Translate

"Ghost Girl" καταγράφηκε από το CCTV στο Οχάιο. vid

 Το "Ghost Girl" καταγράφηκε από το CCTV στο Οχάιο

Ένα περίεργο περιστατικό συνέβη στο Οχάιο (ΗΠΑ). Μια κάμερα τοποθετημένη πάνω από το κουδούνι κατέγραψε μια παράξενη, φανταστική φιγούρα που κινείται γρήγορα μέσα στη νύχτα. Ένας περαστικός αστυνομικός παρατήρησε αυτή τη φιγούρα με τα μάτια του. 

Ο μπερδεμένος εκπρόσωπος του νόμου και της τάξης αποφάσισε τι φανταζόταν όταν είδε το «κορίτσι-φάντασμα» να τρέχει στο δρόμο. Η κάμερα της κλειδαριάς της έξυπνης πόρτας ενεργοποίησε και κατέγραψε αυτό το φαινόμενο.

Το βίντεο καταγράφει μια σκοτεινή ημιδιαφανή μορφή, η οποία τρέχει με μεγάλη ταχύτητα κατά μήκος του πεζοδρομίου. Δεδομένου ότι ήταν σκοτεινό, ήταν σχεδόν αδύνατο να δει τον "δρομέα".

Λίγο πριν από αυτό, στις 10:40 π.μ., η αστυνομία έλαβε ένα τηλεφώνημα από έναν ενδιαφερόμενο κάτοικο, ο οποίος είπε ότι ένα παιδί περίπου επτά ετών έτρεχε στο δρόμο χωρίς ενήλικα.

Ο αστυνομικός που έφτασε στη σκηνή σημείωσε ότι το φάντασμα αντικείμενο έτρεχε πολύ γρήγορα, το οποίο δεν μοιάζει καθόλου με παιδί. Όταν εξαφανίστηκε από τα μάτια, ο αστυνομικός πήγε να τον αναζητήσει, αλλά δεν τον βρήκε.

Σύμφωνα με την επίσημη έκδοση, ο αστυνομικός παρατήρησε ένα πολύ γρήγορο κορίτσι που τρέχει. Ωστόσο, οι σκεπτικιστές δεν συμφωνούν με αυτήν την εκδοχή και πιστεύουν ότι ο αστυνομικός είδε πραγματικά κάτι παραφυσικό, αλλά δεν μπορούσε να κάνει τίποτα.

Οι ειδικοί πιστεύουν ότι στην πραγματικότητα, ένας τρέχοντας άνδρας ηχογράφησε στο βίντεο και η κάμερα απλά δεν είχε χρόνο να εστιάσει. Ωστόσο, πιστεύουν ότι αυτό το βίντεο πρέπει να μελετηθεί πιο προσεκτικά.

Ο ιστός ακουγόταν επίσης μια έκδοση που η κάμερα καταγράφει μια συνηθισμένη πλαστική σακούλα, που οδηγείται από τον άνεμο.      (esoreiter.ru)

Τεχνική υποστήριξη, κατασκευή ιστοσελίδας: Charles Bukowski(7SPY), e-mail: spy7ross7@gmail.com