Translate

Το θηλυκό "ερπετό" Λασέρτα αποκαλύπτει την προέλευση της ανθρωπότητας και το περίεργο παρελθόν της Γης πριν από 65 εκατομμύρια χρόνια

 

Τα αρχεία ή τα αρχεία της Lacerta είναι δύο συνεντεύξεις με μια νεαρή γυναίκα από το εσωτερικό του επίγειου πολιτισμού. Αφηγείται την ιστορία της προέλευσης της ανθρωπότητας, από τον πολιτισμένο κόσμο της καρδιάς της Γης έως την εξωγήινη ζωή, τους τύπους διαστημοπλοίων μοντέλων, καθώς και πράγματα που δεν γνωρίζουμε για το παρελθόν της Γης.

Συνέντευξη με το μη Ανθρώπινο πλάσμα «Lacerta» τον Δεκέμβριο του 1999.

Τα παρακάτω είναι τμήματα σημειώσεων συνέντευξης, που πήρα από ένα μη Ανθρώπινο ερπετοειδές πλάσμα τον Δεκέμβριο του 1999. Αυτό το θηλυκό πλάσμα ήταν ήδη σε επαφή με έναν φίλο μου (του οποίου το όνομα δίνεται μόνο με τα αρχικά Ε.Φ. στο κείμενο) εδώ και κάποιους μήνες. Ας μου επιτραπεί να πω πως ήμουν σε όλη μου την ζωή επιφυλακτικός σχετικά με τα ΑΤΙΑ, τους εξωγήινους και άλλα περίεργα πράγματα και σκέφτηκα ότι ο Ε.Φ. μου έλεγε είτε όνειρα είτε φανταστικές ιστορίες όταν μου μίλησε σχετικά με τις πρώτες του επαφές με το μη Ανθρώπινο πλάσμα «Lacerta». Ήμουν επιφυλακτικός όταν γνώρισα αυτό το πλάσμα στις 16 Δεκεμβρίου του  1999 σε εκείνο το μικρό ζεστό δωμάτιο στο απομονωμένο σπίτι του φίλου μου κοντά σε μιά πόλη στον νότο της Σουηδίας, παρά το γεγονός πως έβλεπα με τα ίδια μου τα μάτια ότι δεν ήταν Ανθρώπινη.

Μου είχε πει και μου είχε δείξει τόσο πολλά απίστευτα πράγματα στην συνάντησή μας, που πλέον δεν μπορώ να αρνηθώ την πραγματικότητα και την αλήθεια στα λεγόμενα της. Δεν πρόκειται για μια ακόμη λανθασμένη δημοσίευση για ΑΤΙΑ που ισχυρίζεται ότι λέει την αλήθεια ενώ είναι φανταστική, έχω πεισθεί ότι το κείμενο περιέχει την μόνη αλήθεια και γι’ αυτό πρέπει να το διαβάσετε.

Μίλησα μαζί της για πάνω από 3 ώρες, οπότε το κείμενο περιέχει περίληψη της συνέντευξης, γιατί μου ζήτησε μετά την συνέντευξη να μην δημοσιεύσω ότι μου είχε εκμυστηρευθεί. Η σειρά των ερωτήσεων στο κείμενο δεν είναι πάντοτε με την ίδια σειρά που την ρώτησα, οπότε μερικές φορές μπορεί να σας φανεί ασαφές. Δεν ήταν εύκολο να αφαιρέσω όλα τα σημαντικά τμήματα που μου ζήτησε από το κείμενο, γι’ αυτό συγχωρήστε με για την ίσως ασυνήθη σειρά.

Έχω στην κατοχή μου όλο το κείμενο της συνέντευξης (49 σελίδες μαζί με κάποια σκίτσα μου του σώματός της και του εξοπλισμού της) και κάποιων κασετών στις οποίες έχω όλη την συνέντευξη, όμως δεν θα την αποκαλύψω πριν έχω την άδειά της. Θα στείλω αυτήν την συντομευμένη μορφή του κατά τα αλλά συναρπαστικού κειμένου σε 4 από τους έμπιστους φίλους μου στην Φιλανδία, Νορβηγία Γερμανία και Γαλλία και ελπίζω ότι θα το μεταφράσουν στις γλώσσες τους καθώς και σε άλλες και ελπίζω ότι όσο το δυνατόν περισσότεροι άνθρωποι θα μπορέσουν να το διαβάσουν και να κατανοήσουν το κείμενο.

Επίσης βεβαιώνω ότι, διάφορες παραψυχολογικές ικανότητες του είδους της όπως η τηλεπάθεια και η τηλεκίνηση (όπως η μετακίνηση και ο χορός του μολυβιού μου πάνω στο τραπέζι χωρίς να το ακουμπήσει και το πέταγμα ενός μήλου περί τα 40 εκατοστά πάνω από τα χέρια της) μου παρουσιάστηκαν στην διάρκειας των 3 ωρών και 6 λεπτών της συνάντησης μας και είμαι απολύτως βέβαιος ότι αυτές οι ικανότητές της δεν ήταν τρικ.

Στον πρόλογο της ιστορίας, ο ερευνητής Ole K έγραψε αυτήν την πρώτη πρόταση: "Εγγυώμαι ότι το ακόλουθο περιεχόμενο είναι απολύτως αληθινό και όχι φανταστικό ."

Στις 16 Δεκεμβρίου 1999, σε ένα απομακρυσμένο δάσος στη νότια Σουηδία, ένα λεπτό στρώμα λευκού χιονιού κάλυψε την οροφή μιας καλύβας σαν να κρεμούσε μια τεράστια, μαλακή κουβέρτα από το παράθυρο της καλύβας, ρίχνοντας το κόκκινο φως - πορτοκαλί από φωτιά. Ο Όλε έβαλε το κύπελλο στο χέρι του και κοίταξε έξω από το παράθυρο.

Ο ουρανός σκοτεινιάζει σταδιακά. Περιμένει έναν ειδικό επισκέπτη να επισκεφθεί. Μετά από λίγο άκουσε το υποσχόμενο χτύπημα στην πόρτα και ο Όλε σηκώθηκε γρήγορα και τράβηξε στο άθλιο πάτωμα. Τη στιγμή που ο Ole άνοιξε την πόρτα, ήταν έκπληκτος. Ποιο είναι αυτό το ιερό άτομο;

Αποδεικνύεται ότι ο ιδιοκτήτης της καμπίνας είναι στην πραγματικότητα φίλος του Ole, τον αποκαλούμε EF. Ήταν ακόμα μόνος στο δάσος. Πριν από ένα χρόνο, μια νεαρή γυναίκα από τον εσωτερικό πολιτισμό της Γης ήρθε σε αυτό το δάσος στη Σουηδία για αναζήτηση βιολογικών δειγμάτων και κατά λάθος είδε την καλύβα του EF.

Από περιέργεια, το πλάσμα χτύπησε την πόρτα της καμπίνας. Ο EF, ο οποίος βρισκόταν στο μεσημεριανό του διάλειμμα, ήταν πολύ έκπληκτος, καθώς συνήθως δεν υπήρχε κανείς στο θέαμα που έμενε.

Η EF άνοιξε την πόρτα στο σπίτι και είδε μια όμορφη νεαρή γυναίκα με καστανά μαλλιά να στέκεται μπροστά της. Τα ερπετά μπορούν να ελέγχουν τον ανθρώπινο εγκέφαλο μέσω των διανοητικών τους ικανοτήτων για να αλλάξουν τις πληροφορίες που μεταδίδονται από τα ανθρώπινα μάτια και να κάνουν τους ανθρώπους να τους δουν ως φυσιολογικές και συνηθισμένες ανθρώπινες εμφανίσεις, οι οποίες είναι επίσης ένας τύπος τηλεπάθειας.

Ωστόσο, όταν η «φιλοξενούμενη» γυναίκα επισκέφθηκε αργότερα την καμπίνα του EF για τέταρτη φορά, αποκάλυψε την αληθινή ταυτότητά της και την εμφάνισή της και ο EF φώναξε με φόβο.

Ο Ole είναι γεμάτος ερωτηματικά: «Η EF έχει ζήσει από μόνη της στο δάσος και φαντάστηκε έναν τέτοιο φίλο εκτός του ανθρώπου; » Φυσικά, η EF χρειάστηκε πολύς χρόνος για να πείσει τον επισκέπτη να δει άλλους ανθρώπους καθώς ήταν απρόθυμος να το κάνει. Αφήστε τους ανθρώπινους φίλους του να δουν το πρόσωπό του.

Ήξερε ότι αν της είπε την ιστορία της, κανείς δεν θα την πίστευε ούτως ή άλλως και θα συμφωνούσε. Με αυτόν τον τρόπο επιτεύχθηκε τελικά μια συνάντηση με μια αδύναμη βάση αμοιβαίας εμπιστοσύνης μεταξύ των δύο μερών.

Ο EF δεν μπορούσε να κρύψει αυτό το μυστικό και δεν μπορούσε να περιμένει να αποκαλύψει αυτήν την απίστευτη συνάντηση στον φίλο του Ole. Ήθελε επίσης να διευκολύνει τη συνάντηση μεταξύ του Ole και του ερπετού θηλυκού. Επανειλημμένα είπε στον Ole:

"Αυτά τα άλυτα μυστήρια στη γη, αν θέλετε να μάθετε, ρωτήστε τα."

Μια τρίωρη συνομιλία μεταξύ του συγγραφέα Ole K και ενός μη ανθρώπινου πλάσματος που ονομάζεται Lacerta.

Η Lacerta είναι η κατά προσέγγιση προφορά στα Αγγλικά. Σύμφωνα με μια μεταγενέστερη εξήγηση, ο ήχος αυτής της λέξης δεν μπορεί να γίνει με ανθρώπινα φωνητικά κορδόνια. Αυτό είναι ένα απόσπασμα από μια συνομιλία μεταξύ του συγγραφέα και ενός εξωγήινου πλάσματος τον Δεκέμβριο του 1999. Είναι σαφές ότι ο συγγραφέας γνωρίζει πολύ καλά ότι η πιθανότητα να γίνει αποδεκτή αυτή η ιστορία από άλλους ανθρώπους είναι πολύ αδύναμη.

Αυτό το ερπετό με το όνομα Lacerta παρουσιάστηκε στον Ole, τον συγγραφέα από έναν φίλο που ονομάστηκε EF. Ο Ole επεσήμανε στην αρχή του άρθρου ότι πριν από αυτό ήταν δύσπιστος και εξακολουθούσε να πιστεύει ότι ήταν αστείο μεταξύ του και του φίλου του.

Η πρώτη ερώτηση του Ole ήταν να ρωτήσει από ποιον ήταν και από πού ήταν.

Η Λασέρτα απάντησε ότι δεν ήταν άνθρωπος, ούτε καν θηλαστικό. Είναι μια "ερπετή γυναικεία μορφή ζωής , που ανήκει σε έναν πολύ αρχαίο αγώνα, είπε ότι οι δεξιότητες της σαύρας της είναι οι αυτόχθονες άνθρωποι αυτού του πλανήτη.

Η φυλή τους αναφέρεται στη βιβλιογραφία του επίγειου πολιτισμού. Μερικές φυλές τους σέβονται ως θεούς, ενώ άλλες τους αποκαλούν κακά φίδια, ώστε να μην θεωρεί τον εαυτό της εξωγήινο. Ταυτόχρονα, επεσήμανε ότι η εξέλιξη του ανθρώπου δεν είναι φυσική, αλλά συμμετέχει από διάφορους εξωγήινους αγώνες.

Ole K. -8 Ιανουαρίου 2000. Κείμενο της συνέντευξης (συντομευμένη έκδοση) 16/12/ 1999

Ερώτηση: Πρώτα απ’ όλα, ποιά είσαι και τι είσαι; Είστε εξωγήινο είδος ή η κοιτίδα σας βρίσκεται σε αυτόν εδώ τον πλανήτη;

Απάντηση: Όπως βλέπεις με τα ίδια σου τα μάτια, δεν είμαι ανθρώπινο πλάσμα όπως εσύ και για να είμαι ειλικρινής δεν είναι πραγματικά θηλαστικό (παρά τα θηλαστικοειδή χαρακτηριστικά του σώματός μου, που είναι αποτέλεσμα της εξέλιξης) Είμαι ένα θηλυκό ερπετοειδές πλάσμα, που ανήκω σε ένα μία πολύ παλιά ερπετοειδή φυλή. Είμαστε οι ιθαγενείς γήινοι και ζούμε σε αυτόν τον πλανήτη εδώ και εκατομμύρια χρόνια. Αναφορές για εμάς υπάρχουν στις θρησκευτικές γραφές σας όπως η χριστιανική Βίβλος και πολλές από τις αρχαίες ανθρώπινες φυλές γνώριζαν την ύπαρξή μας και μας λάτρευαν σαν θεούς, για παράδειγμα οι Αιγύπτιοι, οι Ίνκας και πολλές άλλες φυλές. Η χριστιανική θρησκεία διαστρέβλωσε τον ρόλο μας στην δημιουργία σας, οπότε μας αναφέρει ως το «κακό ερπετό» στις γραφές της. Αυτό είναι λάθος.

Η φυλή σας είναι γενετικά κατασκευασμένη από εξωγήινους κι εμείς ήμασταν λίγο ή πολύ παθητικοί επισκέπτες στην επιταχυμένη εξελικτική διαδικασία σας. Θα πρέπει να μάθετε (κάποιοι επιστήμονες σας ήδη το αναφέρουν) ότι το είδος σας εξελίχθηκε με μία αφύσικη τελείως απίθανη ταχύτητα μέσα σε 2-3 εκατομμύρια χρόνια. Κάτι τέτοιο είναι απολύτως αδύνατο, γιατί η εξέλιξη είναι μία πολύ πιο αργή διαδικασία εάν είναι φυσική, αλλά εσείς δεν το έχετε καταλάβει. Η δημιουργία σας ήταν τεχνητή και έγινε μέσω γενετικής μηχανικής, όχι από εμάς, αλλά από ένα εξωγήινο είδος. Εάν με ρωτήσετε, εάν είμαι εξωγήινη, θα πρέπει να απαντήσω πως όχι. Εμείς είμαστε οι ιθαγενείς γήινοι. Είχαμε και έχουμε κάποιες αποικίες στο ηλιακό σύστημα, αλλά προερχόμαστε από αυτόν εδώ τον πλανήτη. Είναι στην πραγματικότητα δικός μας πλανήτης κι όχι δικός σας, ποτέ δεν ήταν δικός σας.

Τότε ο Όλε ρώτησε την ηλικία της Λασέρτα

Η Λασέρτα είπε ότι η μονάδα του χρόνου τους είναι διαφορετική από εκείνη των ανθρώπων και δεν βασίζεται στον Ήλιο. Υπολογίζεται βάσει ορισμένων κύκλων του μαγνητικού πεδίου της γης. Όσον αφορά τον χρόνο της γης, θα έπρεπε να ήταν 28 ετών.

Ερώτηση: Μπορείς να μου πεις το όνομά σου;

Απάντηση: Αυτό είναι δύσκολο, γιατί η ανθρώπινη γλώσσα δεν μπορεί να το προφέρει σωστά (και η μη σωστή προφορά των ονομάτων μας είναι πολύ προσβλητικό για κάποιους από το είδος μου). Η γλώσσα μας είναι πολύ διαφορετική από την δικιά σας, αλλά το όνομά μου είναι -θα προσπαθήσω να το πω ομαλά χρησιμοποιώντας ανθρώπινα γράμματα- κάτι σαν «Σσσσιαασσσακκκασσκκχχχςςςς» με πολύ βαριά προφορά των «σ» και των «Κ» ήχων. Δεν έχουμε επίθετα όπως εσείς αλλά μονάχα ένα και μοναδικό όνομα το οποίο χωρίζεται και χαρακτηρίζεται από τον τρόπο που λέγεται και δίνεται όχι σε παιδιά (τα οποία έχουν τα δικά τους παιδικά ονόματα) αλλά μόνο με μία ειδική διαδικασία στην περίοδο της εφηβείας την εποχή της είτε θρησκευτικής είτε επιστημονικής διαφώτισης ή αφυπνίσεως (όπως θα το αποκαλούσατε). Θα προτιμούσα να μην προσπαθούσατε να πείτε το πραγματικό μου όνομά με την ανθρώπινη γλώσσα σας. Παρακαλώ να με φωνάζετε «Lacerta», αυτό είναι το όνομα που γενικά χρησιμοποιώ όταν βρίσκομαι ανάμεσα σε ανθρώπους και μιλώ μαζί τους. (ΛΑΣΕΡΤΑ)

Ερώτηση: Πόσο χρονών είσαι;

Απάντηση: Μετρούμε τον χρόνο όχι όπως εσείς με αστρονομικά χρόνια και την περιστροφή της Γης γύρω από τον ήλιο, αλλά επειδή ζούμε κάτω από την επιφάνεια του πλανήτη. Η μονάδα μέτρησης του χρόνου εξαρτάται από περιοδικούς κύκλους του μαγνητικό πεδίο της Γης και σύμφωνα με αυτό (και με τους δικούς σας αριθμούς) είμαι σήμερα. Για να υπολογίσω, 57.657 κύκλους. Έφτασα στην φάση της ενηλικίωσης και της αφυπνίσεως 16.337 κύκλους πριν (αυτή είναι μία πολύ σημαντική ημερομηνία για εμάς). Σύμφωνα με την ανθρώπινη χρονική κλίμακα είμαι περίπου 28 χρονών.

Ερώτηση: Ποια είναι εργασία σου; Έχετε «δουλειές» όπως εμείς;

Απάντηση: Για να το πω στα λόγια σας: Είμαι μία περίεργη μαθήτρια της κοινωνικής συμπεριφοράς του είδους σας. Γι’ αυτό βρίσκομαι εδώ και μιλάω μαζί σας, γι’ αυτό και αποκάλυψα την πραγματική μου φύση στον Ε.Φ. και τώρα σε εσένα και γι’ αυτό σου δίνω όλες αυτές τις μυστικές πληροφορίες και θα προσπαθήσω να απαντήσω όλες τις ερωτήσεις στις τόσες σελίδες χαρτιού με ειλικρίνεια. Θα δω πώς αντιδράτε, πως άλλοι από το είδους σου αντιδρούν. Υπάρχουν τόσοι πολλοί τρελοί και ψεύτες από το είδος σας στον πλανήτη που ισχυρίζονται ότι ξέρουν την αλήθεια για εμάς, για τα ούφο, για τους εξωγήινους κ.τ.λ. και κάποιοι από εσάς πιστεύουν τα ψέματα τους. Μ’ ενδιαφέρει να δω πως αντιδρά το είδος σας εάν αποκαλύψω την αλήθεια (την οποία θα σου πω τώρα) στο ευρύ κοινό. Είμαι σχεδόν σίγουρη ότι ο οποιοσδήποτε θα αρνηθεί να πιστέψει τα λεγόμενα μου, αλλά ελπίζω να κάνω λάθος, γιατί πρέπει να καταλάβετε εάν θέλετε να επιζήσετε τα επόμενα χρόνια.

Ο Ole συνέχισε να του κάνει ερωτήσεις σχετικά με την αποστολή του και αν υπάρχουν θέσεις εργασίας στον πλανήτη του που μοιάζουν με ανθρώπους.

Η Λασέρτα είπε ότι ήταν μια περίεργη φοιτήτρια και το ταξίδι της ήταν παρόμοιο με την κοινωνική μας συμπεριφορά. Ο στόχος σας αυτή τη φορά είναι να μελετήσετε την αντίδραση των ανθρώπων αφού λάβετε πληροφορίες σχετικά με τα ερπετά. Η Λασέρτα πιστεύει ότι οι άνθρωποι είναι γεμάτοι τρελοί και ψεύτες και ακόμη και αν οι ερπετικές πληροφορίες τους δημοσιοποιούνται, οι άνθρωποι δεν θα πιστέψουν αυτά που είπε.

Ερώτηση: Έχετε κάποιο ειδικό σύμβολο ή κάτι τέτοιο που να αντιπροσωπεύει το είδος σας;

Απάντηση: Έχουμε δύο κύρια σύμβολα που αντιπροσωπεύουν το είδος μας. Το πρώτο, το αρχαιότερο σύμβολο είναι ένα μπλε ερπετό με τέσσερα φτερά πάνω σε μαύρο φόντο, τα χρώματα έχουν θρησκευτική σημασία για εμάς. Αυτό το σύμβολο χρησιμοποιούταν από κάποια τμήματα της κοινωνίας μας, αλλά σήμερα είναι σπάνιο –εσείς οι άνθρωποι το αντιγράψατε πολλές φορές στα παλιά σας γραπτά. Το άλλο σύμβολο είναι ένα μυστικιστικό πλάσμα που το ονομάζετε «Δράκο» σε σχήμα κύκλου με επτά άσπρα άστρα στο μέσον. Αυτό το σύμβολο είναι περισσότερο κοινό σήμερα. Εάν δείτε κάποιο από αυτά τα σύμβολα σε κυλινδρικό σκάφος που περιέγραψα στην προηγούμενη απάντηση ή σε κάποια υπόγεια εγκατάσταση, αυτό το αντικείμενο ή το μέρος ανήκει σίγουρα σε εμάς και θα σας συμβούλευα να απομακρυνθείτε όσο τον δυνατόν γρηγορότερα.

Ερώτηση: Τα επτά άστρα στο δεύτερο σύμβολο που ανέφερες — εννοούν τις Πλειάδες;

Απάντηση: Πλειάδες; Όχι. Στην πραγματικότητα, τα επτά άστρα είναι πλανήτες και φεγγάρια και είναι σύμβολα για τις πρότερες επτά αποικίες μας στο ηλιακό σύστημα. Τα άστρα βρίσκονται πάνω σε μπλε φόντο και ο Δράκος-κύκλος σημαίνει το σχήμα της γης. Τα επτά άστρα σημαίνουν την Σελήνη, τον Άρη, την Αφροδίτη και 4 φεγγάρια του Δία και του Κρόνου που είχαμε αποικίσει κατά το παρελθόν. Δύο αποικίες δεν χρησιμοποιούνται πλέον και εγκαταλείφθηκαν, οπότε 5 άστρα θα ήταν σωστότερο.


Ο Ole τον ρώτησε για τα UFO

Η Λασέρτα είπε στον Όλε ότι πολλά από τα UFO που ανακάλυψαν ήταν φυσικά φαινόμενα και ότι μερικά ήταν αεροπλάνα ανθρώπινου στρατού. Τα υπόλοιπα ήταν πραγματικά διαστημόπλοια για διάφορους εξωγήινους αγώνες, συμπεριλαμβανομένων των σαυρών τους. Θα προσπαθήσουν να είναι αόρατα χωρίς να επηρεάζουν τις ανθρώπινες δραστηριότητες.

Η ανακάλυψή του προκαλείται συχνά από απερίσκεπτη λειτουργία και δυσλειτουργία του διαστημικού σκάφους. Το διαστημικό σκάφος τους εμφανίζεται πιο συχνά στους βόρειους και νότιους πόλους της Γης και στα βουνά της Ασίας.

Η Λασέρτα δεν επέτρεψε στην Ολ να τη φωτογραφίσει καθώς πιστεύει ότι ακόμα κι αν τα ανθρώπινα όντα βλέπουν τη φωτογραφία της, θα πουν ότι είναι γήινη γυναίκα με μάσκα.

Αλλά η Λασέρτα άρχισε να περιγράφει λεπτομερώς την πραγματική της εμφάνιση. Παρόμοια με τους ανθρώπους, έχουν επίσης τα χέρια, τα πόδια, το κεφάλι και το σώμα, και ως γυναίκα έχει επίσης ένα ζευγάρι μαστών, αλλά είναι πολύ μικρά.

Οι άνδρες έχουν επίσης τα ίδια γεννητικά όργανα με τους ανθρώπους και είναι επίσης μικρότεροι από τους ανθρώπους. Από βιολογική άποψη, τα εκτεθειμένα γεννητικά όργανα δεν είναι σοφά και τα εκτεθειμένα γεννητικά όργανα σημαίνουν ότι υπάρχει μεγαλύτερος κίνδυνος τραυματισμού. Ωστόσο, η ανθρώπινη κοινωνία ενδιαφέρεται για μεγάλα γεννητικά όργανα. Τα ερπετά είναι επίσης μια φυλή που υπερασπίζεται τις σεξουαλικές ικανότητες, αλλά θα συγκρίνουν τις σεξουαλικές ικανότητες και όχι το μέγεθος των σεξουαλικών οργάνων.

Η Λασέρτα είπε ότι το δέρμα της ήταν πρασινωπό καφέ, εξ ου και η υπόθεση «ερπετά ». Η ιεραρχία είναι πολύ σαφής και έμφυτη και διακρίνεται εύκολα. Λευκό, χρυσό και μπλε είναι τα υψηλότερα ερπετά, που ανήκουν στη βασιλική οικογένεια και τους ευγενείς.

Στον διάλογο ενός αφρικανού ηγέτη, υπάρχει ένας κόκκινος και μαύρος σαύρας που έπρεπε να ανήκε στην τάξη των πολεμιστών. Τα γκρίζα και πράσινα ερπετά όπως η Lacerta είναι της χαμηλότερης τάξης. Αλλά ακόμη και στο χαμηλότερο επίπεδο, η Lacerta μπορεί εύκολα να δείξει απίστευτες δεξιότητες όπως μετασχηματισμός, τηλεπάθεια και κινούμενα αντικείμενα στο διάστημα.

Ο μετασχηματισμός καθορίζεται από τα ερπετά γονίδια και η τηλεπάθεια είναι στην πραγματικότητα η ικανότητα που είναι εγγενής στις περισσότερες ζωές. Εμείς οι άνθρωποι επικοινωνούμε πάντα μέσω λέξεων και σημείων. Όμως, κατά τη διάρκεια καθιερωμένων αρχαιολογικών ευρημάτων, είναι δύσκολο να βρεθούν έγγραφα γραμμένα πριν από 5.000 χρόνια.

Σύμφωνα με την εξήγηση ορισμένων υλικών όπως οι Ατλαντιοί πριν από 12.000 χρόνια, μπορούν να επικοινωνούν αποτελεσματικά με ανθρώπους ακόμη και από απόσταση με τηλεπάθεια.

Έτσι δεν έχουν καθόλου γραπτά έγγραφα, οπότε δεν έχουν αφήσει τα γραπτά τους. Η γλώσσα είναι μόνο μια μορφωμένη πράξη για αυτούς.

Ας κάνουμε μια αναλογία. Το πρωτόκολλο http χρησιμοποιείται συχνά όταν δύο υπολογιστές είναι συνδεδεμένοι μεταξύ τους. Αυτή είναι πιθανώς η αρχή. Εισαγάγετε πρώτα τις πληροφορίες της εξωτερικής συσκευής, κωδικοποιήστε τη σε δυαδική μορφή μέσω του προγράμματος και, στη συνέχεια, συσκευάστε το κατάλληλο πρωτόκολλο. Οι πληροφορίες μεταδίδονται σε άλλον υπολογιστή μέσω ηλεκτρομαγνητικών κυμάτων όπως Ethernet ή Wi-Fi. Ένας άλλος υπολογιστής κάνει τον αντίστροφο υπολογισμό σε αυτόν και τελικά στέλνει τις πληροφορίες στην οθόνη.

Η ερπετική γλώσσα μοιάζει με αυτήν τη σειρά συμπεριφορών και η αρχή της τηλεπάθειας είναι να συνδέει άμεσα δύο εγκεφάλους. Δεν είναι απαραίτητο να χρησιμοποιήσετε εξωτερικές συσκευές, όπως στόμα και αυτιά για να μετατρέψετε τη μορφή δεδομένων. Και τα δύο μέρη πρέπει να διευκρινίσουν μόνο τη συχνότητα των πληροφοριών και τις παραμέτρους για σύγκριση. Για παράδειγμα, η συχνότητα επικοινωνίας είναι 187,5 kHz και το bit ισοτιμίας είναι επαρκές. Επομένως, η αρχή της τηλεπάθειας είναι εγγενώς απλούστερη και ταχύτερη από τη χρήση λέξεων.

Τα ανθρώπινα όντα βασίζονται πάρα πολύ στα εξωτερικά τους αισθήματα και ξεχνούν μερικές από τις εγγενείς ικανότητες του εγκεφάλου.

Μετά από αυτό, η Λασέρτα απέδειξε την ικανότητά της να μετακινεί αντικείμενα στο διάστημα. Άφησε ένα μολύβι να χορεύει στο τραπέζι και ένα μήλο αιωρείται περίπου ένα πόδι πάνω από το χέρι της.

Η Λασέρτα είπε ότι δεν είχε πτυχίο στη φυσική, αλλά μόλις μπορούσε να εξηγήσει αυτές τις αρχές. Μεγάλωσε την έννοια της φυσικής φαντασίας. Η όλη ύπαρξη της ύλης είναι μια εκδήλωση των επιπτώσεων στο πεδίο και η συσσώρευση ενέργειας. Ο ανθρώπινος εγκέφαλος μπορεί να δει πεισματικά μόνο μία πτυχή και υπάρχουν ορισμένες πτυχές που οι άνθρωποι δεν έχουν ακόμη ανακαλύψει, όπως το μορφογενετικό ή το υπερ-στρώμα πεδίο που καλεί πληροφόρηση.

Ταυτόχρονα, η ανθρώπινη συνείδηση ​​είναι επίσης μια όψη του πεδίου και η συνείδηση ​​μπορεί επίσης να έχει μια πτυχή της φυσικής ύπαρξης που είναι η πέμπτη κατάσταση.

Είπε ότι τα άτομα με ισχυρή ψυχική δύναμη μπορούν να κατανοήσουν τη μήτρα μέσω της συνείδησης και να επηρεάσουν την υπέρθεση. Η ψυχή συμμετέχει επίσης σε αυτήν τη διαδικασία. Τα ανθρώπινα όντα δεν πιστεύουν στην ύπαρξη της ψυχής, επομένως είναι αδύνατο να αποκτήσουν περισσότερες γνώσεις.

Ο Ole ρώτησε για το περίφημο περιστατικό του Roswell το 1947

Η Λασέρτα είπε ότι μεταξύ 1946 και 1953 υπήρχαν 5 συμβάντα συντριβής UFO λόγω του απρόβλεπτου μαγνητικού πεδίου της Γης και του στροβιλισμού μαγνητικού πεδίου. Οι γκρίζες φυλές σε αυτό το περιστατικό δεν ήταν φιλικές προς τον άνθρωπο. Ήταν ένα είδος τεχνητής ζωής. Δεν ήθελαν να αναπτυχθούν οι άνθρωποι, ούτε ήθελαν να έρθουν σε σύγκρουση με τους ανθρώπους.

Στη συνέχεια, το 1960, έκαναν επαφές και υπέγραψαν συμφωνίες με την κυβέρνηση των Ηνωμένων Πολιτειών. Πήραν ορυκτούς πόρους από ανθρώπους, το δικαίωμα να θεμελιώσουν τα θεμέλια, το δικαίωμα πρόσβασης σε μυστικά αμυντικά δεδομένα και την άδεια να απαγάγουν ανθρώπους και ζώα για DNA. Και όλα αυτά είναι απλώς για να καταστείλουν την επιθυμία των Αμερικανών για εξουσία.

Τελικά, η Λασέρτα επισήμανε την άγνοια και εξαπάτηση των θρησκειών στη γη που δεν είναι τίποτα περισσότερο από ένα μέσο δανεισμού του ονόματος του Θεού για τον έλεγχο άλλων και μια μορφή πλύσης εγκεφάλου.

Το πλήρες κείμενο δεν είναι πολύ μεγάλο. Όταν ο Ole επρόκειτο να δημοσιεύσει το άρθρο του, παρεμποδίστηκε πολύ γιατί κανείς δεν πίστευε αυτό που είπε.

πηγές: areazone51ufos.blogspot.com - terrapapers.com

7spymania.blogspot.com


Τεχνική υποστήριξη, κατασκευή ιστοσελίδας: Charles Bukowski(7SPY), e-mail: spy7ross7@gmail.com