Translate

Θέλει να μείνει παράλυτη λόγω σπάνιας διαταραχής .... ''κάλο'' στο κεφάλι!

Κάνει τα πάντα. Τρέχει, περπατά κάνει ακόμα και σκι.. ωστόσο αυτό που επιθυμεί είναι να γίνει παράλυτη! (Video)


 Ο λόγος για την 58χρονη Chloe Jennings-White  από το West Bountiful την Γιούτα των ΗΠΑ, η οποία εδώ και αρκετά χρόνια ονειρεύεται να μείνει παράλυτη.
Για να πραγματοποιήσει το όνειρό της μετακινείται μέσα στο σπίτι της σε σε αναπηρικό αμαξίδιο, φορά ειδικά στηρίγματα στα πόδια και επιμένει ότι τα κάτω άκρα της δεν ανήκουν στο σώμα της.
Η 58χρονη πάσχει από μια σπάνια ασθένεια. Έχει Διαταραχή Σωματικής Ταυτότητας και Αρτιότητας (Biid). Σύμφωνα με όσο υποστηρίζει σε μικρή ηλικία είδε τη θεία της να φέρει τραύματα στα πόδια και να χρησιμοποιεί πατερίτσες έπειτα από ατύχημα, αποτύπωσε την εικόνα στο μυαλό της και θεώρησε ότι έτσι έπρεπε να είναι και η ίδια.
Για να επιτύχει το σχέδιο της, μάλιστα, προκάλεσε ατυχήματα με το ποδήλατο ώστε να υποστεί σοβαρό τραυματισμό στα πόδια, δίχως να τα καταφέρει.
Επιδίδεται ακόμα και σε ακραία αθλήματα, όμως, η ειρωνεία είναι ότι η 58χρονη βγαίνει πάντα αλώβητη.
Ένας γιατρός τη διαβεβαίωσε πως μπορεί μέσω επέμβασης να προχωρήσει στην παράλυση των κάτω άκρων της, ωστόσο το κόστος του χειρουργείου είναι απαγορευτικό για την 58χρονη καθώς αγγίζει τις 25.000 δολάρια."Όταν κάνω αυτή την επέμβαση, ξέρω ότι θα είναι η πιο ευτυχισμένη ημέρα της ζωής μου", είπε.
 Kutv.com/πηγη

Σχόλια

Τεχνική υποστήριξη, κατασκευή ιστοσελίδας: Charles Bukowski(7SPY), e-mail: spy7ross7@gmail.com