Translate

Όχι πια HOAX! Ο κορωνοϊός φέρνει παντού τσιπάκια! Νέα ιδέα αποκαλύπτει το CNN – vid

 


Ρουτίνα οι αποκαλύψεις για τα μικροτσίπ...

Ένα σαλόνι ομορφιάς στο Ντουμπάι δίνει νέα σημασία στη φράση «πελεκημένα νύχια» Και επιβεβαιώνει το γεγονός πως οι συναλλαγές με τσιπάκια ή με κάτι άλλο πιο πορηγμένο εμφύτευμα, είναι πολύ περισσότερο κοντά από ότι μερικοί φαντάζονται.

Μετά την Γερμανία, την Σουηδία, τις ΗΠΑ, το Βέλγιο και τόσες άλλες χώρες, σύμφωνα με το αμερικανικό ενημερωτικό δίκτυο «CNN», το Lanour Beauty Lounge προσφέρει ένα μικρό τσιπάκι για τα νύχια των πελατών.

Τα τσιπ μπορούν να έχουν ενσωματωμένες πληροφορίες που τους επιτρέπουν να χρησιμοποιηθούν ως ψηφιακή επαγγελματική κάρτα ή να μεταδώσουν διαδικτυακές πληροφορίες, όπως πχ κάτι στο Instagram.

Χρησιμοποιούν επικοινωνία κοντινού πεδίου (near field communication, NFC) για σύνδεση με κινητές συσκευές.

«Εγκαθιστούμε τις πληροφορίες που θέλετε, όπως το όνομά σας, τον αριθμό του κινητού σας, τους λογαριασμούς κοινωνικών μέσων και τον ιστότοπό σας», δήλωσε στο CNN ο επμνευστής, Nour Makarem.

Ο Μακάρεμ άρχισε να προσφέρει «έξυπνα νύχια» με αφορμή –τι άλλο- τον κορωνοϊό. «Η μόνη πρόκληση ήταν πώς να το κάνεις αρκετά μικρό ώστε να χωράει στο νύχι», είπε.

Το Lanour Beauty Lounge λέει ότι έχει ολοκληρώσει περισσότερα από 500 μανικιούρ μικροτσίπ. Ο Makarem ελπίζει ότι το μικροτσίπ νυχιών θα έχει και άλλες χρήσεις στο μέλλον, από ψηφιακά μενού εστιατορίων για σερβιτόρους έως ανέπαφες πληρωμές.


Σχόλια

Τεχνική υποστήριξη, κατασκευή ιστοσελίδας: Charles Bukowski(7SPY), e-mail: spy7ross7@gmail.com