Translate

ΝΕΟΙ ΚΑΝΟΝΕΣ ΣΤΑ ΑΕΡΟΠΟΡΙΚΑ ΤΑΞΙΔΙΑ ΘΑ ΠΕΡΙΛΑΜΒΑΝΟΥΝ ΚΑΙ «ΑΠΑΓΩΓΕΣ» ΛΟΓΩ COVID....vid

 


Σε μια εντυπωσιακή και πολύ χαρακτηριστική δημόσια παρέμβαση του, ο ίδιος ο πρωθυπουργός του Καναδά, Τρουντό, βάζει επίσημα για πρώτη φορά περιοριστικούς κανόνες στις δυνατότητες αεροπορικών ταξιδιών.

Συγκεκριμένα: πρώτον επιτρέπεται να ταξιδεύετε μόνο σε επιλεγμένα τέσσερα αεροδρόμια της χώρας, δεύτερον απαραίτητη προϋπόθεση για να ταξιδέψει κανείς και με αυτούς τους περιορισμούς προορισμού θα είναι στο αεροδρόμιο αναχώρησης η διενέργεια pcr τεστ.

Τρίτον, στην περίπτωση που το τεστ διαγνωστεί θετικό, απομονώνεστε αμέσως σε ειδικούς χώρους ξενοδοχείων που έχουν επιλεχθεί για τρεις μέρες, με τα έξοδα να επιβαρύνουν εσάς (περίπου 2000 ευρώ το κόστος)
Τέταρτον, θα σε παραπέμψουν στην συνέχεια σε ειδικά επιλεγμένα νοσηλευτικά ιδρύματα υποτίθεται για να θεραπευτείτε χωρίς να έχετε καμία επαφή με συγγενικά πρόσωπα ενώ θα επιβληθούν παράλληλα περιοριστικά αστυνομικά μέτρα και στα υπόλοιπα συγγενικά μέρη της οικογένειας σας.

Στο παρακάτω βίντεο είναι πολύ χαρακτηριστική η περίπτωση μιας μητέρας που περιμένει στο αεροδρόμιο την άφιξη του γιού της από την Αριζόνα, αυτός όμως ήδη κρατείται διότι δεν αναγνώρισαν το τεστ το οποίο έκανε σε άλλη πολιτεία και έχει απομονωθεί σε άγνωστη τοποθεσία όπου θα γίνουν καινούργιες εξετάσεις.
Όσο για την μητέρα του απαγορεύεται να της δοθεί οποιαδήποτε πληροφορία και να έχει οποιαδήποτε επαφή πχ τηλεφωνική με τον άδειο της το γιο.
Φυσικά, η αντίδραση της μητέρας ήταν εκφράσεις απελπισίας, προσπαθούσε να βρει κάποια άκρη απευθυνόμενη στους υπεύθυνους του αεροδρομίου αλλά κανένας δεν ανταποκρίνονταν στις ικεσίες της λέγοντας ότι είναι νόμος, απαγορεύεται να δοθεί οποιαδήποτε πληροφορία για τον εξαφανισμένο γιο της.

Είναι σημαντικό να επισημαίνουμε εδώ ότι ο Τρουντό, ο Μάιντεν, Τραμπ και πάρα πολλοί γερουσιαστές και δήμαρχοι έχουν σχέση με το Τάγμα των Ιησουητών το οποίο για πολλούς κυβερνάει σ΄μερα όλον τον κόσμο.

Όσον αφορά το ίδιο το τεστ ο ίδιος ο κατασκευαστής του ο οποίος απεβίωσε πέρυσι είχε δηλώσει ότι δεν είναι έγκυρο όσον αφορά το αποτέλεσμα για την διαπίστωση της ύπαρξης του ιού.

Medical Kidnapping Begins in Canada If You Travel..Coming To All Soon

FactCheck: Μήπως ο δημιουργός των δοκιμών PCR είπε ότι δεν λειτουργούν για το Covid-19;

Ο Kary Mullis, ο Αμερικανός βιοχημικός που δημιούργησε τη δοκιμή PCR, και προτείνει ότι είπε ότι οι δοκιμές δεν ήταν κατάλληλες για δοκιμές για ιούς ή Covid-19. Ένας ιός είναι μια «μικρή συλλογή γενετικού κώδικα, είτε DNA είτε RNA, που περιβάλλεται από πρωτεΐνη»

https://www.genome.gov/genetics-glossary/Virus

Οι ιοί, οι οποίοι δεν μπορούν να αναπαραχθούν μόνοι τους, μολύνουν άλλα κελιά και χρησιμοποιούν συστατικά του κυττάρου ξενιστή για να δημιουργήσουν αντίγραφα του εαυτού τους, έτσι αυξάνεται ο αριθμός τους. Διαφορετικές εκδοχές του ισχυρισμού υποδηλώνουν ότι ο Mullis είπε ότι οι δοκιμές PCR:

• Θα μπορούσε να χρησιμοποιηθεί για να βρει «οτιδήποτε σε οποιονδήποτε» • Δεν πρέπει να χρησιμοποιείται για τον έλεγχο ιών ή μολυσματικών ασθενειών • Δεν πρέπει να χρησιμοποιείται για τον έλεγχο του Covid-19 • «Με το PCR αν μπορείτε να το κάνετε καλά, μπορείτε να βρείτε σχεδόν οτιδήποτε σε οποιονδήποτε.» • Μια εικόνα στην ανάρτηση περιλαμβάνει ένα άλλο απόσπασμα που αποδίδει στον Mullis: «Το τεστ PCR δεν μπορεί να ελέγξει με ακρίβεια για μολυσματικές ασθένειες… Το τεστ δεν μπορεί να ανιχνεύσει ελεύθερους μολυσματικούς ιούς.» • Στη συνέχεια η ανάρτηση λέει: «Αυτή είναι η« δοκιμασία »που χρησιμοποιείται για την παραγωγή των« υποθέσεων »για να δικαιολογήσει το φασιστικό κλείδωμα βρίσκοντας οτιδήποτε σε οποιονδήποτε – και το ξέρουν».

Ο Kary Mullis ήταν βιοχημικός από τις ΗΠΑ που κέρδισε το βραβείο Νόμπελ Χημείας το 1993 για την εφεύρεση της τεχνικής αλυσιδωτής αντίδρασης πολυμεράσης (PCR) για την ανάλυση του DNA. Δεν είπε ότι η μέθοδος PCR δεν θα λειτουργούσε για μολύνσεις Covid-19 ή ότι η δοκιμή PCR δεν λειτουργεί. Τα σχόλια που του αποδόθηκαν σε αυτές τις αξιώσεις στα μέσα κοινωνικής δικτύωσης είτε δεν έγιναν από αυτόν είτε δεν έχουν ληφθεί εκτός πλαισίου. Ο Mullis πέθανε πέρυσι πριν από την αναγνώριση του Covid-19, και ως εκ τούτου, δεν μπορούσε να προβεί σε συγκεκριμένη δήλωση σχετικά με τη χρήση δοκιμών PCR για το Covid-19.

https://www.nytimes.com/2019/08/15/science/kary-b-mullis-dead.html

nikosxeiladakis.gr

Τεχνική υποστήριξη, κατασκευή ιστοσελίδας: Charles Bukowski(7SPY), e-mail: spy7ross7@gmail.com