Μετάβαση στο κύριο περιεχόμενο

Translate

Η κάθοδος στην terra - τελευταία ενημέρωση...matrix ή αλλιώς Πεδίο.


Τώρα είναι καιρός να δώσουμε περισσότερες πληροφορίες σχετικά με τις τρέχουσες εξελίξεις στα συμπαντικά ολογραφικά του 6ο σύμπαντος παρασκήνια.

Αφού η Πηγή άρχισε να καθαρίζει την υποκβαντική ανωμαλία απευθείας στις αρχές του περασμένου Δεκεμβρίου, οι 6οΣκοτεινές δυνάμεις τρόμαξαν εντελώς, επειδή ένιωσαν στριμωγμένες και παγιδευμένες.

Μερικά μέλη του δικτύου των Ινδών Illuminati έχουν ενεργοποιήσει αρχαίους jumprooms που βρίσκονταν σε υπόγειες σήραγγες κάτω από κάποιους ινδουιστικούς ναούς στην Ινδία. 

Μερικά από αυτά τα jumprooms ήταν ανενεργά για αιώνες, μερικές φορές ακόμη και για χιλιετίες. Μέσω αυτών των jumprooms, έχουν τηλεμεταφέρει περίπου 300 εκατομμύρια ερπετά όντα από το αιθερικό επίπεδο σε ανθρωποειδή φυσικά σώματα και προσπάθησαν να ξανασυλλάβουν το ηλιακό σύστημα τηλεμεταφέροντας αυτά τα Reptoids μέσω του αρχαίου δικτύου jumproom που εκτείνεται στο ηλιακό σύστημα και ήταν ανενεργό για αιώνες επίσης. Κατάφεραν ακόμη και να διεισδύσουν σε ορισμένες βάσεις των δυνάμεων του 7οΦωτός στον Πλανήτη Χ, οι οποίες ανακαταλήφθηκαν γρήγορα από τις Ελαφρές Δυνάμεις με βαριές απώλειες και στις δύο πλευρές.

Αυτή η προσπάθεια των σκοτεινών δυνάμεων να ανακαταλάβουν το ηλιακό σύστημα απωθήθηκε, η παλίρροια άρχισε να αλλάζει μετά από βαριές μάχες σε διάφορες βάσεις σε απομακρυσμένους αστεροειδείς μέσα και πέρα ​​από τη ζώνη Kuiper στις αρχές Ιανουαρίου, και το ηλιακό σύστημα αναμένεται να είναι εντελώς απαλλαγμένο από αυτό σκοτάδι σε λίγο καιρό.

Αυτό το ινδικό δίκτυο Illuminati έχει επίσης τηλεμεταφέρει πολλά από αυτά τα Reptoids μέσω του αρχαίου δικτύου jumproom κάτω από την επιφάνεια του πλανήτη και το συγχώνευσε με το αρχαίο σκοτεινό δίκτυο του Atlantean που υπάρχει κάτω από την Αφρική. Αυτά τα σκοτεινά υπόγεια δίκτυα εκκαθαρίζονται επίσης από τιςδυνάμεις των 7οσυμπαντικών!.

Από τα 300 εκατομμύρια Reptoids, πολλά έχουν ήδη εκκαθαριστεί και τώρα μόνο λίγο πάνω από 100 εκατομμύρια παραμένουν ακόμα, η συντριπτική τους πλειονότητα σε βάσεις αστεροειδών στη ζώνη Kuiper, αρκετά από αυτά στη Γη υπόγεια και λίγα από αυτά στην επιφάνεια.

Το δίκτυο των Ινδών Illuminati δημιουργήθηκε κατά την εισβολή του Kurgan Archon πριν από περίπου 5.000 χρόνια, όταν ένας κλάδος των Kurgan εισέβαλε στην κοιλάδα του Indus και σχημάτισε βεδικό πατριαρχικό πολιτισμό στην Ινδία με αυστηρό σύστημα καστών. Ήταν αυτοί που έφεραν την πίστη στον προγραμματισμό του μυαλού στο κάρμα. Τα απομεινάρια αυτού του δικτύου επικρατούν κυρίως στο Ρατζαστάν και στο Γκουτζαράτ.

Το δίκτυο των Αφρικανικών Ιλλουμινάτι σχηματίστηκε πριν από 14.000 χρόνια στην τελευταία πολική μετατόπιση στην ύστερη περίοδο της Ατλαντίδας. Όταν ο ισημερινός μετατοπίστηκε στην τρέχουσα θέση του, οι Σκοτεινές δυνάμεις έχτισαν ένα δίκτυο σκοτεινών ναών κατά μήκος του τρέχοντος ισημερινού, εξοπλισμένους με χώρους άλματος μέσω των οποίων οι ερπετοειδείς οντότητες μπορούσαν να ενσαρκωθούν σε ανθρωποειδή κλωνοποιημένα σώματα. Αυτός είναι ο αριθμός των Ρεπτοειδών που εισήλθαν στον πληθυσμό της ανθρώπινης επιφάνειας από τα τέλη της Ατλαντίδας και σχημάτισαν το δικό τους δίκτυο υπό τον έλεγχο μερικών οικογενειών μαύρων ευγενών. Αυτό το δίκτυο εξακολουθεί να είναι αρκετά ισχυρό στην υποσαχάρια Αφρική, ειδικά στο Καμερούν, την Γκαμπόν και το Κονγκό, στη Νότια Αμερική στη Βενεζουέλα, την Κολομβία, τον Ισημερινό και τη Βραζιλία, στην Κεντρική Αμερική στη Νικαράγουα, την Ονδούρα και τη Γουατεμάλα και στην Ινδία στη Σρι Λάνκα, την Κεράλα και τα Ταμίλ Nadu.



Και τα δύο αυτά δίκτυα βρίσκονται υπό τον έλεγχο της οικογένειας Pallavicini, η οποία ελέγχει επίσης τη συμμαχία BRICS μέσω των μυστικών διασυνδέσεών τους στο Ισραήλ. Τόσο το ινδικό όσο και το αφρικανικό δίκτυο Illuminati βρίσκονται τώρα σε έντονη διαδικασία τελικής απομάκρυνσης. Τα σημάδια αυτού του καθαρισμού είναι παντού:

https://www.timesofisrael.com/liveblog_entry/israeli-officials-said-in-talks-with-congo-others-on-taking-in-gaza-emigrants/

https://www.dailymail.co.uk/news/article-12942605/Inside-secret-tunnel-built-extremist-Jewish-students-linking-historic-cleansing-bath-Brooklyn-synagogue-discovered-homeowner-heard- suspicious-noises-night.html

Η οικογένεια Ορσίνι ελέγχει το δίκτυο Western Illuminati, τη συμμαχία του ΝΑΤΟ και τα βιοεργαστήρια. Υπάρχει κάποια σημαντική πληροφορία για το δίκτυο Western Illuminati που πρέπει να παραμείνει καλυμμένο προς το παρόν.

Ως αποτέλεσμα της εκκαθάρισης από όλο αυτό το σκοτάδι, ο Γαλαξιακός κεντρικός Ήλιος αυξάνει τη δραστηριότητά του.

Πρώτα, ενεργοποίησε τον Ήλιο μας την παραμονή της Πρωτοχρονιάς και πυροδότησε μια ηλιακή έκλαμψη X5:

https://www.livescience.com/space/the-sun/monstrous-x5-solar-flare-launched-on-new-years-eve-could-bring-auroras-to-earth-tonight

https://www.newsweek.com/solar-flare-radio-blackout-space-weather-1857855

Δεύτερον, ενεργοποίησε πλήρως τον Γαλαξιακό Κεντρικό αγώνα για να ξεκινήσει η ενεργειακή διαδικασία της τελικής απελευθέρωσης του ενεργειακού δικτύου της Γης. 

 


 

Στις αρχές Ιανουαρίου, ο αγώνας Galactic Central έχει ενεργοποιήσει όλους τους κρυμμένους κρυστάλλους του Atlantean, συμπεριλαμβανομένου του κρύσταλλου Astar ύψους 30 ποδιών που βρίσκεται κάτω από τον πυθμένα της θάλασσας κοντά στις Βερμούδες:

https://www.moyracaldecott.co.uk/wdp/atlantis-the-crystal-in-the-bermuda-triangle/

Αυτοί οι κρύσταλλοι του Ατλάντιου συνδέονται τώρα με τα πλέγματα Cintamani και Galactic Cintamani και τα ενδυναμώνουν.

Το Galactic Central Race έχει επίσης ενεργοποιήσει αδρανή διαστημόπλοια από την περίοδο της Ατλάντειας, τα οποία είναι θαμμένα κάτω από το σύμπλεγμα της Γκίζας, κάτω από τη ζούγκλα του Αμαζονίου, στην Ανταρκτική και σε άλλες τοποθεσίες. Αυτά τα διαστημόπλοια συνδέονται τώρα με το πλανητικό ενεργειακό δίκτυο και το συνδέουν με ενδιάμεσους διαστημικούς σταθμούς που έχει κατασκευάσει η Γαλαξιακή Κεντρική φυλή στους αρχαίους χρόνους και οι οποίοι εκτείνονται σε όλο το ηλιακό σύστημα.

Έχουν επίσης επανενεργοποιήσει την τοποθεσία του φαραγγιού Chaco:

https://jamesmahu.com/wingmakers-com/about/ancient-arrow-site/

 


 

Ως αποτέλεσμα όλων αυτών των ενδυναμώσεων, οι 7οσυμπαντικοί μπόρεσαν να αυξήσουν τον όγκο της τεχνολογίας Mjolnir στο 10-12%.

Η Cabal είναι σε βαθύ φόβο. Αυτός είναι ο λόγος που έχουν σχέδια να επαναφέρουν το σύστημα μέσω μιας παγκόσμιας κυβερνοεπίθεσης:

https://alt-market.us/obamas-weird-new-movie-and-americas-extreme-vulnerability-to-cyber-attack/

και να επιβιώσουν από το Reset..... στις αποθήκες τους:

https://modernity.news/2024/01/09/mega-rich-are-forcing-out-millionaires-on-billionaires-bunker-island/

Το 2024 θα είναι το έτος κλειδί για τις Ηνωμένες Πολιτείες που θα επηρεάσουν την πλανητική κατάσταση, με την ολική έκλειψη Ηλίου να έρχεται στις 8 Απριλίου και τις εκλογές στις 5 Νοεμβρίου Η εκκαθάριση των δικτύων Illuminati της Ινδίας και της Αφρικής προχωρά με πλήρη ταχύτητα. Όλες οι βάσεις τους σε όλο το Ηλιακό Σύστημα εκκαθαρίστηκαν πριν από λίγες ημέρες και όταν οι Αλντεμπαράν απομάκρυναν τα τελευταία τους πλοία στην τροχιά της Χαμηλής Γης, αυτό τέθηκε υπόψη των κυβερνήσεων της επιφάνειας:

https://halturnerradioshow.com/index.php/en/news-page/world/russia-launch-on-feb-9-causes-us-national-security-threat-today

Και όχι, δεν ήταν οι Ρώσοι:

https://halturnerradioshow.com/index.php/en/news-page/world/russia-denies-space-based-weaponry-claim-says-trick-to-get-ukraine-funding

Από τα δίκτυα των ινδικών και των αφρικανικών Illuminati, μόνο περίπου 50.000 μέλη στις σήραγγες κάτω από τους ναούς στην Ινδία και περίπου 70.000 μέλη στα μη εργαστήρια σήραγγας κάτω από την Υποσαχάρια Αφρική παραμένουν ακόμη. Σε λίγες εβδομάδες αναμένεται να εκκαθαριστούν και αυτά.

Το κύριο πρόβλημα εκτός του επιφανειακού δικτύου Illuminati είναι ένα απομεινάρι του συγκροτήματος Illuminati Breakaway (IBC) που ξέφυγε από τη διαδικασία εκκαθάρισης μεταξύ 2018 και 2020 και παρέμεινε ανενεργό μέχρι τώρα:

http://2012portal.blogspot.com/2018/01/operation-mjolnir.html

Στις 8 Φεβρουαρίου , η οικογένεια Ορσίνι έχει ενεργοποιήσει το IBC για να αποτρέψει το κίνημα της Αντίστασης να ξεκινήσει τις επιφανειακές επιχειρήσεις.

Το πρώτο πράγμα που έκαναν ήταν να ενεργοποιήσουν ένα μέρος των φυσικών βιοτσιπ που διέφευγαν από την ανίχνευση των δυνάμεων του Φωτός και ήταν ανενεργά μέχρι τώρα. Αυτό το μέρος των βιοτσίπ είναι ένας εφεδρικός επεξεργαστής που μπορεί να στέλνει τροφοδοσία ήχου βίντεο από τα σήματα της σύναψης του εγκεφάλου μέσω του δικτύου πύργων κινητής τηλεφωνίας στο κύριο κέντρο επεξεργασίας που, σύμφωνα με πηγές, βρίσκεται σε μια υπόγεια εγκατάσταση κοντά στα σύνορα της Γουινέας και Σιέρρα Λεόνε. Αν και αυτή η δραστηριότητα βιοτσιπ είναι αδύναμη, αντιπροσωπεύει ένα πρόσθετο στρώμα ελέγχου στον πληθυσμό της επιφάνειας και διαταράσσει μέτρια τα σχέδια της Αντίστασης για τις επιφανειακές επιχειρήσεις. Οι δυνάμεις του Φωτός θα χρησιμοποιήσουν τις τεχνολογίες τους για να απενεργοποιήσουν αυτό το μέρος των φυσικών βιοτσιπ σχετικά σύντομα.

Το IBC έχει επί του παρόντος περίπου 18 εκατομμύρια μέλη κυρίως Ερπετοειδή και Δράκο σε ανθρωποειδή σώματα στο φυσικό επίπεδο, διάσπαρτα σε βάσεις στο Ηλιακό σύστημα, κυρίως στην Terra και στην ζώνη Kuiper,  με μια μικρή βάση ακόμη και στον Άρη. Αυτές οι βάσεις συνδέονται με ένα δίκτυο jumprooms. Όλα αυτά θα ξεκαθαρίσουν επίσης σχετικά σύντομα.

Στο φυσικό επίπεδο, το κύριο οχυρό του IBC είναι ένα δίκτυο υπόγειων σηράγγων στη Δυτική Αφρική, ειδικά στο νότιο τμήμα της Σενεγάλης, στη Γκάμπια, τη Γουινέα, τη Σιέρα Λεόνε, τη Λιβερία, την Ακτή Ελεφαντοστού, τη Γκάνα, το Τόγκο, το Μπενίν και τη δυτική Νιγηρία . Αυτό το δίκτυο αποτελείται από περίπου 100.000 Ερπετοειδείς και Δράκους σε ανθρωποειδή σώματα. Μερικά από αυτά βγαίνουν στην επιφάνεια και στη συνέχεια διεισδύουν στην Ευρώπη μέσω της νότιας Ιταλίας παριστάνοντας τους μετανάστες.

Ένα άλλο μικρότερο οχυρό βρίσκεται σε ένα δίκτυο σήραγγας κάτω από την Κολομβία και τη βορειοδυτική Βραζιλία, με περίπου 15.000 Ερπετοειδείς και Δράκους σε ανθρωποειδή σώματα. Μερικά από αυτά βγαίνουν στην επιφάνεια και στη συνέχεια διακινούνται ως μετανάστες στις ΗΠΑ μέσω του Darien Gap:

https://www.zerohedge.com/political/rapes-robberies-shootout-darien-gap-bidens-border-crisis-spreads-chaos

https://www.hrw.org/news/2023/10/10/how-treacherous-darien-gap-became-migration-crossroads-americas

Και τα δύο φυσικά υπόγεια οχυρά του IBC συνδέονται με βάσεις του Ηλιακού συστήματος με jumprooms, αναπληρώνοντας συνεχώς την προσφορά των Dracos και Reptilians και στις δύο τοποθεσίες.

Το προπύργιο του IBC της Δυτικής Αφρικής συνδέεται επίσης με το δίκτυο μυστικών βιοεργαστηρίων στην Αφρική, όλα υπό τον έλεγχο της οικογένειας Ορσίνι:

https://www.nyamile.com/news/investigative-american-bio-labs-in-africa-do-they-really-exist/

https://tammy.ai/summaries/health/global-health-concerns/us-secret-biolabs-in-africa

https://www.aa.com.tr/en/europe/russia-claims-us-moved-part-of-biological-projects-to-africa/3039185

Η Γουινέα και η Γουινέα Μπισάου είναι το κέντρο μιας πύλης σκοτεινής δίνης ερπετών που καταστέλλει την ενέργεια της Θεάς. Αυτό οδηγεί στις φρικτές συνθήκες διαβίωσης για τις γυναίκες σε αυτήν την περιοχή:

https://en.wikipedia.org/wiki/Guinea

https://www.unfpa.org/news/women-guinea-bissau-speak-out-against-female-genital-mutilation-%E2%80%9Ci%E2%80%99m-lucky-be-alive%E2 %80%9D

Ολόκληρη η περιοχή της Δυτικής Αφρικής που είναι τώρα η τοποθεσία του υπόγειου συγκροτήματος IBC συμμετείχε στο υπερατλαντικό δουλεμπόριο για αιώνες, και αυτό οδήγησε σε φρικτές ενεργειακές συνθήκες σε αυτήν την περιοχή:

https://en.wik ipedia.o r g/wik i/Atlantic_slave_trade

Η προσπάθεια των 6οσκοτεινών δυνάμεων να ανακαταλάβουν το ηλιακό σύστημα απωθήθηκε, η παλίρροια άρχισε να αλλάζει μετά από βαριές μάχες σε διάφορες βάσεις σε απομακρυσμένους αστεροειδείς μέσα και πέρα ​​από τη ζώνη Kuiper στις αρχές Ιανουαρίου, και το ηλιακό σύστημα αναμένεται να είναι εντελώς απαλλαγμένο από αυτό σκοτάδι σε λίγο καιρό.

Αυτό το ινδικό δίκτυο Illuminati έχει επίσης τηλεμεταφέρει πολλά από αυτά τα Reptoids μέσω του αρχαίου δικτύου jumproom κάτω από την επιφάνεια του πλανήτη και το συγχώνευσε με το αρχαίο σκοτεινό δίκτυο του Atlantean που υπάρχει κάτω από την Αφρική. Αυτά τα σκοτεινά υπόγεια δίκτυα εκκαθαρίζονται επίσης.

Από τα 300 εκατομμύρια Reptoids, πολλά έχουν ήδη εκκαθαριστεί και τώρα μόνο λίγο πάνω από 100 εκατομμύρια παραμένουν ακόμα, η συντριπτική τους πλειονότητα σε βάσεις αστεροειδών στη ζώνη Kuiper, αρκετά από αυτά στη Γη υπόγεια και πολύ λίγα από αυτά στην επιφάνεια.

Το δίκτυο των Ινδών Illuminati δημιουργήθηκε κατά την εισβολή του Kurgan Archon πριν από περίπου 5000 χρόνια, όταν ένας κλάδος των Kurgan εισέβαλε στην κοιλάδα του Indus και σχημάτισε βεδικό πατριαρχικό πολιτισμό στην Ινδία με αυστηρό σύστημα καστών. Ήταν αυτοί που έφεραν την πίστη στον προγραμματισμό του μυαλού στο κάρμα. Τα απομεινάρια αυτού του δικτύου επικρατούν κυρίως στο Ρατζαστάν και στο Γκουτζαράτ.

Το δίκτυο των Αφρικανικών Ιλλουμινάτι σχηματίστηκε πριν από 14.000 χρόνια στην τελευταία πολική μετατόπιση στην ύστερη περίοδο της Ατλαντίδας. Όταν ο ισημερινός μετατοπίστηκε στην τρέχουσα θέση του, οι Σκοτεινές δυνάμεις έχτισαν ένα δίκτυο σκοτεινών ναών κατά μήκος του τρέχοντος ισημερινού, εξοπλισμένους με χώρους άλματος μέσω των οποίων οι ερπετοειδείς οντότητες μπορούσαν να ενσαρκωθούν σε ανθρωποειδή κλωνοποιημένα σώματα. Αυτός είναι ο αριθμός των 6οΡεπτοειδών που εισήλθαν στον πληθυσμό της ανθρώπινης επιφάνειας από τα τέλη της Ατλαντίδας και σχημάτισαν το δικό τους δίκτυο υπό τον έλεγχο μερικών οικογενειών μαύρων ευγενών. Αυτό το δίκτυο εξακολουθεί να είναι αρκετά ισχυρό στην υποσαχάρια Αφρική, ειδικά στο Καμερούν, την Γκαμπόν και το Κονγκό, στη Νότια Αμερική στη Βενεζουέλα, την Κολομβία, τον Ισημερινό και τη Βραζιλία, στην Κεντρική Αμερική στη Νικαράγουα, την Ονδούρα και τη Γουατεμάλα και στην Ινδία στη Σρι Λάνκα, την Κεράλα και τα Ταμίλ Nadu.

Και τα δύο αυτά δίκτυα βρίσκονται υπό τον έλεγχο της οικογένειας Pallavicini, η οποία ελέγχει επίσης τη συμμαχία BRICS μέσω των μυστικών διασυνδέσεών τους στο Ισραήλ. Τόσο το ινδικό όσο και το αφρικανικό δίκτυο Illuminati βρίσκονται τώρα σε έντονη διαδικασία τελικής απομάκρυνσης. Τα σημάδια αυτού του καθαρισμού είναι παντού:

https://www.timesofisrael.com/liveblog_entry/israeli-officials-said-in-talks-with-congo-others-on-taking-in-gaza-emigrants/

https://www.dailymail.co.uk/news/article-12942605/Inside-secret-tunnel-built-extremist-Jewish-students-linking-historic-cleansing-bath-Brooklyn-synagogue-discovered-homeowner-heard- suspicious-noises-night.html

Η οικογένεια Ορσίνι ελέγχει το δίκτυο Western Illuminati, τη συμμαχία του ΝΑΤΟ και τα βιοεργαστήρια. Υπάρχει κάποια σημαντική πληροφορία για το δίκτυο Western Illuminati που πρέπει να παραμείνει καλυμμένο προς το παρόν.

Ως αποτέλεσμα της εκκαθάρισης από όλο αυτό το σκοτάδι, ο Γαλαξιακός κεντρικός Ήλιος αυξάνει τη δραστηριότητά του.

Η εκκαθάριση των δικτύων Illuminati της Ινδίας και της Αφρικής από τις 7οσυμπαντικές ομάδες προχωρά με πλήρη ταχύτητα. Όλες οι βάσεις τους σε όλο το Ηλιακό Σύστημα εκκαθαρίστηκαν πριν από λίγες ημέρες και όταν οι Αλντεμπαράν απομάκρυναν τα τελευταία τους αστρόπλοία στην τροχιά της Χαμηλής Γης.

Καθαρίζοντας την επιφάνεια, οι Δυνάμεις του Φωτός έχουν συναντήσει δύο αρχαία δίκτυα Illuminati, που ελέγχονται από τους Μαύρους ευγενείς και αποτελούνται κυρίως από οντότητες Δράκου και Ερπετών σε ανθρώπινα σώματα. Αυτά τα δύο δίκτυα είναι άγκυρες για το τεράστιο μέρος της πρωτογενούς ανωμαλίας που εξακολουθεί να εκτείνεται σε όλο το ηλιακό σύστημα μέχρι την ηλιόπαυση:

https://www.sciencealert.com/distant-objects-show-solar-system-extends-further-than-we-knew

Το πρώτο από αυτά τα δίκτυα βρίσκεται στην Ινδία και εδραίωσε σταθερά τον έλεγχο στην ινδική υποήπειρο αφού ο Δράκος νίκησε τους Aldebarans σε έναν πυρηνικό πόλεμο στην περιοχή του σημερινού Rajasthan πριν από περίπου 5000 χρόνια. Από τότε, το δίκτυο των Ινδών Illuminati ελέγχει την Ινδία μέσω του σκοτεινού δικτύου ιεροσύνης και εξακολουθεί να είναι η βαθιά δύναμη ελέγχου πίσω από την ινδική πολιτική, που προέρχεται από ορισμένες οικογένειες αριστοκρατών Μαύρων Ινδών.

Αυτό το δίκτυο εκκαθαρίζεται ήδη, με το Κίνημα Αντίστασης και άλλες ειδικές δυνάμεις να βγαίνουν στην επιφάνεια από την Πατάλα:

https://en.wikipedia.org/wiki/Patala

Το δεύτερο δίκτυο υπάρχει στην υποσαχάρια Αφρική και είναι ακόμη παλαιότερο, με καταγωγή από την Ατλαντίδα. Η κύρια άγκυρα αυτού του δικτύου κοντά στη λίμνη Kivu. Η εκκαθάριση αυτού του δικτύου θα ξεκινήσει αφού το ινδικό δίκτυο σχεδόν ολοκληρωθεί.

Οι 7οσυμπαντικοί ζητούν από τους Παρατηρητές να αρχίσουν να δημιουργούν πλέγματα  γύρω από μεγάλες πόλεις  για να πέσει το ΠΕΔΊΟ σε αυτές τις πόλεις, να βελτιώσουν την ποιότητα ζωής των κατοίκων τους και να βοηθήσουν στον καθαρισμό του αέρα, ο οποίος σε ορισμένες τοποθεσίες είναι τόσο μολυσμένος που είναι επικίνδυνο για την υγεία. Οι άνθρωποι που ενεργοποίησαν το πλέγμα  σε πόλεις  παρατήρησαν σημαντική βελτίωση της ποιότητας ζωής και της ποιότητας του αέρα σε αυτές τις πόλεις. ....

Οι Ελάνιοι κατασκευάζουν ήδη μια στρατιωτική βάση μέσα στον κρατήρα Tsiolkovskiy στην σκοτεινή πλευρά της Σελήνης από όπου θα ξεκινήσουν σύντομα περαιτέρω επιχειρήσεις προς την επιφάνεια του πλανήτη Γη:

https://en.wikipedia.org/wiki/Tsiolkovskiy_(crater)

Οι Ελάνιοι συνεργάζονται ιδιαίτερα με Ανδρομέδιους, αλλά και με Σείριους, Πλειάδειους και Αρκτούριους σε αυτή τη μεγάλη επιχείρηση. Επίσης βοηθούν πολλά μέλη των πρώην Μυστικών Διαστημικών Προγραμμάτων που έχουν αποδεχτεί το Φως και τώρα συνεργάζονται με τη 7οσυμπαντική Γαλαξιακή Συνομοσπονδία.

Τέλος, η Πηγή έχει αρχίσει να αφαιρεί απευθείας το Πρωτεύον Lurker που δημιουργήθηκε στην ''αρχή του χρόνου'' όταν η Πηγή πρόβαλλε μια σπίθα από μόνη της στην κύρια ανωμαλία. Η Πηγή τώρα ξεμπλέκει κβαντικά το σύμπαν από το Lurker. Όταν μια κρίσιμη μάζα του Lurker θα φύγει, η Πηγή θα αρχίσει να την ξεμπλέκει απευθείας από την επιφανειακή ανθρωπότητα και όταν αυτή η απεμπλοκή φτάσει σε μια ορισμένη κρίσιμη μάζα, το Γεγονός μπορεί να συμβεί.

...ΣΥΝΕΧΊΖΕΤΑΙ...... 

Το κλειδί στο 6οσύμπαν είναι ηTerra.  - Όταν οι 7οσυμπαντικές δυνάμεις επικρατήσουν στην Terra, όλο το ''Πεδίο'' των Δρακονιανών δυνάμεων θα καταρρεύσει!!



ενεργό link
Τεχνική υποστήριξη, κατασκευή ιστοσελίδας: Charles Bukowski(7SPY), e-mail: spy7ross7@gmail.com