Translate

«Παιδιά σε κλουβιά» που έχουν διαρρεύσει από τις εγκαταστάσεις των μεταναστών. vid


Οι εικόνες δείχνουν εκατοντάδες παιδιά περιτιλιγμενα χωρίς κρεβάτια

Εμφανίστηκαν φωτογραφίες των λαθρομεταναστών που κρατούνται σε άθλιες συνθήκες στα σύνορα, συμπιέζονται σε « κλουβια» σε μεγάλο αριθμό. Οι Axios και Project Veritas έλαβαν τις εικόνες, οι οποίες δείχνουν μια εγκατάσταση υπερχείλισης των τελωνείων και των συνόρων των ΗΠΑ στο Τέξας.

Τα ΜΜΕ δεν έχουν πρόσβαση σε τέτοιες εγκαταστάσεις, οι οποίες πιστεύεται ότι έχουν πλέον περισσότερα από 15.000 παιδιά.

BREAKING: Project Veritas Obtains Never-Before-Seen Images Inside Texas Detention Facility

Οι φωτογραφίες δείχνουν ότι εκατοντάδες παιδιά ξαπλώνουν στο πάτωμα σε διαφορετικα απομόνωμενα κλουβιά.

Αυτές οι φωτογραφίες τραβήχτηκαν τις τελευταίες ημέρες. Υπάρχουν οκτώ κλουβια με οκτώ κελιά το καθένα στην εγκατάσταση. Σε οποιαδήποτε δεδομένη στιγμή υπάρχουν κατά μέσο όρο 3.000 άτομα υπό κράτηση εδώ. Οι παράνομοι μετανάστες χωρίζονται ανά ηλικία ή φυσικό μέγεθος ανάλογα με το δωμάτιο.

Ο εκπρόσωπος Henry Cuellar (D-TX) παρείχε τις φωτογραφίες στον Axios σε μια προσπάθεια να προσελκύσει περισσότερη προσοχή στην εξελισσόμενη κρίση. Ο James O’Keefe του Project Veritas ανέφερε επίσης ότι τουλάχιστον 50 από τα παιδιά που κρατήθηκαν είχαν δείξει θετικά για κοροναϊό. Η πηγή του O’Keefe ανέφερε επίσης ότι «Υπήρξαν πολλές σεξουαλικές επιθέσεις, φυσιολογικές επιθέσεις και καθημερινές ιατρικές καταστάσεις έκτακτης ανάγκης», στην εγκατάσταση στο Donna Texas. Όπως αναφέραμε πρόσφατα, η μεταναστευτική κρίση στα σύνορα επιδεινώνεται καθημερινά και οι δημοσιογράφοι ζήτησαν να μάθουν γιατί δεν τους δόθηκε πρόσβαση σε εγκαταστάσεις στέγασης μεταναστών και γιατί οι συνοριακοί αξιωματούχοι έχουν πράγματι τεθεί υπό τάση. Σε δήλωση που εκδόθηκε την Κυριακή, ο Πρόεδρος Τραμπ κατήγγειλε τη διοίκηση Μπάιντεν και ιδιαίτερα το Υπουργείο Εσωτερικής Ασφάλειας που επέτρεψε στην κατάσταση στα σύνορα να ξεφύγει από τον έλεγχο, ενώ ταυτόχρονα καθιέρωσε μια κάλυψη αρνούμενος την πρόσβαση στον Τύπο.

Ο Τραμπ δημοσιεύει δήλωση σχετικά με τις τελευταίες εξελίξεις στην κρίση στα σύνορα:

Εμφανιζόμενος στο Fox News τη Δευτέρα, ο Τραμπ σημείωσε ότι τα «κλουβιά» για παιδιά είχαν αρχικά κατασκευαστεί από την κυβέρνηση Ομπάμα και οι ίδιες πολιτικές συνεχίζονται τώρα υπό τον Μπάιντεν:

Ο Τραμπ αντιδρά στο #BidenBorderCrisis: «Έφτιαξαν τα κλουβιά.»

Πρώην Πρόεδρος Τραμπ για την έλλειψη διαφάνειας στη διοίκηση του Μπάιντεν

Ενώ ο Μπάιντεν είπε ότι θα πάει στα σύνορα «σε κάποιο σημείο», η Καμάλα Χάρις, που φαίνεται να αναλαμβάνει τα καθήκοντα του προέδρου, ξέσπασε γέλια τη Δευτέρα όταν ρωτήθηκε αν επρόκειτο να κάνει επίσκεψη σε κάποια από τις εγκαταστάσεις κράτησης:

Προφανώς, η κρίση στα σύνορα είναι πλέον ένα γέλιο για την κυβέρνηση Μπάιντεν. ΠΑΡΑΚΟΛΟΥΘΗΣΗ: Η εκπρόσωπος της Kamala Harris γελά όταν ρωτήθηκε αν έχει σχέδια να επισκεφθεί τα σύνορα.

Με αναφορές ότι η διοίκηση του Μπάιντεν μπορεί να εξαπολύσει ξενοδοχεία για να τοποθετηθούν μετανάστες, ο υπουργός Τύπου του Λευκού Οίκου Jen Psaki ψήθηκε στη σχάρα από δημοσιογράφους, ένας από τους οποίους ζήτησε να μάθει γιατί οι παράνομοι μετανάστες πρέπει να τοποθετηθούν σε ξενοδοχεία όταν αφέθηκε πρόσφατα η Εθνική Φρουρά στην Ουάσινγκτον. να κοιμηθεί σε γκαράζ:

Δημοσιογράφος: Γιατί οι παράνομοι μετανάστες παίρνουν τώρα δωμάτια ξενοδοχείου όταν η Εθνική Φρουρά στο DC αφέθηκε να κοιμηθεί στο έδαφος σε γκαράζ στάθμευσης;

summit.news/

Τεχνική υποστήριξη, κατασκευή ιστοσελίδας: Charles Bukowski(7SPY), e-mail: spy7ross7@gmail.com