Translate

Η Κορωνοκοροϊδία πάει σύννεφο ...δείτε τραγικά περιστατικά vid

 Στην Αγγλία 460 θάνατοι ot απο τα εμβόλια και 243.612 βλάβες παρενέργειες απο Pfizer & Asrtra Zeneca com

Σοκάρουν τα στοιχεία, για τους θανάτους από τα εμβόλια και τις βλάβες στην υγεία εμβολιαζομένων.

Σύμφωνα με τα στατιστικά στοιχεία, που έδωσε στη δημοσιότητα το Ηνωμένο Βασίλειο, τα οποία αφορούν  στους εμβολιασμούς (Pfizer και AstraZeneca), που έγιναν στους πολίτες της χώρας, το διάστημα από τις 9 Δεκεμβρίου 2020 έως τις 21 Φεβρουαρίου 2021, έχουν προκύψει 460 θάνατοι και 243.612 βλάβες στην υγεία διάφορων τύπων.

Το ενδιαφέρον στοιχείο είναι ότι, παρουσιάζονται αναλυτικά όλες οι παρενέργειες, που έχουν προκληθεί σε ένα μικρό μέρος του πληθυσμού – από τις πιο «αθώες», όπως κεφαλαλγίες και δυσφορίες, μέχρι πιο σοβαρές παθήσεις και θανάτους, διότι δυστυχώς έχουν σημειωθεί και αρκετοί θάνατοι σε ανθρώπους που εμβολιάστηκαν για να θωρακίσουν τον οργανισμό τους από τον Covid-19.

Όπως προκύπτει από τα στοιχεία, στο Ηνωμένο Βασίλειο το επίμαχο διάστημα έχουν προκύψει 460 θάνατοι και 243.612 βλάβες στην υγεία διάφορων τύπων.ΑΣΚΛΗΠΙΕΙΟ ΒΟΥΛΑΣ - BINTEO NTOKOYMENTO μέσα από ΑΔΕΙΟ νοσοκομείο!!! ENA ΜΠΑΧΑΛΟ!!! Για ποιον κορωνοϊο μιλάτε;

 ΘΑ ΔΕΙΤΕ ΣΤΟ ΒΙΝΤΕΟ ΤΟ ΝΟΣΟΚΟΜΕΙΟ ΑΣΚΛΗΠΙΕΙΟ ΒΟΥΛΑΣ ΣΑΝ ΝΑ ΕΧΕΙ ΠΕΣΕΙ ΒΟΜΒΑ... 

ΕΚΕΙ ΠΟΥ ΜΑΣ ΜΙΛΑΝΕ ΓΙΑ ΝΟΣΟΚΟΜΕΙΟ ΠΟΥ ΕΙΝΑΙ ΓΕΜΑΤΟ...

ΜΑΣ ΜΙΛΑΝΕ ΓΙΑ ΤΗΝ ΥΓΕΙΑ ΚΑΙ ΓΙΑ ΤΟΝ ΚΟΡΩΝΟΪΟ!!!

ΑΝ ΛΟΙΠΟΝ ΕΙΝΑΙ ΜΕΤΑΔΟΤΙΚΟΣ Ο ΚΟΡΩΝΟΪΟΣ... ΤΟΤΕ ΑΥΤΗ Η ΕΙΚΟΝΑ ΣΤΟ ΒΙΝΤΕΟ ΤΙ ΕΙΝΑΙ... ΟΧΙ ΚΟΡΩΝΟΪΟ... ΧΟΛΕΡΑ ΘΑ ΕΧΟΥΜΕ ΣΤΟ ΤΕΛΟΣ... ΑΠΟ ΤΑ ΛΟΓΙΑ ΤΗΣ ΚΥΡΙΑΣ ΒΛΕΠΟΥΜΕ ΑΚΟΜΑ ΚΑΙ ΤΟ ΜΠΑΧΑΑΛΟ ΣΤΙΣ ΥΠΗΡΕΣΙΕΣ!

ΔΕΙΤΕ (ΕΔΩ) ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ!

ΔΕΙΤΕ ΤΟ ΒΙΝΤΕΟ ΚΑΙ ΦΡΙΞΤΕ!



Τεχνική υποστήριξη, κατασκευή ιστοσελίδας: Charles Bukowski(7SPY), e-mail: spy7ross7@gmail.com