Translate

Βιώνουμε έναν Παγκόσμιο Πόλεμο χωρίς τα γνωστά όπλα…και ήχους απο βόμβες..Το όπλο τους είναι τα εμβόλια!

Διάσημος ανθρωπολόγος επιβεβαιώνει Μοντανιέ..Θα πεθάνουν οι εμβολιασμένοι έχουμε Πόλεμο με οπλα τα εμβόλια!!

Διάσημος ανθρωπολόγος συζητά για γεγονότα που πρόκειται να δούμε σύμφωνα με αυτά που έχει πει ο νομπελίστας Luc Montagner..

Τι μας λέει…Αυτοί που φτιάχνουν ντα εμβόλια ΞΕΡΟΥΝ ΟΤΙ ΘΑ ΣΑΣ ΣΚΟΤΩΣΟΥΝ!!!

Η πρόθεση είναι να εξοντωθεί η ανθρωπότητα…Σύμφωνα και με τον Μοντανιέ οποιος εχει κάνει τα εμβόλια τα επόμενα δυο χρόνια θα εχουν πεθάνει!!!Ως ανθρωπολόγος πρέπει να σας πω οτι πρέπει να προετοιμάζεστε πνευματικά γι αυτό.Οι άνθρωποι με την απόφαση τους να εμβολιαστούν με αυτα τα εμβόλια πετάνε τον εαυτό τους στο γκρεμό!! Οποιος ειχε μυαλο έπρεπε να βρει χρόνο να εξετάσει την ψευτοπανδημία και θα διαπίστωνε οτι ειναι ψευδής.Αν ενα χρόνο τωρα δεν το έψαξες εισαι  δειλός δεν ζεις!!

Η αλήθεια δεν μπορεί να αγνοηθεί απο εναν άνθρωπο αντικειμενικό οπως ο Νομπελίστας Μοντανιέ..Ολες οι εμπειρίες του το καταμαρτυρούν τι παίζεται .

Ζούμε τώρα οπως το Καλοκαίρι του 1914 πριν ξεσπάσει ο Α Παγκόσμιος Πόλεμος ..Κανείς δεν είχες την ιδεα οτι μεσα στα επόμενα χρόνια θα σκοτώνονταν στην Ευρώπη εξ αιτίας ενος πολέμου.Υπήρξε ενα Καλοκαίρι κατά το οποίο οι άνθρωποι εξακολουθούσαν να απολαμβάνουν τα ταξίδια στην Ευρώπη και την ΕΙΡΗΝΗ και αυτο είναι το Καλοκαίρι που μας δόθηκε για να σας εξαπατήσουν γιατι γνωρίζουν οτι θα πεθάνουν οσοι εμβολιαστούν..

Διάσημος ανθρωπολόγος συζητά για γεγονότα που πρόκειται να δούμε σύμφωνα με αυτά που έχει πει ο νομπελίστας Luc Montagner.

Τεχνική υποστήριξη, κατασκευή ιστοσελίδας: Charles Bukowski(7SPY), e-mail: spy7ross7@gmail.com