Translate

ΤΟ PROJECT VERITAS ΕΜΦΑΝΙΖΕΙ ΚΑΤΑΣΤΟΛΗ ΠΛΗΡΟΦΟΡΙΩΝ ΣΤΟ FACEBOOK

 


Τα πράγματα είναι όπως πιθανόν έχουν υποψιαστεί οι περισσότεροι. Μια νέα αναφορά από το Project Veritas αποκάλυψε διαρροή εγγράφων που φέρεται να δείχνουν ένα πρόγραμμα καταστολής πληροφοριών στο Facebook. Σε ένα βίντεο που δημοσίευσε η Veritas, δύο άτομα, που αναφέρθηκαν ως εμπιστευτικοί στο Facebook, μιλούν για τη διαρροή αυτών των εγγράφων και γιατί ένιωθαν ότι ήταν σημαντικό να το κάνουν.

Σύμφωνα με αυτούς τους πληροφοριοδότες, το Facebook διαθέτει ένα σύστημα που κατατάσσει αυτόματα τις αναρτήσεις και τα σχόλια που έγιναν στο Facebook, «σκιώδης απαγόρευση» ή μείωση της ορατότητας αυτών που επισημαίνονται πολύ χαμηλά.

Ένα παράδειγμα που γράφεται ευρέως στα έγγραφα που διέρρευσαν είναι το «Vaccine Hesitancy(δισταγμός εμβολιασμού)», όπου το Facebook κρύβει αρνητικά σχόλια ή δημοσιεύσεις σχετικά με τα εμβόλια, ακόμη και αν αυτές οι δημοσιεύσεις είναι πραγματικά ακριβείς. Ενώ αυτό μπορεί να είναι το πρώτο «επίσημο» σπάσιμο της ιστορίας, τέτοιες τακτικές πιστεύεται ότι χρησιμοποιούνται ευρέως από πολλές πλατφόρμες κοινωνικών μέσων όπως το Facebook, το Twitter, το YouTube και το Instagram.

Facebook Whistleblowers LEAK DOCS Detailing Effort to Secretly Censor Vax Concerns on Global Scale

crownheights.info

Τεχνική υποστήριξη, κατασκευή ιστοσελίδας: Charles Bukowski(7SPY), e-mail: spy7ross7@gmail.com