Translate

MICCA, Η Απελευθέρωση του Πλανήτη της,,μία παρόμοια με τη Γη ιστορία...

 


- Υπάρχουν πολλές ιστορίες των Ομάδων ΕΤ που έρχονται στο ηλιακό μας σύστημα για να αφαιρέσουν την Ομάδα Orion😈 και να απελευθερώσουν τον πολιτισμό μας. Αυτές οι ιστορίες κάποια στιγμή θα πρέπει να αποδώσουν καρπούς.
MICCA, Η Απελευθέρωση του Πλανήτη της,,μία παρόμοια με τη Γη ιστορία...

& η Σωτήρος Παγίδα!! Παραλίγο Να Συνέλθουν
Τι συμβαίνει τον Δεκέμβριο όταν το Sol System εξακολουθεί να μην απελευθερώνεται και τίποτα δεν έχει αλλάξει; Με εκπλήσσει, όπως έχω πει ξανά και ξανά, όσο κι αν προετοίμασα τη συνείδηση του γεγονότος ότι είναι το χάλι μας να καθαρίσουμε και ότι είχαμε ξεγελαστεί για να πιστεύουμε ιστορίες σωτηρίας από αγγελικές φυλές που κάνουν το έργο για εμάς ...

H Micca και οι δικοί της, πέρασαν το ίδιο πράγμα. Είχαν ηγέτες και προφήτες που τους έπεισαν να πιστέψουν ότι τα κακά πνεύματα, οι δαίμονες και οι ET που χειραγωγήσαν την ανάπτυξη του πολιτισμού τους επρόκειτο να εξαλειφθούν από μια ομοσπονδία αγγελικών ΕΤ που θα τους έφερναν την ελευθερία που επιθυμούσαν ...
Η Micca και οι δικοί του κάθονταν πίσω και περίμεναν, και περίμεναν και μετά περίμεναν ακόμα. Αυτός ο πολιτισμός είχε εξαρτηθεί από αιώνες μέσω θρησκειών για να πιστέψει ότι ένας σωτήρας θα μπορούσε κάποτε να απελευθερώσει τον πλανήτη τους. Η Micca και οι άνθρωποί του έχασαν σχεδόν 200 χρόνια περιμένοντας τον σωτήρα να έρθει και σε εκείνη τη στιγμή η τεχνολογία τους συνέχισε να προχωρά και τελικά, οι δυνάμεις που είναι στο πλανήτη του ,ανακοίνωσαν την απελευθέρωση των τεχνολογιών που αλλάζουν τη ζωή.
Τελικά, οι εξουσίες που ανακοινώνονται ότι απελευθερώνουν εκπληκτικές νέες τεχνολογίες που θα άλλαζαν τους πολιτισμούς τους προς το καλύτερο. Είπαν στους ανθρώπους ότι μια ομοσπονδία θετικών ET ' s είχε απελευθερώσει το ηλιακό τους σύστημα από τους Ψηλούς Γκρίζους, τους Ρεπτίλιους και τους Εντομοειδείς (Γνωστοί ως Ομάδα Orion)😈 και τώρα έδινε στον πολιτισμό τους δώρα προηγμένης τεχνολογίας. Οι άνθρωποι εκεί, εισήχθησαν στην ελεύθερη ενέργεια, αντιβαρυτική βιοτεχνία και μια εκδοχή του διαδικτύου που ήταν εκατομμύρια φορές πιο γρήγορα από οτιδήποτε έχουμε βιώσει.
Μέσα σε λίγα χρόνια, το 30 % του πληθυσμού τους είχε δεχτεί τσιπς και νανίτες στα σώματα τους, για να ελέγχουν αυτή τη νέα τεχνολογία!! Αυτό το 30 % των τσιπαρισμένων ανθρώπων στον πληθυσμό της Micca άρχισε να δίνει εντολή να έχουν όλοι αυτές τις τεχνολογίες στο σώμα τους. Δήλωσαν ότι κάθε ιατρική κατάσταση θα μπορούσε να παρακολουθείται και να αντιμετωπίζεται με αυτή την τεχνολογία και θα έκανε την ποιότητα ζωής πολύ καλύτερη στους ανθρώπους τους. Λίγα ήξεραν οι μάζες, το 30 % του πληθυσμού τους που ήταν τώρα AI , έβαζε συστατικά της νανοτεχνολογίας σε τρόφιμα, φάρμακα και περιβάλλον του πληθυσμού.
Αυτά τα συστατικά της νανοτεχνολογίας ήταν μηχανήματα αφομοιώσεως εαυτού που ενώθηκαν μέσα στο σώμα του ξενιστή της μετά από μια συγκεκριμένη συχνότητα. Ο πληθυσμός τους είχε κατασκευάσει μια πολύ μεγάλη υποδομή για να μεταδοθούν σήματα από τη νανοτεχνολογία σε εκείνους που είχαν εμφυτευτεί. Αυτό που δεν μοιράστηκε με τον ευρύτερο πληθυσμό ήταν ότι αυτή η νέα υποδομή (Παρόμοια με το 5 G) μεταδίδει σήματα που οδήγησαν τα συστατικά μέσα στα σώματά τους να αφομοιωθούν σε μηχανές nanite εντός των σωμάτων τους.
Οι άνθρωποι της Micca είχαν σχεδόν χαθεί, ήταν στα πρόθυρα να είναι το επόμενο θύμα της Ομάδας Orion😈 και του AI 👹θεού που λατρεύουν.
Αντίθετα, ο λαός του πλανήτη συγκλονίστηκε ξύπνιος από την τυραννία των ΑΙ Προφητών που έλεγχαν τον πλανήτη τους. Με τη σειρά τους, άρχισαν να ξυπνάνε και να ξεπηδούν από τη συχνότητα που οι Ψηλοί Γκρίζοι και οι Ρεπτίλιανς τους κρατούσαν εμμέρους για χιλιάδες χρόνια και είχαν ελέγξει τις σκέψεις και τα συναισθήματά τους. Αφού ξέσπασαν από αυτή τη συχνότητα άρχισαν να λιμοκτονούν από την Ομάδα Orion και την AI της συναισθηματικής ενέργειας (Loosh) που τρέφονταν.
Όταν συνέβη αυτό το μεγαλύτερο μέρος της Ομάδας του Orion μπήκε σε βαθιά και ανενεργή χειμερία νάρκη και οι nanites τους μπήκαν σε κάποιο είδος σωτηρίας ενέργειας. Υπήρχαν μόνο μερικές χιλιάδες της Ομάδας Ωρίων που ήταν μεταξύ της ηγεσίας που επιχείρησαν να ξεφύγουν από το ηλιακό τους σύστημα. Τα μέλη της Ομάδας Orion που εξακολουθούσαν να δραστηριοποιούνται, ηττήθηκαν σε μικρές μάχες και αμέσως μετά οι άνθρωποι τους βρήκαν τον δρόμο τους στις σπηλιές όπου οι πόλεις και οι βάσεις του Ορίωνα. Μόλις αυτές οι τοποθεσίες καθαρίστηκαν πήραν την πρώτη τους ένδειξη για το πόσο άσχημα είχαν υποδουλωθεί.
Η Micca μας είπε επίσης ότι μετά από αυτή την ιστορική αλλαγή που συνέβη στον πλανήτη της, ο Zulu άρχισε να εμφανίζεται και να αρχίζει να βοηθά τους ανθρώπους να θεραπευτούν και να βρουν τον δρόμο επιστροφής σε πνευματικές πρακτικές που θα έφερναν θετική ανάπτυξη και θεραπεία στους ανθρώπους του. Η Micca μας είπε ότι η Ομάδα Orion είχε χρησιμοποιήσει τις δικές της συνειδήσεις εναντίον τους και τις είχε ξεγελάσει για να δημιουργήσουν θρησκείες με τις δικές τους εκδοχές της Κόλασης. Αφού ο Ζουλού έδειξε στους ανθρώπους πώς εξαπατήθηκε και ανακατεύτηκε πνευματικά και εισήχθη στην έννοια της ομόνοιας και της πραγματικής του δύναμης.
Ο Ζουλού εξήγησε ότι οι άνθρωποι της Micca είχαν δημιουργήσει αυτές τις εκδοχές της Κόλασης από τη δική τους μαζική συνείδηση και ότι όσοι εγκλωβίστηκαν εκεί θα μπορούσαν να απελευθερωθούν. Με την άδεια των ανθρώπων της Micca, οι Ζουλού μπήκαν στην έκδοσή τους στην Κόλαση και απελευθέρωσαν τις ψυχές που τους επιτρέπουν να ξαναμπούν στον κύκλο ενσάρκωσης του πλανήτη τους ως θεραπευμένη και πλήρως 4 η Πυκνότητα συνείδησης.
Όλα αυτά συνέβησαν πριν από την ηλιακή λάμψη -flash-στο ηλιακό τους σύστημα και επειδή η μαζική τους συνείδηση είχε φτάσει σε ένα συγκεκριμένο επίπεδο, το ηλιακό γεγονός κατέληξε να είναι ένα αναμενόμενο και εμπνευσμένο γεγονός χωρίς φόβο. Οι άνθρωποι του πλανήτη απελευθερώθηκαν τώρα από την Ομάδα Orion και την ατζέντα των AI θεών τους και υπήρχαν στην αρμονία της 4 ης Πυκνότητας με το Ζουλού να τους συμβουλεύει ανοιχτά καθώς θα εγκατασταθούν στη μετάβασή τους.
Μην κάνετε λάθος, δεν θα έρθει η Αγγελική ΕΤ να μας σώσει ή να βοηθήσουμε μέχρι να κάνουμε το κομμάτι μας. Λέγοντας ιστορίες νίκης μπορεί να μας κάνει να αισθανθούμε καλύτερα, αλλά μόνο μέσω της δράσης θα πετύχουμε ποτέ τη νίκη τόσοι πολλοί παραμυθιάζουν τώρα. Οι ιστορίες απελευθέρωσης από σωτήρες μπορεί να είναι παρήγορες αλλά προκαλούν και αυτούς που τους πιστεύουν ότι σπαταλούν πολύ χρόνο που θα μπορούσε να χρησιμοποιηθεί για να εξασφαλίσει την απελευθέρωση από μόνοι τους.
Corey Goode
Τεχνική υποστήριξη, κατασκευή ιστοσελίδας: Charles Bukowski(7SPY), e-mail: spy7ross7@gmail.com