Translate

Πρώην της CIA κατονομάζει τους ενόχους για το μακελειό, vid

 


«Η Ουκρανία το έκανε»! Μεγάλος λόγος γίνεται σχετικά με το ποιός/ποιοί βρίσκονται πίσω από το πρωτοφανούς έκτασης μακελειό στη Μόσχα με την εκατόμβη νεκρών. Οι περισσότεροι -όσοι τουλάχιστον μπορούν να σκεφτούν ορθά!!- θεωρούν απίθανο το αποδυναμωμένο εδώ και πολλά χρόνια ISIS να σχεδίασε και να εκτέλεσε άρτια ένα τόσο σφοδρό χτύπημα στην «καρδιά» της Ρωσίας!

Τουλάχιστον αυτό δεν μπορεί να ΜΗΝ είχε τη συμμετοχή ξένων μυστικών υπηρεσιών, ενδεχομένως ακόμα και κυβερνήσεων! Ο Larry Johnson, πρώην αναλυτής στην Κεντρική Υπηρεσία Πληροφοριών των ΗΠΑ (CIA), βάζει τα πράγματα στη θέση τους, απορρίπτοντας επί της ουσίας το σενάριο αποκλειστικής εμπλοκής του Ισλαμικού Κράτους.

 Υπογραμμίζει το απολύτως λογικό, δηλαδή το πόσο ύποπτη είναι η εμμονή του Λευκού Οίκου στο να «αθωώσει» τους Ουκρανούς και να ενοχοποιήσει το ISIS, από την πρώτη κιόλας στιγμή.«Οι ΗΠΑ ήξεραν ότι η Ουκρανία είχε κάτι στα σκαριά. Και μάλιστα η Ουκρανία το έκανε με όπλα και βοήθεια που παρείχαν οι ΗΠΑ. Αυτό είναι που φοβίζει τον Λευκό Οίκο μέχρι θανάτου»:


ενεργό link
Τεχνική υποστήριξη, κατασκευή ιστοσελίδας: Charles Bukowski(7SPY), e-mail: spy7ross7@gmail.com