάζονται σκόπιμα από τα ΜΜΕ ως εχθροί. Όμως η πραγματικότητα είναι πολύ διαφορετική. Οι δύο οικογένειες διατηρούν μια μακροχρόνια φιλική σχέση, πηγαίνουν μαζί διακοπές , ενώ αστειεύονται μεταξύ τους στα social media.
Όσον αφορά δε στην πολιτική, ελάχιστα είναι εκείνα που πραγματικά τους χωρίζουν. Γι΄αυτό άλλωστε και δεν παίζει κανένα ρόλο το ποιος είναι ο «ένοικος» του Λευκού Οίκου.
Η αλήθεια είναι ότι τόσο οι Μπους όσο και οι Κλίντον προωθούν με αξιοσημείωτη προθυμία και τεράστια πειθαρχία την ατζέντα της παγκοσμιοποίησης, η οποία διαμορφώνεται από την ελίτ της Νέας Τάξης Πραγμάτων.
hellasforce

Σχόλια

Τεχνική υποστήριξη, κατασκευή ιστοσελίδας: Charles Bukowski(7SPY), e-mail: spy7ross7@gmail.com