Translate

Εταιρεία πουλάει ρομπότ του σεξ που είναι ίδια με ανθρώπους που έφυγαν από τη ζωή! Στόχος της Ελίτ είναι να μεταλλάξει τον άνθρωπο σε ρομπότ . vid

 

Αρκετοί άνθρωποι στον πλανήτη απευθύνθηκαν σε κούκλες του σεξ για συντροφιά, και πολλοί από αυτούς είχαν χάσει τους συντρόφους τους. Με αυτό τον τρόπο επέλεξαν να απαλύνουν την θλίψη και την μοναξιά. Η Εταιρεία Lux Robotics όμως πηγαίνει ένα βήμα παρακάτω αφού θα σχεδιάζει ρομποτικούς κλόνους των χαμένων συντρόφων μας…

Οι γυναίκες της βιομηχανίας του πορνό πιστεύουν ότι τα ρομπότ του σεξ θα τους πάρουν τις δουλειές. Οι ειδικοί κάνουν λόγο για την εποχή των digisexuals, τους ανθρώπους που θα έχουν σχέση με ρομπότ. Ένας οίκος ανοχής στην Βαρκελώνη αντικατέστησε με ρομπότ του σεξ τις ιερόδουλες. Είναι γνωστό πως η ανθρωπότητα βαδίζει προς την συμβίωση και την ενσωμάτωση με την τεχνολογία. Στόχος της Ελίτ είναι να μεταλλάξει τον άνθρωπο σε ρομπότ . Ώσπου να γίνει αυτό όμως υπάρχουν βήματα ώστε ο άνθρωπος να συνηθίσει την συνύπαρξη αυτή.

Η ζήτηση για κούκλες του σεξ αυξάνεται συνεχώς στην διάρκεια της πανδημίας και του lockdown σε παγκόσμιο επίπεδο, και έτσι η Luc Botics προσφέρει ρεαλιστικά ανθρωποειδή για να ικανοποιήσει τις “ανάγκες” των μοναχικών ανθρώπων. Το μοντέλο ναυαρχίδα της εταιρείας που αποκαλείται Stephanie μάλιστα κοστίζει 6.000 δολλάδια στην ιστοσελίδα της εταιρείας.

Το μοντέλο περιλαμβάνει αναγνώριση προσώπου, φωνητικό έλεγχο και επιλογή για ρεαλιστικά μάτια ή αληθινά εμφυτευμένα μαλλιά. Φυσικά υπάρχει επιλογή και για περιορισμένες δυνατότητες τεχνητής νοημοσύνης.

           σΤο μακάβριο της υπόθεσης όμως είναι πως η εταιρεία παρέχει πανομοιότυπα ανθρωποειδή με συντρόφους που έχουν φύγει από τη ζωή, μέσα από τρισδιάστατα μοντέλα που έχουν εκτυπωθεί με τρομερή λεπτομέρεια είτε από φωτογραφίες του εκλειπόντος.

Τότε αναπαράγεται το μοντέλο με ένα ρομποτικό σκελετό και εμπλουτίζεται με χείλη, νύχια ,φρύδια και άλλα χαρακτηριστικά που επιλέγει ο πελάτης. Βέβαια αν και δεν έχει ακόμα δημιουργήσει “ρομποτικά διπλά” ανθρώπων που έφυγαν από τη ζωή, παρέχει αυτή την μακάβρια δυνατότητα στους πελάτες της.

7spymania.blogspot.com

Τεχνική υποστήριξη, κατασκευή ιστοσελίδας: Charles Bukowski(7SPY), e-mail: spy7ross7@gmail.com