Translate

«Είναι έτοιμα τα στρατόπεδα συγκέντρωσης ανθρώπων»? «Συναγερμός» από τις ΗΠΑ, vid


Έμποροι παιδιών θα είναι τότε τα τσιράκια της χούντας

Συγκλονιστικά όσα μεταδίδονται από τις Ηνωμένες Πολιτείες, κατά τα οποία ετοιμάζονται στρατόπεδα συγκέντρωσης ανθρώπων, την ώρα που επιχειρείται εισβολή αλλοδαπών στα νότια σύνορα, η οποία δημιουργεί κυκλώματα παιδόφιλων!


Όπως μεταδίδεται:

«Όταν γυρίσει ο διακόπτης του απολυταρχισμού, είναι ήδη έτοιμη η υποδομή τώρα για να παρακολουθούν τον κάθε Αμερικανό, μέχρι και στο κάθε του βήμα ουσιαστικά!!!!”

Διαθέτουμε ήδη όλα αυτά τα στρατόπεδα στα οποία μπορούν να βάλουν τους ”υπέρμαχους της λευκής υπεροχής”, τους ”εξτρεμιστές” και όλους τους υπόλοιπους μέσα σ’ αυτά τα στρατόπεδα (συγκέντρωσης) και ουσιαστικά να μας φυλακίσουν εκεί!!!!! Αυτό έχει ήδη γίνει με τους Ιάπωνες…»

Τι ανακάλυψε δημοσιογράφος κατά την εισβολή στα σύνορα των ΗΠΑ:

«Γίνεται πολλή εμπορία (παιδιών) σε πολλά από αυτά τα μέρη!!!! Δεν κατονομάζω  (συγκεκριμένα σπίτια) μέχρι να ‘χουμε περισσότερες αποδείξεις, αλλά αυτό συνέβαινε.

Το σύστημα θα καταρρεύσει!!! Και ξέρετε, το μόνο που θα μείνει στην θέση του είναι το γιγαντιαίο απολυταρχικό κράτος, όταν όλα θα ‘χουν στηθεί κι ετοιμαστεί… Κι αυτά τα άτομα (που διακινούν παιδιά) θα είναι τσιράκια αυτού του κράτους…

Μετά τον Β’ Παγκόσμιο Πόλεμο, φαινόταν απίστευτο που οι περισσότεροι Γερμανοί δε γνώριζαν ότι διέθεταν στρατόπεδα θανάτου!!!!».


ενεργό link

πηγή

Σχόλια

Τεχνική υποστήριξη, κατασκευή ιστοσελίδας: Charles Bukowski(7SPY), e-mail: spy7ross7@gmail.com