Translate

«Επόμενη πανδημία»! Ασθένεια Χ....vid

Ο ανώτερος συνεργάτης του Ινστιτούτου Χούβερ, Dr. Σκοτ ​​Άτλας, συζητά την προειδοποίηση του Παγκόσμιου Οργανισμού Υγείας για την πιθανότητα μιας άλλης… πανδημίας στο αμερικανικό FOXNEWS!

Με βάση αυτή την υποτιθέμενη μελλοντική πανδημία, η οποία είναι βέβαιοι πως θα είναι, όπως λένε, 20 φορές πιο θανατηφόρα χωρίς να την ξέρουν, θέλουν  να έχουν μέχρι τον Μάιο του 2024 υπογεγραμμένη από όλες τις χώρες την Συμφωνία για την Πανδημία, η οποία, κατά πολλούς, θα επιφέρει ακαριαία, όταν δοθεί η κατάλληλη εντολή, υγειονομική χούντα παντού και ταυτόχρονα!

Όπως δήλωσε ο Dr Atlas:

«Ο Π.Ο.Υ έχει καταρρακώσει την εμπιστοσύνη στις δημόσιες υγειονομικές υπηρεσίες μαζί με το CDC και με τους ηγέτες μας, παρεμπιπτόντως.

Γιατί; Επειδή εξέδωσαν υποχρεωτικότητες βασισμένες στην ΄΄επιστήμη΄΄, εξέδωσαν αλλοπρόσαλλες κατευθυντήριες οδηγίες, δεν είχαν καθόλου διαφάνεια όταν είχε σημασία, όταν ο κόσμος φοβόταν.

Η Συμφωνία για την Πανδημία αποτελεί πρόβλημα επειδή πρώτον, παρακάμπτει το Κογκρέσο (σ.σ. Και φυσικά όλα τα Κοινοβούλια των χωρών που θα την υπογράψουν), συνεπώς δεν υπάρχει καμία έγκριση, και είναι (δεύτερον) νομικά δεσμευτική…

Και το πρόβλημα δεν είναι απλώς οι αναφορές στην ισότητα και σε άλλα κοινωνικά πράγματα πάνω από καμιά δεκαριά φορές,  (αλλά ότι) καθορίζει την υγειονομική επείγουσα κατάσταση στην χώρα σας.

Και αυτή είναι η πύλη για κάθε είδους υποχρεωτικότητες σαν αυτές που υποστήκαμε… Ρυθμίζει επίσης την πνευματική ιδιοκτησία, απαιτεί κατανομή, επηρεάζει την τιμολόγηση των αγαθών. Κανένα κυρίαρχο κράτος δεν θα ‘θελε να το κάνει αυτό!!!!».

Σύμφωνα με τον ΠΟΥ, η νόσος Χ θα μπορούσε να προκληθεί από ένα παθογόνο το οποίο επί του παρόντος δεν είναι γνωστό ότι προκαλεί ασθένεια, οι επιστήμονες λένε ότι θα μπορούσε να είναι 20 φορές πιο θανατηφόρα από τον COVID-19

ενεργό link
Τεχνική υποστήριξη, κατασκευή ιστοσελίδας: Charles Bukowski(7SPY), e-mail: spy7ross7@gmail.com