Translate

5G Ομιλία του Δρ. Χρήστου Γεωργίου για την επικινδυνότητα του 5G(5η γενεά ασυρμάτων δικτύων)vids

 

Κορυφαίος Επιστήμονας και εξωτερικός συνεργάτης της NASA, Δρ. Χρήστος Γεωργίου και ειδικός στα θέματα ηλεκρομαγνητισμού απο το Πανεπιστήμιο Πατρών.

Η έρευνα γίνεται σε συνεργασία με τον αστρογεωφυσικό Christopher McKay (NASA Ames Research Center, Space Science and Astrobiology Division, SST, Moffett Field, California, USA), τον γεωμικροβιολόγο Henry Sun (Desert Research Institute, Las Vegas, Nevada, USA), και τον καθηγητή Βιοχημείας Dave Deamer (Departments of Biomolecular Engineering, and Chemistry and Biochemistry, University of California, at Davis/Santa Cruz).

Μας μίλησε για τα βέλτιστα κατώτατα όρια έκθεσης, γιατί το προτεινόμενο μοντέλο 5g αποτελεί απειλή για την βιολογία του ανθρώπου. Μίλησε για τα οικονομικά συμφέροντα και τις πολιτικές τους προεκτάσεις και γιατί αναγκάζονται οι επιστήμονες να ασχοληθούν και με αυτό καθώς παρεμποδίζουν τις φωνές επιστημόνων. Γιατί το ICNIRP είναι κατεξοχήν όργανο εξυπηρέτησης οικονομικών συμφερόντων παρά υγείας και για αυτό τον λόγο χώρες έχουν επιλέξει να έχουν 100 φορές πιο χαμηλά όρια έκθεσης από τον ICNIRP.

  

ΕΛΛΗΝΕΣ ΕΠΙΣΤΗΜΟΝΕΣ ΜΑΣ ΠΡΟΕΙΔΟΠΟΙΟΥΝ ΓΙΑ ΤΙΣ ΚΕΡΑΙΕΣ "5G". ΔΕΙΤΕ ΤΟ ΡΕΠΟΡΤΑΖ

                    emfcyprus.com
Τεχνική υποστήριξη, κατασκευή ιστοσελίδας: Charles Bukowski(7SPY), e-mail: spy7ross7@gmail.com