Translate

ΓΙΑΤΙ ΤΟΣΟΙ ΠΟΛΛΟΙ ΑΝΘΡΩΠΟΙ ΛΑΜΒΑΝΟΥΝ ΑΛΑΤΟΥΧΟ ΔΙΑΛΥΜΑ ΑΝΤΙ ΓΙΑ ΕΜΒΟΛΙΟ ΚΟΡΩΝΟΪΟΥ;

 


Στην Αμερική και τον Καναδά, αλλά και στην Ευρώπη, ορισμένοι άνθρωποι που κλείνουν ραντεβού για εμβολιασμό με κορωναϊό «τυχαία» λαμβάνουν αλατούχο διάλυμα. Τον Μάρτιο του τρέχοντος έτους, ορισμένοι κάτοικοι του Ρίτσμοντ της Βιρτζίνια διαπίστωσαν ότι είχαν λάβει αλατούχο διάλυμα αντί για το εμβόλιο κορώναϊού. Μια κλινική στη Μινεσότα είχε επίσης δώσει σε μερικούς ασθενείς ένα αλατούχο διάλυμα. Τον Απρίλιο, ένα φαρμακείο της Βόρειας Καρολίνας έδωσε σε μερικούς ανθρώπους ένα αλατούχο διάλυμα αντί για ένα εμβόλιο κορώναϊού. Τον ίδιο μήνα, ορισμένοι Καναδοί έλαβαν επίσης ένα αλατούχο διάλυμα. Και τον Ιούνιο, στους ανθρώπους στη Νότια Καρολίνα δόθηκε αλατούχο διάλυμα αντί για το εμβόλιο κορώναϊού.

Βίντεο εδώ

https://www.fox9.com/news/2-patients-receive-saline-shots-instead-of-covid-19-vaccine-doses-in-sauk-centre

Κάθε μέρα εμφανίζονται όλο και περισσότερες αναφορές για άτομα που πάσχουν από σοβαρές παρενέργειες μετά τον εμβολιασμό. Είναι δυνατόν σε ορισμένα άτομα να δοθεί εικονικό φάρμακο για τη μείωση του αριθμού των αρνητικών παρενεργειών; Όταν δύο YouTubers, ένας ασιατικός άνδρας και μια μαύρη γυναίκα, ήθελαν να κάνουν το εμβόλιο κορώνας τον Δεκέμβριο του 2020, ο φαρμακοποιός προσπάθησε να δώσει στον Ασιάτη έναν διαφορετικό εμβόλιο από τη μαύρη γυναίκα. Τι λέτε για αυτό;

Βίντεο εδώ

https://banned.video/watch?id=5fea6f09cbbd7417749ce166

Για παράδειγμα, 140 Γάλλοι στην πόλη Épernay έλαβαν αλατούχο διάλυμα αντί για το εμβόλιο Pfizer τον Απρίλιο, γράφει ο NU.nl. Το πώς θα μπορούσε να συμβεί αυτό δεν αποκαλύφθηκε. «Μόλις το ακούσαμε, ξεκινήσαμε μια έρευνα», δήλωσε το νοσοκομείο στην κοντινή πόλη Ρεμς, το οποίο είναι υπεύθυνο για το κέντρο εμβολιασμού στο Épernay.

video

https://banned.video/watch?id=60d9e93be6bca72f6bb4fb7c

nikosxeiladakis.gr

Τεχνική υποστήριξη, κατασκευή ιστοσελίδας: Charles Bukowski(7SPY), e-mail: spy7ross7@gmail.com