Translate

Ινδική μετάλλαξη: Το νέο επεισόδιο του μακάβριου σήριαλ του κορωνοϊού..vid

 "Mε την εκτόξευση των τεστ, τα οποία παρέχουν μια εξαιρετική αφορμή για να συντηρείται η εντύπωση ότι κυκλοφορεί ο ιός, πρέπει να έχουμε και καινούργια επεισόδια"Άγγελος Καραγεώργος



 

Κι αφού “οι ειδικοί” μπορούν να παραλλάσσουν την Ανάσταση, τότε φυσικά και δεν θα ήταν πρέπον το Άγιο Φως να μείνει απαράλλαχτο, το οποίο πλέον είναι... καλά κατάλαβες, το μπόλι! Και μπήκαμε στην αρχή αυτού που πανηγυρίζουν σαν έξοδο αλλά δεν είναι τίποτ’ άλλο από την προσπάθειά τους να στήσουν μια νέα εποχή αντανθρωπισμού μέσω σφραγίσματος, ελέγχων και περιορισμών ακόμα και στα πιο στοιχειώδη. 

Όπως και να ’χει, εμείς πρέπει να παραμένουμε πολύ μάχιμοι, άρα απόλυτα υπάκουοι, για να μην εξαναγκάσουμε τον Κούλη να μας υποχρεώσει να εμβολιαστούμε. Γι’ αυτό και ο τελευταίος μας έδωσε τελευταία διορία ως το Σεπτέμβριο να κάνουμε το εμβόλιο "μια κι έξω" πριν κάνουμε τα επόμενα. 

Αλλά μαζί με την εκτόξευση των τεστ τα οποία παρέχουν μια εξαιρετική αφορμή για να συντηρείται η εντύπωση ότι κυκλοφορεί ο ιός πρέπει να έχουμε και καινούργια επεισόδια, γιατί με τις ίδιες μεταλλάξεις όλη την ώρα χάνεται η ακροαματικότητα. 

Οπότε πλέον μετά το Χόλιγουντ συντονιστήκαμε στο Μπόλιγουντ της Ινδίας για τη νέα μετάλλαξη όπου τα περιπολικά εκτός από το να προστατεύουν αποστολές με εκτυπωμένα χαρτάκια υπερπολλαπλάσιας αξίας του κόστους παραγωγής τους τώρα ακολουθούν και τάνκερ με οξυγόνο! Να δεις που στο τέλος με οξυγόνο θα πληρώνει. 

Παράλληλα εκτός του γενικότερου δελτίου θυμάτων αυτών των τρομερών σκευασμάτων εστιάσαμε στα χιλιάδες προβλήματα που έχουν καταγραφεί στα μάτια και στα γυναικολογικά, ζητήματα στα οποία λίγοι αναφέρονται περιοριζόμενοι στις θρομβώσεις. 

Κι ενώ πλέον δείχνουν και δηλώνουν Ποιός τους ενοχλεί πάνω από το κάθε τι, ομοίως κι εμείς ξέρουμε πως Αυτός είναι υπεράνω όλων, πράγμα που συνεπάγεται ότι, όπως κι αν δείχνουν τα πράγματα εξωτερικά, ο δρόμος Του είναι ασφαλής.

Επικοινωνία: contact@angelokarageorgos.gr 

Iστολόγιο: https://angelokarageorgos.gr
Τεχνική υποστήριξη, κατασκευή ιστοσελίδας: Charles Bukowski(7SPY), e-mail: spy7ross7@gmail.com